Hänger i thai


nu har jag vart i thailand en vecka, 15 veckor kvar nu, ujuj hur ska jag orka=)
 jag och dan har redan vart med om massa roliga saker som jag inte orkar skriva om här, jag kommer antagligen inte uppdatera bloggen så mkt men kika in på resdagboken.se, alias: sofiaenqvist
där kan du läsa om mina och dans äventyr

Jag saknar mamma, mitt rum, pappa och desire som rycker in imorrn och min kristina som jag bara saknar jämt ju =)
annars har jag det bättre än bäst


pizzadansochnerver

idag har jag vart jättebakis, fått en scrub och helkroppsmassage, ätit en halvliter glass, druckit en flaska cola och ätit en pizza. jag har packat och donat och gått runt och pillat på mina ägodelar som jag kommer sakna.
igår var en kul kväll bör tilläggas, mkt kul t.o.m.
om 24 timmar kommer jag sitta på ett plan  till thailand och jag kommer antagligen vara full för att dämpa mina flygnerver och mitt liv kommer kännas helt okej =)
nu ska jag titta på horton och sova.

ps. tamagoshin (stavning whatevva) som jag fick av desireé ligger och piper och saknar min omvårdnad, fast jag vet inte vart, jag hör den då och då men jag hittar den inte. den kan inte ha sprungit långt, förlåt desireé


min blogg har fyllt ett år

det här inlägget publicerade jag för exakt ett år sen, tänk att tiden går så fort:


Ak-kunskap

Har aktiekunskap just nu =P My ass, att det går dåligt för mej, jag har inte köpt en enda aktie än =P fast det kanske är taktiken för att vinna tävlingen inom klassen, om alla andra gå minus så vinner ju jag genom att ligga still

Fick ett fint sms imorse också av kära denise hon tänker allt på mej:
"Idag är det internationella var-snäll-mot-en-utvecklingsströd-dagen. så skriv till en efterbliven vän som jag just gjorde. det värmer. det spelar ingen roll om du slickar på lyktstolpar, ligger med djur eller ibland skiter ner dej.fortsätt kämpa vännen du är speciell"
jag blev glad
2007-10-17 @ 09:28:49
Permalink Vareviga dag Kommentarer (1) Trackbacks (0)

just nu ska jag ägna en tanke till denise som är ute i vida världen, vart hon är vet jag faktiskt inte för hon flänger omkring så mkt.


reunionmedörebroidag blev det örebro, igen. även fast jag lovat mig själv att inte åka dit nå mer eftersom jag alltid hittar massa saker jag "måste ha" men mr.d skulle så klart dra med mig till marieberg så jag skyller allt på honom. fast inga kläder inhandlades, bara apoteket-saker och mat. jag klarade mig alltså hyfsat, för jag var och pillade på massa andra saker. men höll tillbaka mina impulser. 
min köpbrist gjorde att jag tvingade dan att svänga av på coop och inhandla en b&j-glass som jag ska proppa i mig ikväll. något är jag ju värd.
senare ska vi åka på hej-då-runda till diverse föräldar och syskon. ska svänga förbi pappa och äta mat sen till dans mor och hennes familj och säga hejdå. det är när man gör sånt som det känns att man verkligen ska åka.
jag och dan tjafsade om vart vi skulle åka i thailand och jag tror jag förlorade för mina argument lät ganska osamanhängande, tom i mina öron. jag måste lära mig att förklara saker ordentligare.
roligast var när kristina skulle återberätta när jag försökte förklara vad sex&thecity-filmen handlade om, när jag var väldigt alkoholiserad. inte så sammanhängande kan jag tänka mig.

...

nu ska jag och desi och simma lite, hurtigt, klockan är inte ens 10 än. om vi nu kommer iväg förstås

R.I.Pmin finaste stund på dagen är mitt morgonkaffe med DOOL. att starta dagen med lite intriger och med lite glädje.
jag har som en inbyggd klocka som väcker mig 10 minuter innan det börjar så jag hinner fixa frukost.
men nu har det hänt! tiden har flyttats
jag måste alltså gå upp klockan 7, SJU! för att kunna njuta av min speciella morgonstund .
Tack TV 3, TACK SÅ JÄVLA MYCKET!
(dan, jag vet att det är du ligger bakom det här)


sammanträffande?


den här bilden var den första som ploppade upp när jag googlade desirée. coolt

...

nu ligger jag kristina och desirée hemma hos mig och degar. det är så kul att träffa mina skruttar igen. andra gången sen studenten. jag kommer sakna dom när jag åker.

prutt

Aha, satt och gjorde bloggen jättefin, sen råkade jag så klart förstöra den. Så nu struntar jag i det. Här ska tvättas bildar!

8 dagar kvar...

Igår var min sista arbetsdag det här året. På något sätt så känner jag mig tillfreds med det. Nu är det sola och bada och Piña Colada som gäller...kort sagt,
Det var inte roligt att vara min frisyr imorse, jag gjorde en hårinpackning igår och skulle låta den sitta i ett tag, somnade utan att duscha ur den, resultatet är fett, blött hår och en kladdig kudde. Kanske jag tog i för mkt?

Kopenhagen

Efter ca en och en halv månad lägger jag upp några bilder från Danmark. Fast de flesta bilderna är på Dan i lika uppradade situationer. "kom dan ställ dig här, le, det blir ett fint kort."
Jag ska försöka variera mig nästa gång


Ett pretto kort på oss


En äckelkarusell som vi åkte och som vi hatade. Jag höll mig krampaktikt i vad som fanns att hålla sig i, frös och svettades på samma gång och höll andades hela åkturen. Man såg hela Köpenhamn, aldrig mer.


Öl, öl och mera öl.


frysen på vårt hotellrum såg ut så här

Lata dagar, sena nätter

Ja! Jag har hittat min borttappade kamera som jag egentligen aldrig riktigt letade efter men som ändå fick mig att känna lite saknad efter. Fast inte tar jag mer roliga bilder för det, det känns mest bra att den finns inom synhåll även fast den inte fyller någon vidare funktion.

Imorrn åker bror G till Thailand, jag borde kanske inte avundas honom eftersom jag åker om 1½ vecka. Fast jag får mer och mer resfeber och det pirrar i magen när jag fantiserar om lata dagar i hängmattan. Idag har jag packat min väska igen, den slutgiltiga striden om vilka klädesplagg som ska pulas ner. Glädjande är att väskan klnappt är halvfull när alla kläder och skort är nere, nu är det bara smink, teknikprylar och viktiga papper som ska ner. Jag har gått runt lite med väskan också. Such a nerd. Men jag är ju ledig om dagarna och har inte så mycket annat att göra.


to bad

Åh jag som tänkte jag skulle lägga upp lite bilder ifrån alla äventyr det här halvåret men vissa bilder vägrar att infinna sig i min dator och resten av bilderna ligger på andra datorn. OCH jag är för lat för att ens orka bry mig så.. synd.
Nu ska jag peta in lite fina kort på människor jag gillar i ramar och förgylla mina cappucinoväggar med. sen dricka kaffe.
Bye

...

Jag tokstädade mitt rum igår kväll. Får alltid sån energi på kvällarna, även fast jag är sjuk. Det blir väl så när man sovit hela dagen. Det har stått halv-om-möblerat i över en månad men igår fick det vara nog!
Nu har jag tänkt ge mej ut på lite jakt, ska åka till Mejk och leta ramar. Korten som jag tog på fotokursen i skolan har så konstiga mått att jag blir galen. Sen blir det Erikshjälpen. Sen är jag nog helt slut och måste sova lite mer ^^

RSS 2.0