Torsdagsvila

Nu har jag gjort dagens motion; krattat upp äpplen från gården och klippt gräset. Kan jag sitta i soffan resten av dagen med gott samvete. Det är ett helt träningpass att kånka omkring med ggräsklipparen, har en mini-pulkabacke i trädgården. Råka köra över mammas små rosenbuskar med gräsklipparen, hon har kämpat med i flera år att få stora och fina. Jag hoppas snön kommer snart så hon inte upptäcker det.


Mmm


                                    Jag och Kristina i Spanien för ca 3 år sen

Äntligen har jag tittat klart på hela första säsongen av Gossip Girl. Låg uppe till te inatt och tvingade mig själv att vara vaken för att se klart sista avsnittet. Det var så himla hjärtskärande när alla blev lessna och blablabla, en bra serie!
Jag har ju alltid varit lite efter, jag dissar oftast serierna när dom går på tv utav någon anledning, och efter ett år så upptäcker jag vad jag har missat. Tex Prison Break, jag och kicki bestämde oss för att börja fälja serien två dagar innan andra säsongen drog igång så vi kollade igenom första säsongen över en helg. Köpte SATC-boxen för någon månad sen och bestämde mig för att se hela den innan jag såg filmen, MacGyver står på schemat och en önskning är att äga alla säsonger av DOOL fast då skulle jag väl tappa bort mitt liv totalt med tanke på att skiten har hållit på i ungefär 30 år.
Nu börjar DOOL om 1 minut, dagens enda inplanerade sak, dagerns ända viktiga sak. Jag, Sofia Enqvist måste skaffa mig ett liv utöver koffein, bananer och DOOL

En klad sofia

Jiiiha, nu är Thailand bokat. Jag är lättad. Höll på att gå bananas här i veckan för jag ville beställa så Dan tröttnade väl på mitt tjat och ordnade allt. Från oktober till januari.
Roligt att resten av våra familjer också ska till Thailand.

Blir ju kvar där över min 20-års dag, förra gången jag var där så fyllde jag 18 och Dan alkoliserade mig innan vi skulle ut på middag med hans familj, jag fick ett par röda converse med svalor på, en chokladtårta och jag saknade min mamma.
Den här gången så är förhoppningsvis min mamma och jag på samma ställe under jul, nyår och min födelsedag.

OCh Kicki är ju också där! More to come

Min 18:e födelsedag

Alltid ska man ha nått att göraNu har projektet Turning Blond startat, fast jag är inte så välplanerad i mina förvandlingar, det börjar alltid med att jag ska hålla på och kladda hemma. Brukar vara nöjd med resultatet i 10 minuter sen ser jag alla brister, då blir det en omgång hemma-färgning till utan bättre resultat. Det slutar alltid, alltid hos frisören, som jag borde gått till på en gång men snålheten styr. Det slutar alltså med att hela kalaset blir ungefär 3 gånger dyrare än vad jag har tänkt mig från början.

Ungefär så ser planen ut den här gången också.


I love U MacGYVER

Fick hem hela säsong ! idag, gissa vad jag tänker göra hela helgen?

-What are you gonna make a bomb out of? Chewinggum?
-Why? Do you have some?

Fredagsmys

                                                                               photo taken by Me
   

Sitter och dricker hemmagjord varm oboy och kollar på fredagsfilm i min nya mysiga stickade tröja. Det är livet.
Har hunnit med Örebro två gånger den här veckan, hittade lite snygga grejer, tyvärr så gick min senaste lön åt också, mindre bra. Var till Kolmården i tisdags med Dan, hans bror Böna och hans gal Nina. Lyckades få slut batteri i kameran efter ca en kvart, innan vi hinnut till de roligaste, Apariumet. 70% av djuren stog med stjärten emot oss eller bajsade. Nice. Om man bortser från allt bajs så gick mina tankar till Kristina vilket djur jag än såg, hon är djurvän/djurgalning vars favoritkanal är Animal Planet  Miss u friend.
Cyklade också från Linde till Rockhammar i onsdags och kom fram, efter resa med mpnga uppförsbackar, med skavda skinkor. Cykeln står numera parkerd i Rockhammar och lär inte cyklas tillbaka på ett tag.

Men annars så är jag en tråkmåns en fredagkväll som hänger hemma i min soffa, ska nog gå och lägga mig nu, jag är inte riktigt frisk, råkade klia mig i ögonen med chilifingrar, trots att det var flera timmar sen jag petade på chilin så brönde jag sönder ögonen. Inget gott kan komma ifrån chili, lyckades med konsstycket att plocka ut linser trots chilin på fingarna.

åskig slappig dag

Jag har vart ute på lite äventyr den här veckan, men det redovisar jag typ imorrn eller nått för just nu är jag hemma hos Dan och ska kolla på Barnhemmet av Guillermo del Toro, den kommer vara så bra!

Mi lajki this


Min nya faboulos bag från sopsorteringen i Luleå ( jag har inte rotat i containrar)


Min mors nya kamera, inga fel, den är bra.

Just nu har jag kollat på 2 säsonger av SATC och äter brownies, är på sista nu, säsongen alltså. Jag är just nu SATC-skadad och ser på Lindesberg ur NY-synvinkel och vill se fabolus ut för att gå till ICA, fast bara i tanken. På riktigt så glider jag omkring i stor skjorta, glasögon, finnar och urtvättade tights.

en bra start på morgonen är DOOL
Snuvig, sjuk och jävlig. Idag blir det inte mycket gjort. Jag ska tvätta, äta upp resterna från igår och stretcha fingrarna.
Jag kommer fan sakna skolan i höst, man blev tvungen att umgås med folk varenda dag. Just nu ser min umgängeskrets ganska begränsad ut, Dan, hans familj och min familj, Så har det sett ut hela sommaren och kommer se ut så i ett halvår framöver.

Sofia in the city of fabulus LINDESBERG

Jag är hemma!
 Igen!
Och ! Jag kommer åka mott nordligare breddgrader för att jobba, IGEN! på torsdag.
Just nu så börjar jag gråta av bara tanken på det för jag har kört 14 timmars arbetsdagar nio dagar i streck. Fysiskt utmattande arbete!
Men vad gör man inte för att försöka åka på sin första egeninvesterade semester och min och Dans kombinerade minisemster/födelsedagspresent till Köpenhamn, vi ska passa på att hälsa på Kicki och Jocke också.

Just nu sitter jag, med mina vädigt trasiga leder (jag lovar, den här gången är det inte bara gnäll, det är på riktigt) och surfar runt på lite roliga shoppingsighter, imorrn funderade jag på att åka till Örebro och på onsdag blir det att kolla ut Lindesbergs eleganta utbud a´la Mejk och Erikshjälpen.
BTW, jag har hittat en sak som jag kommer sova med, alla dagar framöver, forever. En gammal SAS-väska på en secondhandaffär i Luleå. Den är stor, brun, i skinn och det är en flygvärdinneväska. Fick kommentar på Kallax flygplats idag haha.

Planer för kvällen:
-Ta ett jävligt varmt bad, jag har ändå ingen känsel i kroppen
-Dricka jävligt varmt te för att bli frisk
-Sova i minst tolvtimmar, fast först kolla klart på alla Sex and the City eftersom jag har köpt hela boxen, skoboxen, skiiiiitbilligt.

Godnatt

RSS 2.0