Sola den skeiner

Vem orkar sitta vid datorn när det är så här fint väder? Seriöst?
Igår var det fotbollsturnering och jag brände upp mina armar där jag satt och hejade på våra vardagshjältar. Sen kom Dan och plockade upp mej så åkte vi till han och solade och tog ett dopp i hans icke svalkande pool.

Åkte hem, la mej i hammocken och läste en bok, har köpt biografin om Mötley Crue, The DIrt, kommer fan aldrig kunna sluta läsa den. Sov i 12 timmar och nu blir det en tur till Dan igen för solning och badning sen ikväll är de 50-års fest.

Det här är nog den sista uppdateringen om mitt jättehändelserika liv som kommer att ske fram till regnperioden eller nått.

En avocado, två avocador? avocados?



Idag har jag blivit Äckligt brun! Inte om man jämnför med hur mans er ut efter en solsemester men nu har jag bara jämfört med Dans lår och jag står bara i mörka rum när jag tittar på sollinjerna, för då ser kontrasten skarpare ut .
Jag har försökt äta en omogen avocado, bröt nästan tänderna, jag fattar inte vad de är för fel på affärer, de finns nästan aldrig mogna jävla avocados.
Nu hoppas jag på att Dan inte somnar i duschen så vi kan gå och äta glass snart.

Brist på fantasi för en rubrik så den får heta "Tisdag"

En härlig morgon, jag har vart ute på min morgonpromenad med Kristina. Jag tycker det är så tråkigt att Desirée bor i fucking Nora, du hör hemma här med oss i Linde ;)
Men idag har mitt nya liv börjar (på rikrigt den här gånen) jag har skaffat en bibel i form av en kokbok som jag tror jag kommer sitta och pilla poch bläddra i hela dagarna.
Ska snart till skolan och ha en lektion sen bär det av hemåt för att göra lite sallad, ligga på balkongen och plugga till prov och skriva ihop en redovisning. Trots skolarbetet så ser det här ut att bli en utmärkt dag.

To late


Jaha då kom man på, 3 dagar för sent, att man var lite sugen på Peace & Love, biljetterna tog slut för bara tre dagar sen! Min vanliga tur, dumskalle.
Ingen som vill sälja sin för en trevlig summa pengar?

Helgens happening

Var iväg och jobbade i helgen, tyvärr så smyger ju bara solen fram de gångerna jag inte har tid att njuta av den. Känner att om det finns en gud så gillar han inte mej för när jag kom hem efter helgen så blev det mulet.
Var och jobbade på en mässa vid Tullgarns slott, jättefint ställe, tyvärr så var det en jakt mässa så inget roligt att titta på, lika bra för då håller jag i pengarna. Annars var det en ganska intressant helg hehe. Såg lite celebrities, blev filmade mitt i arbetet och fick hålla reda på mina arbetskamrater.
  Mitt körkort och jag firade 1 år tillsammans i lördags så nu är jag snart av med trafikfara-stämpeln, börjar nu bli erfaren (borde vara iaf). Men fick bevis på att jag inte alls var det i helgen, körde vilse två gånger även fast jag hade GPS, lyckat. men det handlar väl om helt andra saker än bara mina körkvaliteer, typ min brist angående uppmärksamhet och lokalsinne.
  Just nu så sitter jag i skolan som vanligt och väntar på min sista lektion, sen ska ajg bara hem och sova för jag känner mej överdrivet sliten idag och ser väl inte bättre ut än vad jag känner mig.
Snart är de härliga sommar och studenten


Borde inte skolan vara skattefinansierad överallt



Snart ska jag åka iväg över helgen. Jag vill nog igentligen vara hemma mend et får väl bli som det blir.
Men nu är sommarjobbet fixat, eller Dan fixade det. Det bli en sommar i Norrland i år igen, men jag gillart

...

En Örebroig dag med mina damer, kände mig lite låg idag men det blev lite bättre när vi satte oss och fikade.
Jag skulle kunna fika ihjäl mig.. =)
Jag köper som vanligt massa onödiga saker även om jag bara tänkt följa med som sällskap.
Imorrn är det prov och jag ser inte fram emot det, inte torsdag heller för då har jag ett till prov. Jag vill bara att det ska ta slut.

"mycke choklad för lite pengar"

image190

Ja, jag handlade choklad på rea idag och ja det var bara till mig. Vilket resulteat i magont, kräkning och stort behov av vatten. Synd att jag ligger nerbäddad i min säng med datorn i knät så jag orkar inte ens gå och fukta min snustorra strupe. Ska se om jag når blomkrukan och hoppas på att mamma nyss vattnat dom.

Jag parkerade mig här vid klockan 8 cirkus, för att plugga lite. Öppna Word och ser till min fasa(?) att jag inte använt skiten på öven en månad, jag har inte pluggat på en måndag. Inte konstigt att jag har mycke att göra.
Men iallafall så hände det inget idag heller, det kommer bli en jobbig vecka.

Flottiga tangenter

Min helg måste varit en av de slappaste på länge.
I fredags var jag på kalas hos far och åt  mig mätt på diverse godsaker, åkte till Dan och somnade på 10 minuter. Hela lördagen spenderade vi i soffan och tittade på film, åt skräpmat och donade lite. Söndagen var inte mycket bättre, måste tacka Kristina som drog ut mig på hurtig promenad på kvällen. Det behövdes, sen satt jag hemma hos henne och snackade skit till sent. Var lite rädd när jag gick hem, kanske är ett ålderstecken?

Nu är man tillbaka i verkligheten igen, sitter på skolans sega dator och slår på tangentbordet.

Värst vad jag var aktiv idag

Men jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från i tisdags, tyvärr så glömde jag kameran på själva mösspåtagningen så jag snodde åt mig några från Sofia Elvenaas.

image170
På väg mot skolan, gjorde stopp utanför leksaksaffären för att inhandla vattenpistoler

image172
I väntan på studenttagg i aulan

image173
Påväg för att trakassera alla i vår väg

image176
Desirée brukar bo på min veranda, hon har lika mkt packning som vanligt

image177
Kristina på väg mot Loppholmarna för lite fezt, hennes ben är inte lika roligt som de ser ut

image174
Jag Kristina och Abdi i våra coola solbrillor

image179
Sen hittade jag min egen kamera

image181
Emil fick solsting och byggde ett solskydd

image184
Gick hem till mej för lite fezt

image185
Zötisar, spec Alex slipsknut

image187
=)

image189
Alltid lika tråkigt att ta kort mna kommer aldrig med själv

Nu har jag druckit en och en halv lite mjölk så nu ska jag lägga mig.

Great

"Vem fan tror du att du är? Om du inte trivs i Sverige kan du väl flytta tillbaka till Islam? Kanske lite hårt sagt men ibland får man helt enkelt sätta ner foten!"
Härligt citat från en människa som jag inte har en aning om vem det är, men en sak vet jag och det är att det är HUMOR!

Studenten närmar sig

image169Jo men i Tisdags var dett mösspåtagning och alla treor sprang runt i hela skolan och skrek och sprutade vatten på folk och var allmänt dryga. Och hade roligt. Trodde aldrig att jag någonsin skulle härja så mkt nykter. Men det kommer väl bli ännu värre på studentveckan.
Det blev iaf fest på eftermiddagen kvällen, först på Loppholmarna sen hemma hos mig, sen var det Bistro för vissa men en annan bäddade ner sig (okej Kicki bäddade ner mej) tidigt. Råkade dricka upp hennes vinare också så det var väl lika bra.

Onsdagen existerar inte ens för mig, inte för vissa andra heller, var så bakis att jag inte vågade dricka vatten för jag blev så dåligt. Men sen på eftermiddagen var det bara att rycka upp sig, ta itu med städningen av trädgården och verandan, den var inte rolig, kastade ut alla möbler och spolade bort alla äckliga saker. Pantade alla äckliga burkar och köpte bakisgodis för pengarna sen åkte jag och Dan hem till honom där det bara var att sätta igång och plugga till prov.
Idag var en betydligt bättre dag. Proven gick faktiskt förvånansvärt bra idag, samhällskunskap och religion.
FAST! Fast jag var på Synsam, dom rånar en tamefan hela tiden, sjukt vad allting kostar, det är väl lika bra att bli blind på en gång för det är nästan dit det börjar gå. Synen hos mig är som hos en död jävla kärring. Tröstade mig med en liten promenad med Kicki, sen köpte jag massa pysselsaker vilket resulterade två fina pärlarmband och örhängen. Jag är så pysslig.
Nu ska jag skriva klart lite saker till skolan och andra grejer sen ska jag SOVA!

En liten tanke till Desirée också, som är ute på Äventyret med specialidrotten vilket innebär 3 dagar, helt utsatta, i skog och mark. Hoppas du kommer hem hel.


.

blä

Jag orkar inte ens summera min helg för den var så jobbig. Fast ibland var den kul, men arbetsmässigt var det bland den värsta,

Men nu glömmer vi allt som har med arbete och skit att göra för idag är det mösspåtagning, fina förfester och studenfest som gäller. Känner mej omåttligt taggad och veckans härlighetsprgnos ser bra ut. I feel happy


Bra dag

Tjabba!
Idag har vart en perfekt dag. Tillochmed med tanke på att jag har haft full skoldag även fast det är många grader över +.
Igår så var Kristina och Desirée här, vi bojkottade studenfesten i förmån för en må-bra-dag.
Först en sväng på stan där vi inhanlade ansiktsmask och pärlor som vi skulle pyssla örhängen av. Jag blev väldigt stolt över mina fina örhängen jag gjorde av färgade sötvattenpärlor. Jag matchade dom med ett linne så dom passar bara till det linnet nu ^^. Sen käkade vi grekisk sallad, var för lata för att grilla kyckling. Sen blevd et massa jordgubbar, chips och dip och Greys Anatomi. Somnade tidigt och mådde bra.
Gick upp tidigt och vi gick på en morgonpromenad innan skolan.
Har lapat sol varenda lediga minut i skolan och tillbringat många lektioner i gräset. Jag har lyckats ta itu med fler saker idag än vad jag brukar göra på en månad:
Beställt linser och synundersökning
Hämtat ut tågbiljetter
Bokat nageltid
Köpt ett par nödvändiga skor
och nu ska jag hjälpa mamma att tvätta bilen.
Det är lika bra att fortsätta när man ändå är på gång.

Low budget food

Jag och Kristina sitter i skolan och hänger, vi har lång lunch och väntar på att Desirée ska bli klar med att sälja fucking studenfestbiljetter.  Studenfest imorrn alltså, tror inte att det blir något för mej, är inge sugen. Jag är ju inne i ett hälsostim om man bortser från min frukost som bestod av köttbullar med snabbmakaroner och mammas negerbollar. Jag och Kristina har nu lagt en ribba på att gå runt Lindesjön runt ungefär varenda skolmorgon fram till studenten. Och så ska det fortsätta, efter det,  jag ska bli en hälsoguru.
Fast då måste jag börja handla lite mer mat eftersom det ofta gapar tomt på önskade råvaror i kylskåpet, i morse fattades vaniljyoughurt, banan, mackor, mjölk, ägg och grapefrukt så jag hade inte ett enda frukostalternativ. Nån som kan komma på nått man kan äta till frukost utan alla dessa grejer?
Så jag fick alltså komponera ihop lite eget, inte så frukostaktigt men det gick ner.

Idag har jag planerat att ta en sväng till Örebro IGEN, måste byta lite saker innan det är försent, jag har ju inte tid någon annan gång i veckan. Bajs jag vill vara hemma och sova jag är trött!
Jag är hungrig men det är bjuds på lappkojs idag.
image168


Lapskojs är en maträtt som räknas som svensk husmanskost. Ordet kommer från engelskans lobs-cou(r)se med osäker betydelse och var en rätt som många sjömän föredrog. Svensk lapskojs innehåller vanligtvis saltat kött, potatismos och kryddor. / Wikipedia


Desperat

image167

Gammal kvinnas problem: Mina korsord är slut!
Jag letar desperat efter en gammal Allas med lite korsord i fast jag har gjort alla redan. Morsan preminumenenerar (stavning, whatevva!) men dom kommer bara en gång i veckan. Hjääälp!

Btw så är bilderna från valborg och vi tokgosade sönder Daisy. Hon är ju för söt, och jag har en blixt i ansiktet det är därför som jag ser så blek ut, för jag är brun egentligen..

Life of Leif

http://www.lifeofleif.com/indexx.html skall jag härmed besöka dagligen.

Just nu har jag så många framtidsideér som jag nästan måste skriva upp dem nånstans för att få lite ordning på dem. Det sorgliga med mej att jag har många ideér och viljor men det brukar kludda ihop sig och sluta i ingenting.

Damn !

Vilken otroligt oaktiv dag jag har haft, hade ju tänkt att tvätta mammas bil, klippa gräset, ta en morgonpromenad etc.
Fast jag tyckte att det var skönare att sova, var på väg upp på en promenad men då hörde jag mamma och bror Jonas som redan var uppe och då tyckte jag att om jag ändå inte var uppe först så kunde jag lika gärna sova vidare. Jag har iaf bakar muffins som inte blev så där jättebra, jag har hjälpt Jonas att ta fram utemöblerna. Annars har det varit soffläge Mmm.. För det var ju faktiskt lite molnigt idag, då får man vara innomhus.

Fasen nu har jag glömt att lämna tillbaka ännu en film på ICA ! Jag är sämst på att komma ihåg det !

Snickersglass till frukost

image166

Jag gillar mina shorts
Jag gillar att jag har solbrillor inomhus för att se tuff ut
Jag gillar mina duntofflor som jag använder hela dagarna
Jag ogillar att jag är sämsta fotografen.
Jag är en sån människa som tror att man blir en bättre fotograf ju bättre kamera man har. Fast jag blev bevisad fel för ett tag sen när en fotograf fick tag i pappas lilla kamera och tog dom snyggaste bilderna utan att ens försöka. Lika bra att böra träna och skylla på kameran.

Förtrollad

image164

Ligger och tittar på Förtrollad igen =),  älskar Disney, enligt mej så kan dom sluta göra jävla animerade, komedifilmer för barn med skämt som knappt jag fattar. Nä, jag tycker att de ska göras lite fler teknade prinsess-, happy ending-filmer.
dricker kaffe och funderar på om jag ska baka bullar idag.

walk dumhuve walk

Har precis vart ute på en promenad med Kicki, vi vädrade lite åsikter med varanda. Det känns verkligen välbehövligt ibland. Vet inte vem jag ska snacka skit med när Kicki flyttar härifrån, Desirée kommer ha konstant skavsår i öronen haha. Desirée kommer hem från Grekland idag misstänker jag, ska bli härligt att se henne igen =)
Snart kommer väl bror Jonas hit från Örebro, hörde rykten om att han skulle cykla hit ända från Örebro. Får väl se hur det går, det ser ut om att det kommer bli regn också.
Nu ska jag duscha sen ska jag testa min studenklänning igen för jag gillar den och det skadar inte att dubbelkolla om den är nånting att ha.

Hoppas på grillmat ikväll.

Well I Like it



The Cars - Just what I Needed. Wärldens bäzta billåt. Tror inte att Dahn tycker den är så bra längre jag har nog spelat sönder den för ett bra tag sen.

long day

Jaha har precis kommit hem från Örebro med morsan. Hon och jag med pengar, då går de åt fort.
Handlade lite skolavslutningskläder och tillbehör. Morsan är en brat och köpte en svindyr BH, som jag ska ha under balklänningen, till mej som jag lika gärna kunde fyndat på HM. Just nu försöker jag övertala henne att vi ska lämna tillbaka den för den satt dåligt men eftersom den var så dyr så tycker hon att den är bäst i hela världen. Dyrt=alltid snyggt?
Jaja skickade iaf tillbaka klänningen jag beställt från Ellos som jag skulle ha när jag tar studenten, den var inte alls så snygg som jag trodde+ att den var lite genomskinlig och jag är lite blyg av mig.. hehe. Köpte en på Gina Tricot istället, den var alldeles för kort men det fick mej att se en meter längre ut än vad jag är i verkligheten så den fick följa med hem, vem bryr sig om att jag inte kan böra mig utan att visa röven, jag får väl låta bli att tappa saker.
Köpte ett par jeansshorts, nya way fare kopior för mina gamla är borta, 3 par örhängen och en liten sidenväska. Nu är mina pengar slut.

Snart ska jag rejza iväg med Dahns bil till Fellingsbro och kolla på på derby =P fast jag är inte så jättesugen för det ser så kallt ut ute.

P.s Upptäkte att mina beiga chinos hade fläckar i röven och lite annat smuts på sig idag, jag hade dom i onsdags och jag misstänker att de är märkta från när jag satt i något dumt. Mina skor är fulla med gräsfläckar och lera. Jag förstår inte alls vart allt skit kommer ifrån för vad jag minns så höll jag mig mest inomhus och annars på asfalt.

RSS 2.0