Ganska lugn och redig mellandagsrea

Igår var jag in på lite mellandagsrea, mest för att jag inte hade något annat för mej och för att jag skulle byta en julklapp åt Dan. Jag trodde inte jag skulle hitta nånting för de skulle väl vara helt utrensat.
Men jag hittade en långärmad randig t.-shirt och en jättefin gammelrosa sidenblus som jag ska ha på nyår. Blev förvånad över att den var 70% of och fanns i alla möjliga storlekar. det måste betyda att alla andra tycker den är skitful men jag tror att jag väljer att inte bry mej om det ^^
  Nu har jag packat ner alla nyårskläder i min stora handväska så ingen kan ju skylla på att jag har stor packning, för det har jag inte. En enda handväska med saker, rekord från min sida.

nu sk ajag hämnas på mamma och äta upp hennes godis.
Gott nytt år och god fortsättning!

Nyårs firande i vida världen

Ikväll ska jag åka till Dan för imorrn ska vi till Sälen och fira nyår i nån stuga i Stöten. Stöten som ligger längst bort av alla fjäll, fast det blir inget åka trots min mya fräscha bräda som jag fick i juleklapp. Nä, det får bli någon annan gång, och förresten har jag ingen koll på hur mycket snö det är i Sälen nu.
  Men nu har jag hamstrat upp med diverse drickbart så jag slipper vara nykter tyvärr så blev det ingen skumpa, för jag vet hur det skulle bli. Det är ju obligatoriskt att skaka lite innan man öppnar, men då blir det ju inget kvar, dyrt och onödigt.

  Jag fick ju en ipod i julklapp av Dan också, han sätter ribban högt när de gäller presenter så jag får ju skämmas lite, men den skajag fylla på med musik och plugga in i öronen om jag blir tvungen att köra hela vägen. 

image48



Uppdate:

Om mjöligt (alltså om bilen har takräcken eller nån får sitta med den i knät) så blir brädan med på resan, håller på att pröva ut alla snowboardgrejer och jag har tappat bort, växt ur och smutsat ner de mesta utav utrustningen, det var två år den jag använde de sist. Får se slutresultatet, kommer väl se ut som en jäkla pajas.


 

Sofia pustar ut

Nu har allt lagt sig lite, jag har haft jättemysig julhelg.
Jag var hos pappa på julmorgonen med mina bröder och åt gröt och skinkmacka, jag fick en ny bräda som jag är så sugen på att pröva, tyvärr så går det inte att åka på gräs.

Julhelgen har beståt av massa fina julklappar, sällskapsspel, lite fylla och massor av mat.
Jag är glad över min jul och ännu gladare över att den är slut, nu är det Sälen på nyår som gäller, sen är det min födelsedag, 19 år.

Jag orkar inte skriva mer, jag sitter och gör Desi sällskap i hennes lånade lägenhet efter en god och välbehövlig grönsakslasange med Kristina Desireé, Josefin och två små byrackor.

I like it

Julmysigt

Nu har jag La Familia samlad vi har haft uppesittarkväll med Bingolotto och nu är det Ett päron till farsa, helt underbart.

Fan jag och Jonas var ut i skogen hur länge som helst och letade efter den perfekta granen, Jonas hittade den till slut, jag fick krypa på knäna och såga av den med en knivliknande sak sen fick jag släpa den alldeles själv genom skogen till bilen och slänga upp den på bilen, släpa i den i huset. Dagens motion.

Var i Stråssa och hälsade på Dans mor, Ingo och småsyskon och åt massa julgodis.

Imorrn blir det myys, först lite morgon kaffe här hemma sen åker jag Jonas och Gurra till pappa för att byta lite klappar, efter det så åker vi till Nora och släkten.
Ska försöka hinna till Dan på kvällen jag vill ju vara med honom också på jul.

=)

Jag sitter och gör en fin present till min bror, jag gillar presenter som man gör lite själv istället för att springa in på teknikmagasinet och köpa första billiga sak man ser. Fast jag tänker inte avslöja vad det är för då kanske någon skvallrar.

Snart, snart, ska jag hjälpa mor att julestäda i vår lilla stuga så den blir julefin.

Piz

Jak plir lesen

MIn jäfla kofta som jag så fint handlade för mina egna pengar och snuvade Dan på en julklapp till mej så han var tvungen att komma på nått annat, just den koftan, är trasig. Jag vet inte om det var jag som förstörde den när jag svängde mina lurviga på juldansen, för jag promise, det gick vilt till. Eller så är det hejdundrande kass kvalite, men det är ingen fara på taket, jag knöt ihop de lösa trådarna, tur att den är svart så det inte syns så mycket.


En till tråkig sak utöver min kassa kofta är att gummisnoddarna i mitt löshår är SÅ JÄFLA DÅRLIGA. Josefin som kämpade och flätade så hårt att jag nästan lossnade från mitt eget huvud kämpade förgävels. Nu måste jag ta ut allt för gommisnoddarna har lossnat cirka 5 gånger och flätorna har åkt upp.

Igår inhandlade jag mina fina kalasbyxor till jul, ett par blå å ett par lila på ICA, jag gillar Ica man hittar det mesta där.

Obsession


Jag blir bara mer barn ju längre tiden går. Jag försöker vara vuxen och handla nödvändiga, trimage45åkiga saker, jag dricker kaffe som en apa äter bananer och jag har körkort. Men ändå så rubbas min lilla fejkade vuxenvärld av att jag samlar på Disneyfilmer, älskar allt som har med fantasiländer att göra med prinsessor, drakar och en snygg prins. Det kan handla om att jag har fått min första ålderskris. Jag vet inte.

Snål

Det känns så hårt att vara fattig just nu, jag handlade upp mina pengar igår på sista julklappar och lite fina kläder till mig själv, köpte en svart kjol men hängslen, en lång grå munktröja från Gina Tricot och koftan som jag längtat efter på Vero Moda. Jag fick skämmas på Åhlens när jag skulle köpa Jonas klapp för jag hade inga pengar kvar så Dan fick rädda mej med sitt kort ^^.

Nu ska jag bli snål, skål !

Trött

Jag är verkligen sjukt trött nu, jag har kraschlandat efter mina aktiva förmiddag.
Det var studenfest igår och efterfest hos alex så jag och Doris kom hem lite för sent.
Hörde inte alarmet i morse, eller jag trodde jag drömde när jag hörde det. Sen sticker Kicki in huvet och jag blev chockad, vi drog oss till skolan för juldansen, vilket var riktigt jobbit. Bibbi kraschade granen, bra jobbat, jag blev varm och vissa var tråkiga och tittade bara på.
Sen jag jag Doris och Kicki till Wok House för lite buffé och julklappsbyte.
Tack för dom fina julklapparna =)
  Så nu sitter jag hemma och är jättetrött, utan pengar och jag som är så himla sugen på godis. Jag ska tigga lite godis pengar av mamma.


dammtussar

Nu har jag vart duktig och städat, jag har till och med krypit efter dammråttorna under min säng. Och så har jag rensat min garderob lite, jag slänge fyra par av mina gamla favoritjeans, vissa har jag försökt laga minst 5 gånger men nu åkte dom ut. jag var så pedanisk att jag la mina linnen och tshirtar i färgordning, jag hade nog en aning tråkigt hehe.



  har precis kollat pöå Chuck & Larry, hihi rolig film.
Snart kommer Dan hit. imorrn ska vi till örebro för de sista klapparna. och så måste hitta nått fint till partey imorrn kväll också.

Mat

Jag och Dan har lagat mat, kyckling med pesto, igen. Jag åt alldeles för mycket och ligger i soffan och kvider.
  Jag blir och må ännu sämre när jag ser mej omkring i tv rummet och mitt rum, jag måste verkligen städa, det har aldrig sett ut riktigt så här illa förut. Så nu ska jag ta en liten tupplur, sen ska jag inhandla de sista julklapparna, slå in lite julklappar, städa sen ta en långpromenad kanske, om det inte är alldeles för kallt.
  Men nu ska jag återgå till min tupplur.

Sauna

image44
Kicki ringde och väckte mig i morse, jag hade precis duschat och gått och lagt mej igen. Jag tänkte hoppa över första lektionen för jag tycker inte att det är mänskligt att gå upp innan solen. Men som sagt Kicki ringde och saknade mej så himla mycket så jag gick iaf.
Men jag var duktigt och skolkade inte från fotolektionen, för där kan man göra vad man vill men jag stannade kvar och var duktig. Synd att kameran ramlade ur Kickis skåp och gick sönder lite, hoppas den fungerar.

  Nu har jag kokat lite kaffe och väntar på att Las Vegas ska börja sen ska jag ha en ta-hand-om-mig-själv dag med bastu, hårinpackning och sånt där man mår bra av .

  Har planerat att jag, Kicki och Desireé ska ha en bastukväll på onsdag innan studenfesten också så blir man lite fräsch och varm.
Jag skulle tusan inte klara mej utan bastu, det är nog en anledning till att jag kommer bo hemma tills jag är 25 år.
Kommer nog somna som en stock ikväll, eller jag hoppas jag gör det, det var allt för länge sen jag somnade tidigt och var pigg på morgonen. Jag vet inte vad det är men jag har inte somnat innan 1 på flera veckor, det blir välbehövligt med lov jag är nästan som en zomie nu.


Tjockt

Mammas mat var så himla god så jag var tvungen att äta en gång till. Nu mår jag jättedåligt.
Jag har tittat på tv400 de går många jäkligt bra program som typ top 10 misslyckade plastikoperationerna och top 10skandaler i hollywood. I like it.

nu ska jag dricka en kopp te och äte en lussebulle sen ska jag planera mina sista julklappsköp så det inte blir nått bortglömt. Skola imorrn ! ja!

Bakis

Jag bestämde mej sent igår för att gå ut iallafall efter att ha tvekat hela dagen. Så Malin kom hit och hängde med mej, vi gick till någon som jag aldrig hade sett förr. det var himla länge sen jag var på förfest hos helt okända människor och hade trevligt. I vanliga fall brukar det vara typ jag Desi och Kicki som förfestar.
Hur som helst så hamnade vi på hotellet och jag gillade kvällen, det var kul. Förutom att Dan och Gustav nu har bestämt sig för att gadda ihop sig mot mig och försöka driva mig till vansinne.

Jag sydde in mitt löshår igen för några dagar sen men jag blir redan trött på det för det är inte lika fint som förut och jag ser ut som en trasdocka, och gummisnoddarna är av tveksam kvalite och går hela tiden sönder. Vi får väl se hur det hela håller.

Mamma har lagat en räkgryta till mej, hon försöker säkert stilla sitt dåliga samvete för att hon passade på att äta upp halva mitt bakisgodis när jag skjutsade hem Dan. Fast det är okej för räkgrytan är fytusan så god.

nästan klar med julrush

Jag och Dan hämtade ut julklappar som vi beställt. fast det hade blivit lite missförstånd så vissa saker blev jättedyrt och var inte så stora så jag ska kompensera lite billigt.
var inne i örebro igår men kollade mest på klappar till mej själv, hittade koftan från vero moda som jag tvingar dan att köpa annars köper jag den själv.
Nu är det bara några saker kvar att handla, inte alls mycket. Ska upp till mejk idag och titta på roliga saker.

Ikväll är det hotellet kanske, ska se om jag får med mej nån, jag är lite kluven om jags ka gå eller inte, jag har vart så trött på att gå ut ett tag nu sen är det ju inte precis billigt för en fattig student.

Valpögon

Idag hade jag sjukt onödiga lektioner,
först jävla aktiekunskap där jag skulle kunna skjuta mej i huvet för det är så tråkigt, tur att kursen är slut nu. Jag satt och surfade i en och en halvtimme sen gav jag upp och gick hem på lunch. tommy lät oss vara lediga nästa onsdag, skönt för då får jag sovmorron till 12. Kanske struntar i hela dagen faktiskt, och börjar förfesta för det är ju julstudentfest på kvällen, de ska bli kul. jag funderar på att klä ut mej till en julklapp, på riktigt, fast tänk om jag blir kissnödig? Fast det är nog ingen risk eftersom mina armar skulle stå rakt ut i lådan så jag kommer inte kunan dricka nått.
Men men sen hade vi en halvdan lektion med LG sen inställd svenska

Jag tog mig friheten och besökte pappa, han bjöd på ärtsoppa och pannkakor sen satt vi vid datorn och googlade på hundraser och sa "Åååhh" varje gång vi såg en valp. Men jag tycker inte om renrasika hundar, det är alltid någonting jag vill ändra på, Jag vill jättegärna ha en yorkshire terrier men dom är liite för små och lite för långhåriga. 
Den enda rasen som är av perfektion är strävhåriga taxar. Jag hoppas att nån köper en sån så jag får vara barnvakt. för just nu har jag varken tid eller råd med en hund, så jag trakasserar min katt Doris istället.
tänk om man kunde designa sin egen hund sen skickade dom den på posten

Vilket påminner mej om att jag har lite julklappar att hämta ut imorrn på posten, wihooo. !

i like

Jag älskar verkligen Apologize med Timbaland, fast jag fattar inte varför han ens står med han sjunger ju inte ens, det gör han väl aldrig. Jäkla storfräsare

Nostalgi

Jag fullständigt älskar dom här t-shirtarna, tack Kristina som tipsade mej om denna sida, synd bara att jag inte har råd att beställa dom nu. Jag minns när jag var liten och jag fick en t-shirt av min kusin, hon hade växt ur den tror jag, med DYLAN på, det var då jag började titta på Beverly Hills, jäkla snygging de där.

image43

typiskt

de var ju typiskt, jag som trodde den skulle följa mej till livets slut. men Ica vägrar göra sina kunder nöjda och har tagit död på CocaCola light lime, jag förklarar härmed den 10 december som den inofficiella light lime dagen. va fan ska jag dricka nu? vatten?

Julbord

Pysslig helg skulle man kunna säga.
Jag har lekt med Dan hela helgen och vi har vart überjuliga.
I fredags kom han efter jobbet och vi bakade lussebullar som tog slut i lördags och kola som var helt perfekt. precis när vi höll på att ordna så vi kunde hälla upp den så brändes den och blev stenhård. Jag ska försöka göra nya nån dag. Det bruykar alltid hända nått när de gäller oss.
På kvällen så rejsade vi till Rockhammar där dan glömt Sunes Jul, och jag fann till min stora glädje mini-morötter och dipp, hell yeah!
Lördag bagavs det till Marieberg där det var förjävla mycket folk och både jag och Dan blev skitirriterade, mest jag, på allt folk, hittade knappt en parkering god damit
Och sen åkte vi till hans mamma och ingo i stråssa och firade hans lillasyster. i vanlig ordning så blev man bjuden på allt för många godsaker och man måste åka medans man fortfarande kommer genom dörren.
Jag känner at vi har vart snälla, duktiga och kreativa i helgen.
 Fortsatta att kolla på Sunes Jul, sen svängde Matte och Jenny förbi med deras nya hund ! En MOPS! som heter Milton, jag dog, det enda jag sa va "åååh" (hela tiden) Jag skulle kunna äta upp den med lite vispgrädde och jordgubbar så söt var den.

Men iaf idag vankades det julbord med en stor del av släkten, vilka alltid är trevligt att träffa, Dan blev utsedd till Mr No.1 julbordseater. han slog alla rekord och medans alla andra gick för att dricka kaffe i salongen högg han fortfarande in på efterrätten. tillochmed storätaren Jonas var mäkta imponerad av den lille mannen. Good Work.
Jag utsedde mej själv till årets töntigaste köttbulleexpert med komentaren: "
En mycket tveksam kvalite på köttbullarna" Och Gustav gav mej elaka pikar hela kvällen. Från skämt om att jag var handikappad till min utomordentliga bilkörning hem när jag körde sakta för att det var jättedimmigt i en skarp sväng " VA fan håller du på med!".  fick god lust att köra ihjäl oss allihopa. speciellt gurra

Nu har jag superduperpluggat och ser fram emot en kväll med film, te och lite rajtantajtan

Verkligen verkligen trött.


Både jag och Desirée klarade oss knappt igenom Historia C idag, det var lite för mastigt, han pratade i en och en halvtimme. Iochförsej inget ovanligt men ganska krävande. Desireé hade inte sovit på nästan hela natten så hon var helt för(störd) och betedde sig på det där roliga konstiga viset och sa saker som folk redan hade sagt. Undehållande minst sagt.
Jag läser en bok, Är det någon där?, väldigt sorglig bok om en vars man har dött och jag blev så inne i den att jag trodde att nån nära till mej också dött. Läste den hela natten och satt och funderade över att jag hade rätt att vara trött på skolan och livet för någon närstående till mej hade faktiskt dött. fast ajg kunde inte komma på vem.  Fast sen vaknade jag ur min dvala och kom på att jag inte allt är deppig eller lessen för det är ju ingen som har dött, det var ju bara i boken. En sjutusan till känsla i den där boken eller så är det vintern som gör mej helt knäpp.

Tänk om det är en sån där bok som gör att man blir psykiskt sjuk, kanske borde anordna ett bokbål i min trädgård, den som vill får komma.

En Geishas memoarer

image42

Jag har kommit in i en period när jag känner mej för rastlös och stressad för att titta på film men igår lungnade jag ner mej några kilo och tittade på en geishas memoarer, den är så fin så jag var tvungen att se den igen.
  Dan brukar bli trött på mej när vi ska välja film att kolla på för jag vill jämt se filmer som jag sett tusen gåger istället för nått nytt. Men vadå om man sett en film förr och vet att den är bra så blir man ju inte besviken. Jag hatar nya filmer som jag blir besviken på finns inget sämre sätt att slöa bort 2 timmar på. Kanske att få soppatorsk eller nått isåfall

sprakelisprak

Jag sov alldeles för länge imorrse, jag och Dan ställde klockan på 9 för att vi skulle upp och hitta på massa saker. Han försökte väcka mej mellan 10 och halv 12 men jag vägrade gå upp. Det ända jag har gjort idag är att duscha och handlat/gjort mat och nu sk ajag lägga mig i siffan en stund.
  Sitter med datorn i knät och är redo att plugga, jag har kokat kaffe, och har tevattner redo, har satt på en Brasvideo på dvd´n för lite härligt vintermys. Jag orkar inte hämta ved och föra en riktig brasa. fick videon av pirrkko och det finns julmusik på om man vil men jag är inte så sugen på det ^^

Plugga plugga

Vill ha

image40



Verkligen snygg kofta som jag önskar mej i julklapp (om någon (typ Dan) vill köpa den åt mej så finns den på Vero Moda, hoppas den finns i Örebro)
jag känner ett starkt behov av att få ha den på mej i vinter för jag fryser så mycket jämt. MYYYYS
















macare(o)na

image38
Jag håller på att planera vad jag ska äta imorrn. Jag är otroligt jävligt sugen på tacos. Som alltid.
Jag har lyckats få min familj och många andra som jämt är här att hata tacos, minst 2 gånger i veckan är mitt motto, annars blir det katastrof. Så jag planerar att laga maat direkt när jag kommer hem imorrn så ingen hinner protestera.
Jag är för jävligt smart och jag är en TACOLOVVVER



 


visioner

Jag trodde som så ofta förr att jag hade inbrott eller nått. Jag som är en nattuggla med problem att sova brukar allt för ofta höra ungdomar och vuxna bullra hem från krogen, vardag som helg, och skrika oanständiga saker, ganska skoj.
men när jag börjar höra i syne att det är nån närmare mitt hus än gatan då blir jag stel som en pinne.
första händeimage37lsen inatt förmodar jag var katten som kloade sönder min fina soffa som vanligt. den måste snart bytas ut, kattjävel (jag älskar dej doris, egentligen)
andra händelsen var lite mer mystisk, det lät som att nån knackade på väggen (?) så jag flyger upp och ska ta dom vandalerna på bar gärning men ser inget annat än en tom gata, fnyser, går och lägger mig, hör ljudet igen, flyger upp. Möts ännu en gång av en tom gata. det händer några gånger till tills jag tvingar mej själv att sluta tänka på att det kan vara spöken.
sen vet jag vad det är, dom jävla duvorna som snart har byggt om hela mitt hus till ett bo, dom hänger på fönsterbräderna och bor i min skorsten.
Sen försöker jag sova, utan resultat, smyger upp, ut ur mitt rum för att försöka hitta på nått skoj att göra, fast då svimmade jag nästan... Jag trodde det satt någon o min soffa, (återkommande) fast det var min filt som låg konstigt.
Att jag aldrig ska lära mej att sluta vara rädd för mina egna saker.
Nu ska jag vara macho och gå och koka en kopp te i totalt mörker. Kommer troligtvis sluta i en språng marsch uppför trappen där jag kommer snubbla.

 

Case of the monday

Har inte sovit nästan nått, trodde det var ett skämt när klockan ringde imorrse. Det kändes som att det var mitt i natten, så jag har både kännt mig och sett lodig ut idag. Usch.
Hade mitt argumentationstal, blä, tror inte att jag höll mej till tiden, böev nog för kort. Måste bara nämna Walter, han va så rolig ^^ 
 
Filmen jag kollade på igår fick mej att böla som en bäbis, hemskt och ändå var det en barnfilm. jag måste tusan bli lite coolare. ingen får veta att jag är en tönt igentligen., Jag har arbetat på mina balla fasad sen högstadiet, måste hålla den uppe.

studentfezt

image32



 

                                                


länge sen

Jag tänkte sammanfatta min vecka lite, det har vart en rolig och händelserik vecka för att vara i mitt liv =)

I onsdags var det ju dags för studentfesten, kände mej inte så taggad till en början., det var mörkt och kallt ute och jag var trött men när jag började tupera håret och dra upp kjolen till midjan och dra några streck med eyelinern så blev jag på. Kom hem till Kristina tidigt för att fixa lite outfit och bål. Sen kom Jhanna, sofia och emilie, Mia. vi dansade lite till Grease innan vi satte av till Jakob.
  Där hade jag en väldigt trevlig tid med mest folk från klassen.
  Väl på Bistro så blev det mest dans hela kvällen, alla var så söta i sina 50´s kläder.  Haha Kicki var med om skönaste kommentaren, Desiree delade ut pussmunnarnågra hade byxorna i skrevet.

Torsdagen blev inte allt för pigg gick hem på lunchen för att sova middag, vilken bäbis jag är fast de hjälpte, blev lite piggare, synd bara att vi fick titta på bilder av en kille som hade blivit av med både händer och fötter. jag vlile kasta upp. de blev en lugn kväll, de behövde jag.

Fredagen var skööön, en lektion som jag, desiree och emil tillbringade i kiosken och snackade lite skit och fikade. sen mötte jag upp kicki oxh vi gick till frost och fikade i två timmar, jag gillar att fika ^^ På väg till skolan för att fixa lite saker så såg vi så trevligt som  en gammal man som urinerade på öppen gata. Nice
Sen åkte jag och mor till Örebro för att fixa min mobil, jag som ahr väntat så länge på den. 
kicki kom hem till mig och vi pluggade lika mkt som vi brukar plugga, först kommer vi överens om vad vi behöver göra och vad som ska vara klart, sen köper vi fika eller snacks, sen filosoferar vi lite kring pluggandet, sen är vi klara. mer än så brukar vi inte få gjort.

  En alkoliserad Dan ringe, han hade vart på firmafest sen på förfest som hade urartat, han var rädd att få spö så han ville in till örebro, så jag och kicki tog en liten roadtripp. 
  Precis innan jag skulle sova ringde Dan och var förtvivlad över att han blkivit utkastad utan anledning från Klaras, sen ringde han igen, och igen och igen. Han skulle tydligen försöka komma in igen. Sen ringde han igen. Kom hem till mej vid tre, jag ville sova, men först spöa honom så han kunde bli tyst nångång. stackars blir utsatt för mitt vrede dagligen, haha.

Lördag åkte vi till Rockhammar och jag pluggade, kul helg, fast fan jag va duktig medan Dan var nörd och avverkade sisodär tre skitfilmer.  Knäckte han på Buzz tre gånger, jag blir bara bättre och snabbare för varje dag. Vi gick upp vid 1 på natten för att han skulle få revanch. de fick han men bara för att han stängde av tv på sista frågan. 
  var på julskyltningen  idag men fick inget köpt, Dan, som sagt nörd, köpte 7 nya filmer.

Blä vad dryg jag känner mig nu, jag har slösat jätte mkt tid på att sitta och skriva om saker som jag redan vet. Fast vad skulle jag gjort annars, kammat håret kanske... hmm..

kolalr iaf på Bridge to Terabitia eller vad den heter. myyyys

RSS 2.0