Jokk


Well Bye Bye then, im of to ljusare breddgrader.
Jag känner mig just nu som en liten röv för jag skulle hunnit med att göra så mycket den här helgen men istället har jag bara städat, packat, tvättat hela dagarna och kollat på SATC hela nätterna. Jag som skulle hinna träffa massa människor  innan jag åkte. Vi får ses när jag kommer hem ist.

Norrland

Håller på att packa, det är verkligen skittråkigt. Gör vad som helst för att slippa. Min energi är just nu lika med noll. Får väl hälla i mej lite kaffe.
Imorrn åker jag, antagligen ganska tidigt, har inte fått tag på mina resevänner än, det är ju en bra bit vi ska åka. Piteå.
Så vi hörs om två månader, ;)


well jag kan le



Måste bara visa bilden från studentbalen där jag ser så otroligt posrande ut, haha

hate söndag

Blä, jag orkar inte men måste, hinkar i mig kaffe just nu för att behålla min energi. Städa, tvätta, packa och vara glad. Blä Det var dumt att sätta sig för nu kommer jag aldrig städa klart.

jag ska aldrig mer

Hemsk dag, dagen efter midsommar. Gick upp på toa lite för tidigt på morgnen för jag svimmade nästan av den ansträngningen, så jag sov vidare i många fler timmar.
Midsommar bjöd på fin sillunch, Baileysdrinkar, mycket vin och umgänge med Frövipojkar och tillslut så hamnade man ju så klart i parken i Fellingsbro. Det är tredje gången gillt iår så nästa år hade jag tänkt skippa Fellingsbro och skapa en ny tradition. Får väl se vad man kan komma på.
Men iaf dagen efter blev hård, jag och Mr. D har kollat på 4 eller 5 filmer, han har sovit sig igenom de flesta. Nu vill jag bara gå och lägga mig och starta en ny hälsosam söndag för på måndag börjar mitt nya iv, igen.

...

Mina dagar som före-detta-student ser ut så att jag kliver upp, äter min vaniljyoughurt med kanelmüsli ch banan. Om någon av ingredienserna fattas så blir det ingen frukost. Tough life. Sen en kopp, eller två, framför Days of our Lives, det är det som är tjusningen men att vara ledig, nästan så att man vill vara arbetslös hela livet så man kan följa DooL. Sen mellan reprisen och dagens nya avsitt så trallar jag runt och gör inget nyttigt. Sen vid ett är det dags för DooL igen och lite mer kaffe. SEN börjar min dag.
Just nu sitter jagoch väntar och väntar, kanske ska försöka göra något nyttigt undertiden.
Jag kan ju berätta lite om min vistelse i Karlstad som innebar Däneis, Monki, mat och fika. Me like, men som vanligt så är jag inte riktigt lika nöjd med mina inköp när jag kom hem. Kanske ska byta spegel, vem vet det kanske är den som är problemet,
Kom hem från Karlstad och gick en promenad med Mallan ;), sen fick jag hämta en drös fulla, besvikna fotbollsfans och fick samtidigt lite hemligheter angående en viss Mr D berättade för mig =)

På Onsdag drar jag, Norrland för hela slanten och och jag räknat rätt så kommer inte få återse Södern förräns om 6-7 veckor, horrible to imagine.

Kaffefläck på tröjan

My serious face

Dagen började väl sådär, Pirkko ringde och väckte mig "Upp och hoppa jag har glömt min sjal och jag behöver den nu, skynda dig" Jag kräktes nästan på väg ner i trappaen för att leta efter sjalen som jag inte hittade. Då bad hon om ursäkt fast det var bara bra för då kom jag upp i hyffsad tid.

Sitter och dricker morgonkaffe och lyssnar på Coldplays nya album :] velly nice
Snart kommer Doris hit, vi ska gå en sväng, kolla runt på stan och förhoppningsvid fika om inte hon "tänker på vikten" fast jag brukar få henne att avvika lite från det nyttiga livet då och då.

Fick en stegräknare i studentpresent, första dagen jag änvände den (dagen efter balen med hela studentveckan spökande i kroppen) så gick jag 500 steg! Woho. Bara lite roligt att man verkligen kan ta så få steg på en dag, rekomenderat är väl typ 7 000-10 000 steg haha.

Jag längtade efter att testa min coola Skeppshult så jag cyklade till Wok House och köpte mat även fast det går fortare att gå nästan.

Imorrn blir det förhoppningsvik Karlstad och då ska jag träffa Denise och hänga på mitt i City ;)


Kristina

Igår kom Kristina förbi och sa hejdå innan hon skulle åka till Lund. Känns lite sorgligt. Min vapendragare och bästa kompis sen 6 år tillbaka flytatr nu. Nu kan man inte tralla hem till henne och slänga sig på verandan och sola eller promener runt Lindesjön och avsluta med en kopp te och Greys Anatomy. Jag som har nya gåskor och allt ;) Jocke får stå ut med att jag kanske kommer i veckoperioder och hälsar på.

None
Like you my friend


                 

         

                    

STUDENTEN ÄR KLAR

Yey idag är jag tillbaka här efter en hård och upptagen studenvecka. Bilder finns på min bilddagbok, fast tyvärr så måste man ju vara inloggad för att kolla, vilket jag inte tänker ändra på =P
Jag Kicki och Desiree tjuvstartade studentveckan redan lördagen innan sen flöt det bara på med härliga klassen som jag kommer sakna mycket


Måndag: Klassens dag, vi satt på Loppholmarna och sncakde lite, spelade kubb, på kvällen blev det fyllefotboll vid Fritidsbyn och sen fylleslag vid Lindeskolans planer

Tisdag: Karnevalförberedelser i skolan sen bar det iväg för mej och Kicki att fixa till fina naglar hos Cissi. Sen kollade alla på fotboll vid ishallen, tyvärr så missade jag båda målen, som vanligt. Sen gick vi till Loppholmarna (som vanligt ingen som ville bjuda hem alla, vi är dömda att tillbringa alla våra fylleslag där), Jag, Dennis, Nicklas och Alex hittade en söt igelkottvän sen gick jag hem.

Onsdag: Brännbollsturnering, vi gick vidare till kvartsfinal men ingen orkade vara kvar, alla drog hem istället och lämnade WO, gick hem och började gör sig ordning för studenfesten, förfest hos Kicki, riktigt lyckat enligt mej. Gick till Bistro där alla blev för fulla, när de stängde så var det dags för practical jokes på skolan men det spårade ur och vi måste vara de som gjort de sämsta studenbusen på många år. Jag tappade bort alla andra, pratade Star Wars med en kille på stan i en timme och kom hem vid 3 med en cowboyhatt. Hmm

Torsdag. KARNEVAL, Förberedelser i skolan, alla blev så söta, vi smygdrack oss fulla på toan, sen tvingade vi assistent-Tobbe köra oss (nåra tjejer) på en raggarrunda på stan i Jonathans partybuss. Jag, Kicki och Stuart var Star Wars på karnevalen och alla var så jäkla snygga. När karnevalen var slut så gick jag hem och sov bort hela dagen, skönt. Snälla Anna handlade inför imorrn för jag orkade inte, utan henne hade vi vart frukostlösa. På kvällen fixade och doade jag inför champangefrukosten som vi skulle ha hemma hos mig.

Fredag: STUDENTEN! Alla kom hem till mej runt kl 7 förutom Möller som kom redan vid 6 när jag hade pyjamas på mig och rufsigt hår. Drack champange och åt frukost, gick till skolan och fotograferades. Sen var det lite tid med våra mentorer, vi skrev i mössorna och fick betyg. Sofia tappade fattningen och började storböla=)  vidare till aulan där det var outhärligt att bara sitta och vänta och lyssna på rektorn och esteterna,i en och en halv timme väntade vi på att få springa ut. Sen äntligen. Fick massa blommor och kramar =) Alldeles för många kramar så jag missade studentåget som gick mot hotellet där vi skulle sjunga och lyssna på tal, jag orkade inte bära min blommor och langade över dom till pappa vilket tog tid, den fastnade jag med lkackarna i bron så jag kom fram typ sist. Sen åkte vi världens största traktor med släp och skrek töntiga studentsånger =). Hem till min egen mottagning som var mysigt, inte van att ha all uppmärksamhet riktad mot mig, fick världens finaste presenter. Mamma tvingade på mig en ny cykel, jag har vägrat erkänna att jag behöver en ny för jag älskar ming gamla Kronancykel för den är så jäkla snygg men helt odukgligg att cykla på. Som pappa sa så får jag väl prika upp den på väggen som prydnad istället. Men den nya var fräääsch fräsch fräsch, tyvärr har jag inte testat den än efterso det regnar ute =) På kvällen blev det förfest hos Malin Rydén och sen vidare till hotellet för studenfest. Kom hem alldeles för sent, måste lära Dan att dra med mej hem i ordningsam tid när man ska upp så tidigt nästa dag.


Lördag: Flög upp ur sängen vid 20 över 7, kastade mig in i duschen och sen rassla ihop alla balgrejer, hoppa in i taxi till Rya där Irene och Cissi skulle ta hand om mig. Irene fixade frillan på mig, somnade i hårblåskåpan, Cissi försökte sminka över mina trötta ögon, hon lyckades så bra det gick. Stressade vidare till fotografering där jag knappt kunde hålla ögonen öppna, skitfula kort säkert. Sen åkte jag hem till Kicki där Desirée och hon blev fixade av Linda. Vi åkte till strandpromenaden där vi fotograferades av Janne. Sen iväg till Nora och bal. Very nice.
Som sagt bilderna kommer upp på min bilddagbok så ni får kika där om ni är medlemmar: CharlieTruck

same old

Jag är dålig på att ta kort och ännu sämre på att lägga upp bilden men eftersom mina hjärna börjar slappna av efter 3 års skoltänkande så tänkte jag bjuda på mig själv, mina trasiga glasögon och min nya älsklingströja





Jaja, blabla, skittöntigt att ha solbrillor inne men jag tycker att det är coolt+ att jag verkligen inte vill visa mina ögon som är fulla med veckans otvättade mascararanson

sunny afternoon

I riktig svensk anda ska jag klaga på vädret, vare sig det är snöstorm, dugg regn eller värmebölja.Det är varmt! Jag kan inte sova i mitt rum för då skulle jag kvävas så jag tillbringade natten med mitt duntäcke på balkongen och kommer nog fortsätta så.
Var inne en snabbis i Örebro med kristina och Doris, handlade en present till lilla K och lite kläder till mig själv som vanligt. Jag tänkte för mig själv att jag inte ens ska ge mej in ui butiker där jag inte behöver nått just nu, typ Gina Tricot. Men lik förbannat stog jag där och rykte i en blommig klänning.
Jag och K stog och rykte i samma, och vi köpte samma. Nu får hon tusan flytta till Lund snart annars kommer vi väl sitta ihop som seamesiska tvillingar. Vi solm alltid har vart så olika blir bara mer och mer lika. Vem härmas? Hon eller jag? Hmm.. jag tror en duell är på väg ^^
Jag gillar dig K och jag kommer sakna dej bigtime när du flyttar och jag kommer antagligen  bli galen av att sitta kvar här i Linde, buhu!
Men jag coh D får ta hand om varandra och kramas lite.
Imorrn är det studentfezt, Glitter och Glamour är temat.. hm jag funderar på att strunta i tema jag känner mig inte riktigt upplagd för det.


RSS 2.0