helahelgenikaos

Första gången på en evighet som jag vart ifrån dator och internet så här länge, frivilligt. det har vart så mycket roliga saker som vart på gång.

Annandagen var det utgång men som inte riktigt blev som jag tänkt men det ordnade upp sig ändå, dock blev det försent. dagen efter vart det Stockholm och Buddy Holly-musikalen med hela Norbergklanen, love  Brolle =) Var dock lite bakfull efter annandagen så bilresan fram och tillbaka var inte så kul.

Sen fyllde Jenny år och hade kalas och lagade thaimat och bakade världens godaste bullar och grejer.
Hälsade på Kristina som är hemma över nyår och spelade biljard, gillar inte att vi bor så långt ifrån vara
ndra, har inte vant mig än =) Men nu när jag är i Göteborg så är det ju lite närmare till Lund. Synd tt vi inte firar nyår tillsammans.

Igår så var det ut i spåret med pappa och nina för att träna upp skidskillsen lite. Det krävs en hel del övning eftersom julklappen från mor till mig och bröderna var att vi ska åka Kortvasan, tack mor! jag ser verkligen fram emot de, speciellt eftersom de gick så himla bra på skidorna igår, de första jag gör är en vurpa i ca 100 km/h, bra start på dagen. Jag klarar inte av att hålla reda på två skidor samtidigt så jag har lite ångest inför vasan.
Men sen rejsade jag och nina hem och gjorde varm oboy och lussebullar och åkte iväg för att åka pulka i Fanthyttan, jäklar va de gick! och värdens längsta backe var det.
Så idag är träningsverken oundviklig.

Nu har jag världens skolångest, jag har verkligen inte ens öppnat böckerna nu över julhelgen så jag tror nästan jag ska gå och dra täcket över huvudet och gråta en skvimp. Eller så kan jag ju sätta igång och vara duktig, men jag har ingen lust haha

x-mas




Min mage är helt slut, den har vart helt full i 3 dygn nu, de är bara för kylskåpet är fullt med god mat och för att jag ätit mer pepparkaksdeg än vad jag har bakat ut.
Idag kom Jonas hem så vi drog på oss flanelskjortor och vandrarbootsen och gav oss ut i skogen för att hitta den finaste granen. Tyvärr gick det inte lika smidigt som vanligt, vi satte ribban lite för högt förrförra året angående grankvalité, så de tog typ 2 timmar och flertalet kilometer i djupsnö innan vi fick inse fakta, att det blir en klen gran iår. Et tag, mitt ute i skogen tappade jag bort riktningen och började fantisera om att jag skulle tappa bort mig totalt och dö i ödemarken.



Annars så har jag åstadkommit en pepparkakskyrka, lussebullar, lussekrans så nu har jag fyllt upp min kvot av julstök med marginal. Nu får de fan räcka.
Sitter med brorsorna och avnjuter en skinkmacka i väntan på Ett päron till farsa ska börja.

Well goodnight folks

avemaria

Nu bär det av till Mrieberg och lite julshopping, det var jag som puashade för att vi skulle köpa julklappar i år, tror mor helst ville dra ner på det hela. Men nu är de jag som står med skägget i brevlådan, inte en enda klapp inhandlad, inga ideér heller, eller särsklit stor budget. Jag har inte vågat mig in bland alla julshoppare, jag tycker hela stämningen på stan brukar bli ganska hotfull, knuffar och julmusik som skrålar i öroenen på alla affärer. Positiv jag är!

Latero

nomoresleepwalking

Hemma i Lindesberg, när jag klev av tåget fick jag en chock av kylan, -15 grader.
Jag överraska mamma när jag kom stånkande (min väska väger nog närmare ett ton) in huset, tror hon undrade nog vem de va som kom och våldgästade henne haha.
Fick överskottsenergi när jag kom hem, vet inte vart det kom ifrån för så pigg har jag inte varit på bra länge, då pratar jag månader, inte dagar. Jag var snabb att utnyttja min energiska sida och sprang ner till ica och storhandla lite bakingredienser så nu ligger det pepparkaksdeg i kylen för imorrn blir det pepparkakshus sen har jag lagat mat och grejat.

Imorgon kommer bror och Anna för att plocka upp mig och mamma, det blir lite julshopping då. Jag har inte börjat än och hoppas jag får det överstökat imorrn, sen blir det konsert i kyrkan och sen är det bakingtime!

Hopppas, hoppas att jag fortsätter vara så här pigg, jag hatar att vara trött och lat hela tiden.

poorlittlebrat

=( kommer ju sakna pluggisarna över jul


Oj, fick just ett meddelande om att jag överskridit gränser för hur mycket jag får surfa så nu har hastigheten sänkts. Har streamat för mycket film, måste sluta med det, fast det har blivit som ett beroende.

Idag har äntligen elektrikern gjort sitt jobb i mitt rum, efter att ha väntat i flera dagar, utan att veta när det var min tur, ibland utan el. Idag så kom dom in och började borra i taket när jag satt och pluggade i sunkiga mjukis, ofräsch och såvidare. Försökte stå ut ett tag men kunde inte koncentrera mig så jag tog mitt pick och pack och hoppa på bussen in till biblioteket. Kunde inte fixa mig, byta om, kunde inte ens gå på toa innan för det fanns ju ingen el i huset. Stackrars mig haha, kissnödig satt jag på biblan och försökte gömma mig, ville inte bli misstagen för en uteliggare och blivit utkastad.

Men det var värt att bli störd mitt i pluggandet och utkörd hemifrån ett tag för det är verkligen skönt att få uttag fixade och nya lampor. Nu är det inte kolsvart i trappuppgången längre. Nice

Annars har jag packat, jag har verkligen försökt att minimera mängden grejer i väskan men eftersom jag ska vara i Linde ganska länge så har jag tagit med mej typ allt i rummet förutom tvn haha. Kul att ta med 4 kursböcker, buntar med papper och datorn. Väskan är inte så lätt.

jagochminbff

Jag är kluven i mitt beslut att åka hem till Lindesberg på måndag, jag längtar hem nu till jul och funderade på att åka hem fredag. hmm jag har några dagar på mig att bestämma mig. Jag kommer säkert av ren lathet följa orginalplanen. Som vanligt. Nu ska jag skriva en kick-ass redovisning....


wishlist

  • Homedelivery lussebullar.

Igår var det studier som gällde, kände mig fasiken duktig så jag gav mig själv tillstånd att kliva ut ur mitt hus. Hem till Natalie för lite film och grejer. Min nya favoritfilm = Planet 51

iwantto



Åh vad jag är sugen på att åka lite bräda! Dock kräver det vissa investeringar som jag inte har ritkigt råd med just nu.

fandekännsbra

Hm jag tror jag fick en bra start på dagen. När jag vaknade så var de ingen cheesy amerikans såpa som slogs på till morgon kaffet utan gamla hederliga Nyhetsmorgon. Det programmet skänker nått sorts lugn till mig. Och att jag för första gången på länge vaknade så pass tidigt att jag kunde ta mig tid att kolla på morgon tv är ju perfekt. I vanliga fall så har halva dagen gått när jag fått min morgondos av TV.
Såg en liten strimma sol komma genom rullgardinen då var det bara upp och hoppa, på med kläder för att ta en promenad till affären för att inhandla lite pluggproviant och lapa den lilla sol som tittar fram om dagarn. Känner mig stressad att hinna vara ute under den tid det är dagsljus för annars blir kvällen alltid så himla jobbig och nöstan deprimerande.
Nu sitter jag och skriver en genusanalys så att fingrarna blöder, tror faktiskt att de kan bli bra, bättre än jag förväntade mig iaf.
Snart ska jag åka hem till Lindesberg igen, jag har pratat med mamma i telefon två, tre dagar i rad nu. Det är rekord, hon måste undra vad det är för fel på mig haha. Eftersom i vanliga fall är jättedåligt påa tt höra av mig, när jag vart borta i flera månader förut så tror jag rekordet på att inte höra av mig var 5 veckor. Då var hon inte glad.

happypills

Jag hittade en påse av mitt älsklingste som jag inte druckit på typ ett år, Mm grönt te med ingefära och citron. Drack det jämt förut. Jag tror min kropp har saknat det, eller så ha nån smugit i lyckopiller i téet för jag sitter och småfnittrar åt ingenting. Jag brukar bli småfnittrig utan anledning ganska ofta nu för tiden, det kanske blir så när man setat inne hela dagen och roat sig med siffror och föreläsningar och andas samma luft för länge. Jag kanske håller på att bli mentalt sjuk.

Har precis pratat med mamma i telefon, jag saknar henne =( Längtar hem.. fast de känns inte lika mycket hemma längre för jag har inte så mycket grejer kvar i min lilla lägenhet på gården, tvn är borta, värmen avstängd och så vidare så det blir att sova i nått av gästrummen. Sen är vårt badrum totalt massakerat, golvet, väggarna, bubbelkoppen, bastun, ja hela rubbet är borta=( mitt älskade, älskade badrum, min oas och avkopplingsplats buhu. Det är nån vattenskada så det var bara att riva ner allt.

Nä slut på klagande, nu ska jag hitta nån sliskig high schoolkomedi-film att förgylla min kväll med.

timeforschool

Snart ska jag åka till älskade Kortedala och räkna lite extern redovisning.
Jag har fått pengaångest, hur är de möjligt att hanlda julklappar utan att bli ruinerad? Jag brukar inte köpa dyra saker, jag är lite snål, men ändå så blir jag pank. Det var l'ttare på lågstadiet då bestod julklapparna av sånt man knåpat ihop på pysseldagen i skolan. Kanske ska trycka lite för det i Kortedala, tvinga coach-Tony att agera pysselledare.

loveglee

Bästa serien just nu, specillt när Greys Anatomy börjar sacka ner sig. Som vanligt så kan jag inte hålla mig från att tjuvkolla på alla avsnitt  förväg, innan dom går på tv. Men ett tips, kolla på serien OCH kolla på PUCK!
Ja jag vet, han har mohawk.. men jag tror att han är rätt kille att göra den cool igen.
Nu ska jag äta gröt och sen ska jag sova. Försök iaf, hade tänkt vakna sjukt tidigt imorrn, bara för att =)





RSS 2.0