In sickness o.s.v

Blä, jag är sjuk, har sovit från söndag kväll tills nu, tisdag kväll. Min teori kring sjukdomens uppenbarelse är att jag sover med blött hår i ett dragigt rum. Känns förjävla onödigt.
host, host. Nu ska jag äta upp mina ledsen-piller som jag fick av kristina förut, dom kanske hjälper.


Btw, i mina  få och korta vakna stunder så planerar jag min packning till Thailand ochd det har jag gjort i några veckors tid, känns ganska töntigt med tanke på att Dan ska ha med sig en tandborste medan jag ska planera min nessesär in i minsta detalj så jag inte glömmer något eller blir tvunget att slänga nått som inte får plats i den där jävla enliterspåsen man får på flyplatsen. Han ska ha med sig två par shorts, varav ett par att resa i, jag tar väl med 3 par, att ha på kvällarna, 2 par på stranden och kanske ett par extra för att dom är så fina. Och. Så. Vidare. Hur ska detta gå?

Nu  ska jag sova vidare

happy chines

Jag ligger i sängen och spelar onlinespel, Mahjong, fast besluten om att äntligen vinna efter 47 nederlaget så tillåter jag inte ens mig själv att kissa. fast nu är det kris.
Jag hatar spel, blir alltid korttidsberoende.
Kan lägga patiens i flera dagar om jag inte har nått bättre för mig.
Nu måste jag kissa.

Ps. Jag gjorde världens godaste thaimat idag, jag är inte helt oduglig


Får man inte se ut som ett jävla päron längre

Engelsk slipsknut

Jag måste sluta gå och lägga mig så sent, vaknar upp med världens huvudvärk men släpade mig ändå upp för att hinna se DOOL-reprisen.
Ja, mina chinos och min kjol, jag älskar dom. Men jag är irriterad över att min kropp vägrar anpassa sig Gina Tricots kroppideal. Men eftersom den inte vill göra det för mig så blir det som vanligt att sy in alla kläder lite här och var. Grejt.

Var och fixade ett nytt bankomatkort, köpte packpåsar till min ryggsäck och hamnade i en jobbig situation på en affär. Hon som jobbade där smög upp bredvid mig och viskade
-Är det okej att strypa kunder?expediten
samtidigt som hon håller i en plastpåse som en snara
-Öh det kommer du nog inte undan medjag
som tur var så menade hon inte mig, utan den andra personen som var i affären och ställde till med en sjujäkla oreda och slet sönder förpackningar och pratade tyska. Efter en diskussion som jag helst ville slippa så köpte jag det jag skulle ha, önskade henne lycka till och smet därifrån

Always prepared for adventure


Idag var det en tur ut till nybyggda Marieberg med J och N. Blev chockad över storleken på stället och jag blev förvirrad.
Än så länge så har jag bara planerat att ta med lite gamla skabbiga kläder till Thailand som jag kan slita och slänga  med, men jag handlade lite finare saker att ta med, ett par mörkgråa chinos och en pennkjol. Jag har nu bestämt det mesta som ska få åka med i min nya, 100-kronors ryggsäck i storlek FÖR LITEN! Jag kommer aldrig få plats med allt. Jag är ett proffs på att packa men jag har svårt för att låta det vara proffspackat ett längre tag.
However tänker jag fortsätta med min nya kvällstradition: vatten och MacGyver. Jag försöker slopa den gamla kvällstraditionen som bestod av tv-zappande, cola zero och allt för sen kvällsmat. Jag ska bli Healthy Girl.

Jag och min Desi-pesi päronpung ska klämma in ett möte i våra speckade scheman. Egentligen är inte de 3 milen emellan oss särskilt långa men just nu känns det som det med tanka på hur lite vi har setts under sommaren. Kan vara mitt fel eftersom jag har utökat de 3 milen mellan Nora och Linde med ytterligare 97 mil.

Inget verkar förändras


                                                                  Personen på bilden har inget med mig att göra.


Ja, det är ju som vanligt. Jag visste att det skulle bli som det alltid blir. Jag och mina gula, slitna toppar planerar ett frisörbesök. Den här gången ska bli den sista jag håller på hemma. Men det säger jag alltid. Tur att min frisör har varit med om mina förvandlingar förr.

MacGyveristen Sofia Enqvist

Snart ska jag dricka en liter vatten och sova, innan det ska MacGyver få lite kvalitetstid med mig.
Imorrn ska jag, Jenny och Nina till Örebro och handla upp pengar jag inte ens äger.

Balla fakta:

Huvudpersonen Angus MacGyver, spelad av Richard Dean Anderson, var en extremt påhittig man som i sitt arbete för stiftelsen The Phoenix Foundation ofta hamnade i äventyrliga situationer. Han tvingades då improvisera fram lösningar med hjälp av de föremål som fanns till hands. Eftersom MacGyver aldrig använde vapen (förutom i pilotavsnittet) krävdes varje uns av hans fysik- och kemiutbildning för att klara sig ur kniporna. Hans improvisationer skapade ett nytt begrepp: "MacGyverism". Det har sagts att "det fanns inga situationer som inte gick att lösa med en schweizisk armékniv, silvertejp och en gnutta genialitet". Han var väldigt artig mot skurkarna. Antingen sa han "hej", "tjena" eller "ursäkta mig", innan han skulle klippa till dem eller fixa dem på annat sätt.

Det finns en anledning till att MacGyver ogillar vapen. När han var liten fick han och hans tre kompisar tag på en revolver och provade skjuta med den. Dock gick något snett och en av pojkarna, Jessie, blev skjuten. MacGyver försökte hjälpa sin vän, men kompisen avled.
(Jag har också upptäckt att han är en tjejtjusare av rang, min idol)


Jag är så dum

Amen vafan!
Sitter jag och skriver om att jag har vaccinerat mig och städar min garderob!
 Vad är det jämfört med att jag och Mr. D har vart på COLDPLAY!
Det var fucking fabolus!
Det var som vanligt fint scenspel, en springande, hoppande Chris Martin, en sjungande trummis och FJÄRILSREGN!
Jag stoppade ner några pappersfjärilar i fickan och ska lägga dom under kudden.
Tyvärr så har jag inga kort redan idag eftersom jag glömde min kamera så vi lånade en kamera av Mr. Ds far och den är nu hemma hos Mr. D så jag tog en bild från Aftonbladet för att förmedla känslan man får av Coldplay.


Osäkra Coldplay tycks vilja förändra sin musik. Resultatet b


cleaning out my closet



Städning på scemat. Eller klädrensning är nog en bättre beskrivning. Inte så mycket kastas, men sorteras efter art, färg och användbarhet. Och så en liten hög med potentiella Thailandskläder, den högen ska vara minimal, eftersom vi bara ska ha handbagage med oss.
Var och tog lite sprutor idag mot otäcka sjukdomar. Jag fick inte med mej Mr. D eftersom han inte vill ta sprutor i stjärten. Tur att jag slapp det då och bara fick en i varje arm.

scary




















Inatt var dessa saker inkluderade i min dröm:

  • Dan lönnmördade en person med en hajsouvenir, jag skötte motvilligt flyktbilen
  • Lindesberg var förvandlat till ett läskigt nöjesfält med alligatorer springande fritt på gatorna
  • Jag klippte en brun-svart-orange Voktoria Beckham-page och slet sönder håret i ett försök att få upp det i en tofs

  • Jag var en högt uppsatt muslimsk kvinna som blev räddad av MacGyver undan min man som ville döda mig.

Jag var lite förvirrad när jag vaknade


 



 


resedagbok

Det ända jag skriver är " Nu är jag hemma igen" men som så många gånger förr så är jag hemma igen. Puh. Hann vara hemma en halv dag från Danmark sen bar det iväg på bilresa till Lund, tillbaka ner i Södern igen. Jag och Desiree åkte ner för att överraska kära Kristina. Jag har vart hög av llycka hela helgen och vi fnittrade som småflickor konstant.

Jag får väl beskriva min vecka, Danmark med Dan och Lund med Desiree och Kristina, lite närmare när jag får tag i lite bilder att visa upp också.

Imorrn ska jag och Dan till Stockholm och gå på Coldplay, aldrig en lugn stund.

    över och ut

home again

Nu sitter jag och dricker mitt morgonkaffe.
Kom hem från Danmark igår, det var najs där.
Idag ska jag kika igenom lite bilder  därifrån, funderar på att skicka in en bunt till framkallning.
Blä, idag måste jag tvätta. Vår tvättmaskin har gått sönder och jag är för lat för att använda våran gamla i källaren. Men det är outhärligt på mitt rum.-
Vad gör det, om jag lyckas undvika det i ca 4 veckor till så slipper jag se skiten i 3 m¨ndaer. wonderful

D-sign by Sofia

Ja just ja!
Malin fick ju äntligen sin present. Över en månad försent, men som man brukar säga.."Bättre sent än aldrig"

Jag har gjort de själv!


Ordynary Söndah

Hej alla rara, jag har precis kommit hem från en helg full av jobb. Nu ska jag packa om min väska och gå och lägga mig tidigt för kl 5 ska jag upp, Jag och Mr. D ska till Danmark imorrn för en liten weekend mitt i veckan. Min födelsedagspresent till honom. Fast det slutar väl med att han  betalar allt, det brukar bli så. Jag måste vara skyldeig han hundra miljoner vid det här laget. Im a Golddiggah !

Jag blev jätteglad när jag kom hem, trött och grinig. för där låg ett litet brev, från Kristina =)


Hihi världens sötaste.

Mina framtidsplaner!
Måndag till Onsdag blir i Köpenhamn med Mr. D, vi ska på Tivoli, dricka sprit och shoppa.
Fredag till Söndag, förhoppningsvis kommer jag tillbringa i Kristinas lya i Lund tillsammans med rabies-smittade Doris. Vi ska fezta, dricka sprit och ramla omkull. Eller så kanske vi tar det lungt och dricker te och kollar på tv. Vem vet.
Onsdag nästa vecka blir det en resa till Sthlm och COLDPLAY!

Godnatt.

Btw, Desireé och Kristina. vi måste höras i veckan, jag har haft inga batterier i mobilen på hela helgen och nu har Mr. D snott den.

Najt

Jag som skulle få leka med Desirée idag, äntligen, fast det gick inte, hon är Turkiet-sjuk. Hoppas det inte är nått farligt virus då kanske jag får hälsa på henne när hon bor i en platsbubbla som i Bubble boy. Haha fast det vore ganska roligt. Inte för Deserée dock
.


Så utan Desirée fick jag hitta på nya sätt att fylla min dag med aktivitet. Jag har tryckt motiv på ett linne, bakat pizza och färgat håret. Och jag och mamma har hängt lite på stan, fikat, handlat och planerat lite till Thailansresan.
Imorrn ska Malin dra med mig på en ridtur, det var kanske 2 år sen sist jag red så jag får väl räkna med att inte kunna gå på ca 3 dagar. Mina ben är inte riktigt lika ridtränade som för några år sen.



Mah new haircolor, syns såklart inte så mycket eftersom bilden är svartvit, men det är det som är meningen. Håret är just nu lite blont, lite mörkare blond och i nacken så är det brunt =). Men jag ska låta bli att springa till frisören, jag ska stå ut i två månader sen ska jag låta det blekas av sig själv i den Thailändska solen.

Over and out, godnatt alla sverkar

funderar

Det är frustrerande att jag oftast blir dödligt sugen på kaffe sent på kvällarna. Jag har blivit tillsagd att det bara är placebo att man blir så pigg av kaffe att man inte kan sova, sanning eller inte, det har fått mig att ligga och stirra i taket till  kl 4 på morgonen. Därför inhandlade jag lite chaite för att konstruera en chai latte som stand in för min vanliga latte. Den blev inte så god. Till slut dränkte jag den i kanel och funderade vidare. Det blir ett nytt försök imorrn med decaf, om det inte heller blir bra så får jag väl välja mellan att sitta och gnaga på naglarna och tråna efter koffein eller ligga och darra av överenergi på nätterna. it sucks. Godnatt

Härliga tider

 
Nina introducerade mig för Flight of the Conchords och nu kan jag inte få nog

Balla fakta:
Kollade på flugbiljetterna till Thailand idag, det visar sig att vi har fem minuter på oss att byta plan i Zürich, 5 minuter efter vi har landat så är sista incheckningen. Det är väl bara hoppas på att inget blir fösenat.

Träffade Desirée igår för första gången sen studenten. Hoppade och skrek som en galning, mina arbetskompisar blev skitskraja och trodde nånting hade hänt med mig. Kastade mig på Desirée och mjölade ner hennes kläder. Hah, häligt att se dig min raring !

RSS 2.0