keepitcomingskapligt blek


Idag har jag äntligen köpt en matta till toan, jag vet inte vad jag gör när jag tvättar ansiktet men det lyckas alltid bli en pöl innehållande ca 3 liter vatten på golvet. Nu har jag en fin, luddig, turkos matta som kan suga upp mina bekymmer.
Idag har jag hängt på stan en liten stund för att ordna lite ärenden, sen har jag setat inne och dampat loss på ett arbete som inte ville lyda mig. Hur många gånger jag än har gjort sidnummrering på Word så krånglar det alltid.. ALLTID! Jag tror aldrig jag har använt Word smärtfritt. Får väl hoppas att mitt lilla missöde inte märks.
Sen åkte jag in till stan (igen) och mötte upp Jonas, vi gick på bio (igen). Fast nu gick vi på Bio Roy ist och kollade på en turkisk film som hette Tre Aporna, vi och 4 andra, haha. Jag fick magknip av mitt biogodis, en ynka liten Snickers, undrar om det är nått i godis jag inte tål. Jag får alltid magknip av godis numera, choklad som är min livsstil.
Imorrn blir det inga utsvävade aktiviteter utan en lugn dag tillsammans med Marketing-boken och lite myskväll med film och tacos eller thai.

Later

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Gillar du mössan fast jag nästan tvingade dig att ta den rosa??

2009-09-25 @ 12:53:57
URL: http://kristinita.blogg.se/
Postat av: s

Ja det gör jag, jag har ju ändå bara svarta eller grå kläder så det är lite svårt att missmatcha den=)

2009-09-25 @ 19:00:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0