härskaarbetasgrace/wastelands

jag har fönsterputsar-arm och sår. efter att ha putsat upp emot 100 fönster så är min högra arm dubbelt så stor än vanligt och min vänstra arm är märkt av katten som jag försökte tvångskamma lite idag. hon som fastnade med sina klor djupt inne i mitt kött, skönt. hon gillade inte att bli kammad tydligen. en promenad och en kopp te på den du.

sundancekid

myskväll med wolverine nu, arrr
andra saker att se fram emot just nu är: 0
Jag hade tänkt att göra en checklista på saker som jag längtar efter men de ända jag kom på var en bio-premiär. vilket tyder på att mitt liv framöver är totalt oplanerat och ganska tråkigt säkert.
idag fick jag tokspel. jag försökte föördriva tid genom att städa lite, äta en andra frukost, läsa på alla skvallersidor på internet och stirra i väggen ett bra tag. jag låg och väntade på att de skulle bli kväll, min favorittid på dygnet. Kollade på klockan, halv 3, när jag upptäckte att klockan faktiskt gick ubersakta så hoppade jag in i bilen och gasade till örebro och shoppade upp alla mina pengar.. igen. sen en snabis till frövi för att kolla lite på dans match och skruva ikeamöbler hos nina. som vanligt förstörde jag väl mer än hjälpte.
Nu ska jag äta godis som jag panikgasade till hemköp och köpte innan dom stängde, vilket resulterade i att jag blev utelåst eftersom min mor inte märkte att jag försvann en stund.

hungry

segt att sitta vid datorn när det är apfint väder. tyvärr är de ju bara 8 grader ute, vilken gör att det inte är superskönt att sitta ute.
kristina är hemma i linde så vi har lekt lite, i fredags så käka vi mat och drack vin  hemma hos mig med elina och desi. resten av helgen har jag fastnat med näsan i en bok så det har inte blivit så mycket andra aktiviteter.

mm lunchtime nu

Il Duce

blä, jag är så jävla trött på att vara mig just nu. jag önskar att man kunde byta ut lite egenskaper här och var på mig själv. 
 jag vill att det ska vara som förut när någon bestämde åt mig vad jag skulle göra, för jag har svårt att bestämma mig, alltid.  jo en enda framtidsplan har jag och det är London, hur länge vet jag inte eller vad jag ska göra  där så den röstar jag antagligen ner också.
har sökt utbildningar idag, kommer väl antagligen ånga mina val inom en vecka och då är de försent. att ändra sig
ja, jag är en sur och cynisk jävla pessemist.
plus att min dator kommer att klappa ihop inom 24 timmar, så det gör ju inte saken bättre.

Jag tror att min rock´n´roll-helg tog kål på mig, det var fullfart, mängder av alkohol, sena nätter torsdag till söndag. nu ska jag sova en vecka.
puss


vorkin

jag hjälpte gurra att riva ett tak i tisdags och jag har fortfarande träningsverk. jag fick kasta tegel och gå lös med kofoten, så jag blev helt slut.
Ikväll blir det förhoppningsvis lite grillning tillsammans med mina gamla clasmates, synd att kristina bytte vecka att komma hem =( men jag ska försöka ha en bra kväll utan henne. och vi hoppas på lite värme framåt kvällskvisten.

...

vad är de för fel på Silvio Berlusconi?

hur dör man två gånger


decoart

deklaration klar och lite härliga kulor rullar in inom en snar framtid, jag får väl gå på svält diet fram till midsommar både gällande mat och kläder och nöje. intressant det ska bli att se hur väl jag klarar mig utan att handla. som tur har jag mina skinande spargris som innehåller ett kapital för kristider.
nu ska jag ut och sätta mig i solen och dricka en kopp kaffe. livet är härligt.

thaiporn**** som dansar upp minderåriga pojkar
(ring om du har klagomål, du har mitt nummer.)

pussarnold


man måste ju älska honom!
nu laddar jag upp för min qualitytime med angust macgyver

neverthink

gurra stack in huvet i morrse och frågade om jag skulle med på en morgonpromenad. jag hade ju bestämt igår att jag skulle med och jag somnade innan 12 tillomed. så jag tänkte att nu tusan ska jag upp senast kl 9. men det gick inte, jag låg kvar och sov så sött ist.  jag tror att jag har utvecklat en mat- och sovklocka i min hjärna för ungefär exakt kl 11 varenda mrogon vaknar jag oavsett vilken tid jag somnat.mm när jag har lite pengar så ska jag köpa Twighlight dvdn med extramaterial hihihi

RSS 2.0