skärp dig!

image143

Jag är väl den sämsta människan.
Idag hade jag tänkt :
♦ Hälsa på min far som jag inte sett på   länge
♦ Kanske åka till Nora och leka med   Desirée och skriva lite på vår redovisning
♦ Kolla på Hälsoresan
♦ Ta en promenad
♦ Göra klart svenskauppgifter
♦ Korrekturläsa projektrapporten


Den bittra sanningen är att jag inte ens har vart utanför dörren, jag har knappt vart på nedervåningen.
Det här är så typsikt mej och nu är jag verkligen frustrerad. Jag låter inte bli att göra saker endast för att jag är lat utan för att jag är handlingsförlamad också. Det enda jag har lyckas gjort är att hämta Hälsoresan hos min bror som bor 5 meter härifrån och så har jag öppnat ett Word-dokument. Tiden går ju så fort, nyss var den tre och jag skulle precis sätta igång och vara duktig, nånstans där gick det snett. Jag har bara legat i min soffa, med en kaffe kopp i handen och datorn på magen. Så ska det inte vara på en lördag, så ska det vara på söndagar.
Imorgon lovar jag mig själv att saker ska hända, jag ska upp tidigt, jag ska skriva klart redovisningen, jag ska åtminstånde ringa till min far sen vågar jag inte planera in nått mer för då går de åt helvete.

Nu ska jag värma på bastun och ha en må-bra kväll
.

10,000 BC

Va fan att man tar fel på dag gällande studiebidrag och fick känna sig som en kyrkråtta hela helgen. iof så är ju helgen bara halvvägs men.

Bio igår, 10 000 BC, ibland så spännande att jag nästan klämde sönder Dahns arm, fjortisar bredvid som garvade åt allt, dom ville jag klämma halsen av, en mosad chocklad på min biostol vilket gjorde att jag tvingade fram gentlemannen i Dahn så jag fick sitta på hans jacka.
Åt thaimat på Sweet Chili, vilket verkligen fick mej att brinna i munnen och jag brukar ändå klara det mesta, men min tunga frätte verkligen sönder. det måste vart nått annat än grön curry.
Handlade lite också för mina sista pengar, dåliga investeringar som vanligt, köpte på mej några hårklämmor från hm eftersom dom har en tendens att gå sönder på en gång. Eftersmart som man är ganska ofta så skulle jag nog köpt fler, den första gick sönder imorse. Damn!
Idag ska jag fan skriva klart historie redovisningen, Desirée skryter om att hon redan skrivit flera sidor, man vill ju inte vara sämre, fast det är nog bara att inse att jag är det.

Nu ska jag kolla vidare på So you think you can dance, great

let me change

image142Jag måste ta tag i mina matvanor på riktigt, det ser inte alls bra ut, idag har jag druckit åtskilliga koppar kaffe, alltid alldeles för många, jag har ätit en apelsin och ett mål mat. Vilket resulterar i chokladsug utan dess like just nu så Gustav har vart så snäll och komponerat ihop sin Power-Smoothie utav banan och råa ägg till mej och Jonas. Nu kommer jag bli superstark.

Kollade precis på Du är vad du äter, bra program, förutom att jag aldrig, aldrig skulle utsätta mig för det. Jag skulle inte klara mej utan följande : kaffe, Cola Zero och Center. Fast just nu kanske inte behöver oroa mig än på ett tag, ja menar jag kan ju än så länge resa mig ur fåtöljen.
Mamma är som sagt borta, på "hälsohem" hon ringde hem och klagade på abstinensen av allt hon inte får stoppa i sig där. Stackars kvinna.



 


Väldigt inspirerad av JamieOliver

Nu har jag vart hemme hos Kristina och vi har kommit långt på vår projektrapport. tack vare radavstånd så är vi inne på sida fem nu. Beräknar att det hela kommer sluta på ca 9 sidor, liten uppskattning bara. Vi håller andan för att vi inte behöver minska radavståndet för då skulle vi plötsligt ha jättemucket kvar att göra =).
Vi har vart jätteduktiga och varje morgon det här lovet har jag tagit mig till Kristina för lite plugg, inte så intressant lov men man känner sig lite duktig. Det är en bra start på dagen som har fått mej att inte göra som jag brukar göra på lov; kolla på tv till kl 12 på kvällen, slö surfa till 3, gå och lägga mig och lösa korsord till kl 4 och sen gå upp klockan 1 dan efter. 
 Mor har ju vart borta hela veckan så nu ska jag ner till ica och storhandla och laga mat till Dan som snart slutar jobbet, Jonas och Gustav som är ute i skogen och fäller lite träd eller nått. Jag ska bli en riktig matmamma.


 


Det var inte jag!

VATTUMANNEN

21/1-18/2

Onsdagen börjar inte så bra men utvecklas åt rätt håll. Under kvällen passar en romantisk stämning fint.

Okej officielt är det ju torsdag nu men ville ändå beskriva min dag lite. Tycker alltid att mitt horoskop prickar in min sinnesstämmning ganska bra.
(OBS! Jag är egentligen Stenbock men jag gillade Vattumannens dag bättre)


fuck the world

image86

Den här dagen började verkligen skit,
 

↓ igenplogade gångbanor så min morgonpromenad (får det att låta som om det är rutin) tog dubbelt så lång tid
↓ slut batterier i ipod
↓ tappade smörkniven på golvet
↓ smöret ar slut
↓ hällde ut kaffepulver i slasken
↓ spillde kaffe på högen av nytvättade kläder (nu måste jag gå med smutsiga ett tag till)

detta resulterar i att jag är tillbaka på ruta ett och ligger i min säng, ska inte röra till nått mer förren jag ska till Kristina där jag hoppas mina lemmar håller sig i skinnet och inte förstör allt för mycket.

katastroffilm

image141
Inte alls en bra film.
Idag har jag ätit för många våfflor så min mage ser ut som en liten fotboll just nu. 
Trotsade snöstormen mer än en gång idag och det har tagit ut sin rätt nu, jag är helt död.
När Dahn kom hit efter jobbet så tände jag en brasa uppe hos mig (en en kamin, inte i mitt sovrum), kokade en kanna te och tände lite ljus. Det blev genast mycket varmare. Jag har inget emot snö, så länge jag är inomhus när det är storm. =P
 



oldpic 07


2007

image129

Jag, på min 18-års dag i Hoa Hin, Thailand

image130

Kicki blev ju också 18 så firade efter min hemkomst

image131

Picknick på vårkanten

image132

Åkte till Paris med mamma, Agnethe och Maria. =)

image133

Sofia x 3 möter våren i Paris... Haha

image134

Solen börjar titta fram

image135

 Ännu en arbetssommar i Norrland

image136image137

Snyggingar on the road to Övertårneå

image138

Baka Gahhkko är det jag gillar mest, ingen protest

image139

Angry_girl_XxX säger tack för idag slut för idag ni får liten serie på bilder från hösten 07 och 08 nån annan gång

Oldpic 05 och 06

Dahn fick mej att bli nostalgisk idag för han sa att han var det. så jag skummar igenom gamla mappar med bilder från 2005 och framåt som jag inte har på min nya dator.


2005

image121

Kent, Maj -05 med Kristina, Bibbi och Elina, Jocke och Dan (innan vi kände varann)

image120

Spanien sommaren -05 med handbollslaget, ungefär jättekul var ju det

image119

Jag och Dahn blev typ ihop på en Coldplay-konsert november -05, jävligt balla fakta


2006

image122

Sen åkte vi på kärlekssemester på Hultsfredsfestivalen -06
 och var fulla ganska mkt

image123

Midsommar -06

image124

Jobbade hela sommaren -06 med att sälja sötsaker i Norrland

image125

Mkt roligt år, fezt med min bästisar

image127

Fick följa med Dahn och hans familj till Thailand nyår 06/07

image128

Där firade vi jul och nyår

ettusen

image118
Kent

Faan, jag sträckte mig när jag skulle sätta mig med benen i kors. Otur nu måste jag vara stillasittande framför tv hela dagen.. =)

Jag och Kristina knåpade ihop 1 sida skitsnack idag och fler kommer det att bli, vår rapport kommer bli den bästa, eller skulle ha blivit bäst, om inte våran förvirrade handledare hade glömt att ge oss viktiga papper. Tur att internet finns och vi hittade "Lathund för rapportskrivande".

Fucking bone

image117

Imorrn börjar allvaret, då är det slut på lek och skoj då är det dags att kavla upp ärmarna och sätta igång med dumma projektrapporten. Kul lov hittills men det är också här det tar slut.

move to the music

Jag har ont i huvet !

Igår var roligt, roligare än vad det brukar vara tilloch med, jag och Kicki var väldigt opeppade till en början men det ordnade upp sig. En trevlig förfest hemma hos Josefin sen stod vi i valet och kvalet om vart vi skulle gå. Folkets Hus eller Hotellet. Efter att ha slängt ett öga in på Folkan genom fönstret såsåg medelåldern ut att ligga runt 40 så vi valde Hotellet. Väldigt trevligt, träffade mest människor som jag ville träffa och alla rötägg var som bortblåsta, hehe. Emil är iaf en discokung haha. Och för första gången så träffade jag Kicki flera gånger under kvällen och vi hängde faktiskt ihop, mer än vanligt, ovanligt.
Tråkigt Desirée att du inte följde med, saknade dej igårkväll ju =)

Cigarettskador, några enheter alkohol och discodans gjorde att hjärnan låg kvar på kudden när jag klev upp i morse.
Nu ligger Dahn och sover och snorar på min tröja, ska snart bunkra upp inför kvällens tvbio, Team America står på planeringen. HAHAHA världens roligaste film HAHAHA.

av ren lathet

Klockan 12 vaknade jag med lite hjälp av Kristina, klockan 1 gick jag upp, nu är klockan två och jag har hittat ett påskägg, ligger i morgonrock i soffan och tittar på ett program med pandor. Idag är jag lat, jag struntar i om de är fint väder. Jag tänker inte klä på mig förens det är dags för utgång ikväll, jag tänker bara äta godis och kolla på massa film.

mannen med de glittriga byxorna

image115

Nu har jag kommit hem från Örebro, jag och Kristina var på Kent, fick ju biljett av henne på min födelsedag. Vi har vart Kent-vänner sedan 7an, bara en konsert har jag vart utan henne och det var liksom inte desamma utan henne ;)
Men det var kul, länge sen jag överhuvudtaget lyssnade på Kent, har aldrig hört låtarna på nya så det va bra att dom spelade mest gamla.



 


Love youtube



Love Moulin Rouge

Nu sitter jag hemma hos Dahn själv, han är och tränar och huset är helt tomt. Fast jag har inte tråkigt för det för de finns massa saker att göra. Jag har duschat i en halvtimme i deras vattenfallsdusch, helt underbar, sen harr jag setat i massagestolen en stund och nu ska jag lira Guitar Hero, så jag kan vara lite bra när dahn kommer tillbaka =)

Boken är alltid bättre än filmen (?)

Fuck Mika, jävla Freddie-kopia, tacka vet jag Queen.



matlagning

image113

Jahapp då var redovisningen av projektarbetet klart. Vi lagade te rätter och hade bjudit in några vänner och våran projekthandledare.  De känns lite tråkigt för nu är det bara rapporten kvar, den tråkigaste delen. Jag och Kicki har haft skitkul med att göra den här kokboken =)
Måste försöka hitta nått bra tryckeri eller nått så vi kan trycka upp några ex till släkt och vänner.
Nu har jag bytt om till stor tshirt, sockar, plugg knut och inge smink. Fast inte tusan får man någon lugn och ro har ett prov imorrn som jag inte har pluggat nånting till. Sen är de iaf påsklov, men då kommer de mesta gå åt till att skriva projektrapporten. De ska bli så skönt att ta studenten.


Ajlajku

IDag är det redovisning av projektarbetet som står på schemat. Det kan nog bli ganska trevligt, tänkt om vi misslyckas med allt. Då får vi nog IG ;)
Nu sitter jag och äter, frukost, müsli med vaniljyoghurt och kaffe. Mm. kollar på våra bästa år, Sen ska jag nog sova en stund.

Fock it focking fock


image112
image110


Fan, fan, fan ! jag är mitt inne i ett Star Wars-stim med min älskling Luke. Jag tyckte att det var på tiden att äntligen kolla på alla filmer på en gång för att äntligen få ett samanhang i det hela. Jag lånade alla filmer av både Dahn och Kicki.
Har en film kvar, episod III, Anakin goes evul und sexxi. Jag har bunkrat med varm oboy, mackor och en filt. Vad händer?
Jo det ska jag säga er.
Dvd-fodralet var tomt! Det var TOMT! GAH!

image111
Det är något jag inte riktigt kan sätta fingret på. Lökiga frisyren? Pyjamasen? Vad är hans hemlighet? Grr


Så nu tittar jag på Jay Leno och ska tillbringa min natt med att tröstspela Patiens och Kungen hela natten.
Godnatt till er alla

Tvångstränkande ang. mackor


image109

Mitt lunchintag blev idag rostade mackor. Vilket jag lika gärna kunde ha hoppat över. Jag hatar nämligen kalla, rostade mackor.
Jag rostade mina mackor, smöret smälte och jag satte mig för att äta. Tyvärr så var jag tvungen att äta dom så fort, så att dom inte skulle hinna kallna, att det slutade med att jag hade 2 hela mackor i halsen. Typ. Inte bra alls.

bättre än afv

image108

att jag inte upptäckt det här tidigare, bättre än godis

Hela helgen

Var i Stockholm i Fredags med samprogrammet och skulle gå på museum och teater såklart, som alltid. Lyckades ha magknip hela dagen. Kände mig inte så rolig. Jag Kristina och Desireé gick lite i affärer, åt god mat och tog det ändå ganska lungt. Inne på HM ås kom en väldigt kavat dam på ca 3 år och ställde sig framför mig när jag satt loch provade skor. Hon pekade bestämt på min fot och sa att jag var ivägen, hur skulle hon kunna stå där om jag stog där? Men snölla mammor ta hand om era barn. Inne på Taj Mahal var det en ytterst feminin pojke i typ 5 års åldern som stog med diverse peruker på huvudet och förde sig som en primadonna framför spegels. Förutom när vi var tvugna att nästan springa till Dramaten för att inte komma försent. Fick såklart sitta så långt ut på kanten så man var tvungen att hänga över för at överhuvudtaget se scenen. Många sov, inklusive Mona, Mangan ooch Abdi mös. Elina och Dacke hånglade i mitt ansikte. Jag Kristina och Desirée hade berg-och-dalbana med våra blodsockervärden.
Jag skulle kunna spy på bussresor om det inte vore för Kristina, jag älskar när du är trött eller när du har ätit godis.

Hala lördagen gick åt till att sitta hemma hos Kicki och äta god mat och göra klart lite olika arbeten.
Åkte hem till Dan, mamma skjutsade mej, och numera ska jag alltid sitta vid ratten. Tanten körde 60 ungefär hela vägen dit. Jag kom jättesent tycker jag. Kollade på Melodifestivalen och jag föll för trycket och stoppade i mej massa godis. Jag är förundrad över mig själv, jag har aldrig tittat på Melodifestivalen tidigare och den här gången har jag vart väldigt insatt. Även fast jag var nära gråten igår vid vissa tillfällen. Förstår inte folk att det är pinsamt att sjunga schlager.
När jag höll på att somna kom det en vovve flygande och la sig mitt i sängen, mysigt tycker jag. Var hundvakt idag och den där hunden behövr all uppmärksamhet den kan få. Puttade omkull mig och kastade sig på mig och lade sig på min mage. Mysigt tycker jag. Men vem fan orkar rasta den? inte jag, inte dan!

Btw så har min no-sugar-week fungerat utmärkt, jag klarade mig tills igår då dan, djävulen i mönniskoskepnad hade köpt hem mitt favvolösgodis. Fast lördag är v'äl en accepterad vräkar dag. En klapp på axeln och en guldstjärna till mig.

Nu ska jag joina Dahn och kolla på Diamantfever.
Föresten såg vi Jumper idag och Hayden, han är cool.


Jagärslut

 
Jag har iaf gjort klart några saker. Fast majoriteten av grejer måste jag ha en Kicki med mej för att kunna göra. det får bli på lördag.


image107
Snygg hållning !

Denhärdagen

Den här dagen kommer att bli hemsk:

image106

Högen med böcker är inte att leka med, lika bra att börja beta av. Bajs

Tamejtusantilldött

Greys Anatomy alltså!

Fan jag har vart så låg idag, Jag och Kicki har en No-Sugar-Week och vi har vart som två zoombies. Det var bara en tanke att skippa socker ett tag för jag är helberoende, ända gången jag inte får i mej socker är i kaffet.
Vi hade helkväll vid tv idag och det brukar sluta i chokladorgie. Nu när socker är bannlyst så ersatte vi sockret med 1000 kilo mat, chips och dip.
Så vi ska upp halv 7 imorrn för en powerwalk, vi försöker göra det till en vana, men det är ju så skööönt att ligga kvar i varma sängen.

Imorsen blev jag väckt av Dahn, han smsde halv 7, jag svor en ramsa och försökte somna om. Jag vaknade utan min högerarm, den låg ovanför mitt huvud men den var verkligen inte min just då. Jag tog tag i den med min andra hand om den var DÖD! Det tog 10 minuter att skaka liv i den igen. Hemsk start på en hemsk skoldag. Hatar bortdomnade kroppsdelar.

Idag hade nån lagt av en äggmök i hela C-huset, korridorerna var helt tomma hela eftermiddagen,. Inte så konstigt. Skäms du som var dålig i magen, gå hem och skäms.

Nu har jag lånat Star Wars episode I, II och III skall bli nice med lite ANAKIIN, speciellt när han blir evuul och sexxi !

Godnatt

nine to five

image102
 Kristina is thinking



image104
Fasen vad allt har tagit lång tid idag.
Hade tänkt att jag skulle hinna jättemycket olika saker.
Jag och Kicki skulle ta kort och trycka vår kokbok, börja på rapporten, planera klart vår redovisning och så vidare. Vi skulle väl försöka hinna klart med det metsa kring projektarbetet.
Men det gick inte som planerat.
Istället hann vi ta lite kort på oss till framsidan, laga en maträtt och trycka boken. Det tog jättelång tid att skriva ut den, efter lite krångel så blev det rätt tillslut. När vi väl hade skrivit ut te ex så skulle vi gå till vaktmästaren och dela bladen till A5 format. Men vaktis verkade inte bry sig om att vara noga och skärde av pappren snett. DAMN! Vi skällde inget på han men blev jättearga, gick tillbka till datastugan och skrev ut nya och klippte isär dom för hand istället. Sen var det jättepillrigt att få fast spiralerna.
Vi var klara på skolan vid halv 4, BLÄ!
Sen tänkte jag fixa undan lite andra saker som måste göras till nästa veckan, men nu är jag helt slut. Ligger och kollar på Star Wars istället.






Projektera

image101


Här ar jag, blekfis. (Ingen färg på läpparna har jag heller, det har jag aldrig, måste nog tänka över att tatuera in lite färg på dom)
Idag har vi "koncentratioonsdag" och jag och Kristina måste, måste bli klara med kokboken. Vi har lite kvar att göra. Måste ta massa bilder, bl.a. på oss två. det är ganska svårt att få ett kort på båda när vi inte hasr någon händig fotograf i närheten. Men Kristina ska muta Jocke med mat så får ha fota oss.

Dricker en god smoothie ochsnart börjar Montel Williams Show, en kille som försöker vara nya Oprah (?) Det funkar INTE!!

Sälen

image88


Är hemma igen från Sälen, kom hem igår runt 5.
Kom fram runt 1-2 på torsdagen och jakten började efter den orttappade delen till mina snowboardbindningar. tillslut fick vi tag i den. Den vart gratis och snälla butiksbiträdet monterade på alltihopa. Sen tjyvåkte vi lite i backen bara för att känna på lite, känns onödigt att köpa liftkort för ett åk. Jag gillar inte att göra såna saker, när vi skulle smita förbi så fick jag världens hjältklappning och såg nog skyldigast ut i hela världen.

                                       

Hade jättefint väder på fredagen, det var helt sjukt, knappt ett moln och helt vindstilla. Vi mötte upp Arvidssonklanen och vi åkte ihop allihopa, typ 9 pers, hela dagen.  Blev en liten "afterski" där jag fann min forever and ever godaste drycken, choko mint, varm choklad, grädda och mintu. Mmm..
Senare blev det sällskapsspel och utgång på Fjällis där man såg några roliga karaktärer haha.

                   

Lördagen bjöd inte precis på roligt väder, men va fan jag tänkte inte stanna inne och sura, så jag och Dahn tog en liten utflykt till Hundfjället och Toppstugan där vi snodde ett bord framför ögonen på resturangkön och fikade i godan ro.  Sen åkte vi bräda en liten stund.
Lördagkväll blev bowlingkväll, jag sög, fan. Gurra började med att träffa rännan typ 20 gånger sen överraskade han med tre strikes och blev jävligt mallig.

                                        

Sen försökte han mata ihjäl oss, chilinötter, 1,5 kilo godis, chokladpudding och fläskfile med potatisgratäng. Trodde aldrig mer att jag skulle kunna resa mig ur soffan.
Som tur var så belv det en mil längdskidåkning på söndagen så jag kompenserade lite.


                                       


wiie Sälen


image87


Tidigt imorrn åker vi, det var länge sen man var iväg med familjen på skidsemester.
Typiskt mej att tappa bort skruvplattan till ena bindningen så jag får väl åka på en fot. annars blir det att handla lite, förra gången tappade jag bort lite skruvar. jag får lära mig att leva med mej själv.

Jag tar förhastade beslut

Var inne i Örebro i Fredags men hittade inte alls de jag letade efter, de var slut på samtliga ställen. men idag bestämmde jag mig att åka till Marieberg istället för att leta. Och tamejfan, där finns allt, i alla storlekar OCH färger, Jiho jag gillar marieberg. Fast dum som jag är så köper jag fel storlek och måste åka tillbaka och byta. Damn!

I övermorgon åker jag til Sälen med familjen, Dahn ska med så klart han är ju min familj.

Terrible homanbieiing

Jag gick upp i tid idag men när jag precis skulle börja klä på mej och göra mej i ordning så kunde jag inte låta bli att lägga mej vid Dahn igen det såg så varmt och skönt ut. Så jag vaknade igen vid 9, jag börjar vid 20 i 9. Damn !
Min psykologilärare börjar bli lite orolig för mej och undrade över dessa "nattliga vanor" jag har. Fast den här gången var det inte att jag vart uppe och lagt patiens eller kollat på dåliga serier till 3 utan jag var tvungen att plugga till sent. Men ska nog se till att jag kommer i tid framöver.

Blev konfronterad av min religionlärare i korridoren också, tusan, det gick inte att undvika henne. Men hon började undra vart jag var på provtillfället " hmm toooorsdags...jaaa...hmmm... jag minns inte..."

Igår föll jag för frestelsen och drack Cola Zero men det var ju ändå veckoslut. Nu är det början på en ny vecka och då ska jag låta bli.


missade slutet på filmen

Oj vad jag har sovit,  somnade mitt i  filmen och jag som måste skriva en redovisning. Hinner nog kanske det ändå. Fast jag vill vara hemma imorrn, jag mår bajs.
Ser fram emot Sälen nu.

En vanlig natt i Enqvistmansion

image86Dahn kom hemdrumlande till mej inatt i vanlig ordning vid sisodär 3, börjar kännas som en vanesak.

Ring, ring!
-sover du?
- Öhhouee.. jaaa..
- Okej, du jag kommer nu.
- Va klockan är typ 2.
- Ja?
- Jag sover.
- Ja, men jag ska inte störa.

Dahn min Dahn inser inte att jag måste gå upp ur min värme, gå ner i mörkret halvnaken för att låsa upp, springa upp för trappan för jag blir jämt rädd för hallen. Lägger mej i min redan nerkylda bädd med hjärtklappningar och vänta tills 3 då han brukar drumla in... väntar... jag kan inte sova förrens jag vet att han har kommit hem, jag blir orolig annars. Sen brukar det sluta med att han babblar på om kvällen och inte bryr sig om att jag vill sova.
Jag skulle kunna hämnas fast problemet är att Rockhammar inte precis ligger på vägen hem från krogen. Damn !

Kristina var här en sväng med lilla Daisy, nu glömde jag ta kort på sötingen, det är Josefins blandvovve, chiuaua och pappilon och lite yorkshireterrier om jag minns rätt. Jag har andra tjing på Daisys blivande valpar =P


Saturday nightsjukan

Cola Zero: 0
Koppar kaffe: 5
Får man inte de ena måste man ha det andra


Jag som var grym (enligt mina mått) på Guitar Hero II förut, men nu är jag kass. Jag har ingen taktkänsla och vet inte vilket finger som är vilket. Damn !

Kalas idag hos Desirée i Nora, 19 år, och jag hade laddat järnet för det skulle få vara min vräkar dag. Jag skulle äta kakor, tårta ocg dricka massa läskeblask. Jag var så peppad. Fast jag svek mej själv, jag blev mätt på ett wienervröd och 3 kakor, hann inte ens komma till tårtan. JAG åT INGEN TÅRTA PÅ TÅRTKALAS! Jag kommer ånga mej imorrn när vräkardagen är över.
 Iaf så är det Kristina som får köra omkring på mej nu för hon har klarat körkortet, i onsdags, grattis !

Idag igen så har jag och kompanjon Kristina pluggat lite, försöker få färdigt kokboken, har lagat tvårättermiddag och bjudit Josefine på idag, det blev lite mer lyckat än förra gången. Och imorrn blir det hårdlörning, blir tvugna att knåpa ihop en redovisning tills måndag, utan material för de ligger kvar i skåpet, damn !




=)

image85

Jag gillar den här bilden, den är från i somras när vi var på väg hem från Norrland. Jag gillar den mest för att jag ser ut som en ärkebitch och det är nog inte så ofta. Inte vad jag vet, ni kanske har en annan uppfattning och det betyder att jag har dålig självinsikt. Fuck

RSS 2.0