Sängliggande en dag till, vill nån ta hand om mej

Inte fan hade jag en heldag idag i skolan som jag trodde. Två lektioner gick bort i filmtittande i aulan, en lektion har jag bara varrannan vecka och en kurs börjar inte förens om typ flera veckor vilket ger summa= 1 riktig lektion. vilken tur att jag var hemma idag då.
Kicki kom förbi och vi försökte förstå oss på Publisher och Power Point, till projektarbetet,  jag försökte klämma fram ur minnet vad dataläraren sa när vi hade datakursen. det funkade inte. så jonas, min dataingenjörsbror (eller vad han nu jobbar med) ska hjälpa mig i helgen.


Btw så kunde jag inte låta bli att beställa den vita klänningen igår( iiihw) vart fan ska jag få pengar ifrån? tror jag att dom växer på träd? (slängde med ett par skor också, det var 45% rabatt på dom)
Det är inte bra att vara hemma med en bärbar dator till hands, det enda jag gör om dagarna är att kolla på komiska serier och leta billiga köpesobjekt. illa illa.

från och med nu ska jag börja ett nytt liv, jag ska spara pengar och sluta stoppa i mej dåliga saker (förutom alkohol och choklad) och alltid tvätta av mig sminket innan jag går och lägger mig. Word

Kommentarer
Postat av: Malin

jo jobbar på blend, mique, åhlens å bokis å lite sånt annat också haha=) men börjar bli less nu... börjar bli mycke med skolan och praktik också:P

2008-01-24 @ 19:05:03
URL: http://minnan.blogg.se
Postat av: Malin

jadå.. men jag vill ju bli fri nu haha=) ska du plugga vidare nått?=)

2008-01-25 @ 07:03:36
URL: http://minnan.blogg.se
Postat av: Alexander

Ja, jag förstår verkligen inte hur du lyckas,haha. Somna inte på nästa trevliga tillställning(stuuuuudeeeentfeeeest) bara!

2008-01-26 @ 16:49:48
URL: http://secondhome.blogg.se
Postat av: HELENASCITY

ha en bra dag

2008-01-27 @ 11:40:47
URL: http://metrobloggen.se/helenascity

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0