090223

Åh vilken rolig helg!
Har hängt med Kristina hela dagarna, vi åkte in till Örebro och hälsade på Elina och Dacke på lördag kväll, tyvärr så virrade jag och Kicki så mkt att vi glömde våran fina present som Elina skulle få. Men tanken var god.
Vi ploppade upp varsin flaska vin och blev glada i hågen, hade så mkt att prata om vi det kändes som att krogen kunde vänta. örutom att jag blev lite stirrig frammåt småtimmarna och fick för mig att alla gaddade ihop sig mot oss och snackade skit i en ring runt om oss. Kicki sa att jag bara yrade. Hamnade på Elinas stora soffa efter noga övervägande om vi verkligen skulle klara den psykiska pressen av att ta sista nattbussen, via Frövi, min största skräck...
Jag tror tusan jag har blitt gammal, jag inte ens en flaska vin, för mkt mer blev det inte, söndagen bestod av att sova på soffan, förr var jag upp tidigt och typ städade och sånt. Nu är jag som en manglad avocado.

Nu har Kristina iaf åkt hem och jag är redan lite uttråkad, blää...fast jag fick världens finaste, kitchigaste kakburk i form av en cupcake.

Räkmackan

Hej alla glada. Jag har äntligen kommit ur min koma som jag varit indragen i i 3 veckor. Förutom att jag inte ens kunde svara mamma på tilltal när hon väckte mig så har jag verkligen vaknat på rätt sida.
Just nu kokar jag en liter kaffe för idag ska det sökas jobb.
Jag har vart utan pengar ett tag nu och vande mej så smått, men direkt mamma stack några lappar i min hand mot ett löfte att inte shoppa upp allt så kände jag att livet som arbetslös inte är min grej.
 Jag och Kicki var på shoppingtur igår på Marieberg. Roligt att jag sa till mor att vi bara skulle till IKEA för Kicki skulle handla nått viktigt och att jag inte skulle shoppa nånting, Kicki hade tydligen gjort samma sak som jag, sagt till sin mor att vi skulle in till Örebro för att jag behövde handla och att hon inte skulle köpe en pryl. HAHA
Vi kanske inte är så vuxna som vi trodde.
Jag inhandlade fina gladiatorsandaler med kilklack, bra val av skor när det är snöstorm ute, en fin liten kuverväska med dragkedjor, ett nitbälte och så klart ett par till jeanstights, mitt femte par. Det är min nya thing, aldrig mer ska jag använda ett par vanliga jeans.
 Tillbaka till arbetssökandet!
Kram 


wolli

Imorrn ska jag leka med Kristina, det var nog ca 5-6 månader sen jag såg min pingla sist.
 Kommer hon ihåg mig? Älskar hon mig fortfarande? Tänk om hon tycker jag har blivit en tönt!
 Shit, nu fick jag prestationsångest.


 


pics 1.0 
Blandade bilder från Thailand och Filippinerna från min o Dans mobiler

090210Snorklingstur runt PhiPhi.
 Jag har inte kollat igenom bilderna från Thailand än, jag har inte ens lagt in dom på datorn. Jag vill inte se dom för då känns de som om någon kramar livet ur min mage. Jag vill ju egentligen inte vara hemma.

090204

Mina glasögon som jag fixade i Thailand har helt fel styrka, oops, när jag tittar ner så ser mina ben skitlånga ut och mina fötter jättesmå. Jag upptäckte att det var något fel på dom när jag stog i en hiss i Bangkok och tavlan framför mig inte var fyrkantig som vanligt, utan ramen var helt böjd. Min syn är alltså som att titta på sin spegelbild i en sked. Inget jag rekomenderar att köra bil i.


090204Puss !

rycker i skrattnerven


glasögonorm

Nu har jag sträckläst New Moon, andra Twighlightboken. Den är alltså redan slut. Jaha.
Jag ska försöka börja med tredje boken idag och lova mig själv att bara läsa ett kapitel itaget annars tar den ju slut för fort och då blir jag lika deprimerad som när jag läsa sista Harry Potter. Kändes som nån dog nästan. Nördigt.

Idag vart jag tvingad ner i källaren för att försöka vara till lite hjälp, morsan har dragit igång projekt "städa-källaren-och-kasta-massa-skit". Fast hon är jättedålig på att kasta saker, hon kaster dyra grejer som man kan sälja men sparar massa skit som knappt borde få finnas.

Hon tvingade på mig att rensa sex skolådor fulla med  mina prylar som jag sparat på sen jag gick i fyran. På lådorna hade jag varningstexten " slänger du nånting här i så blir det synd om dig! " De var en massa kinderäggsaker, böcker från låg- och mellanstadiet, och alla mina miljoner teckningar.

Slängde 7 par skor också, även fast jag slängde så många står 4 gånger fler skor och flinar åt mig, jag klarar inte att slänga om de inte är helt totalförstört.
Någon dag i veckan ska jag kasta mig in i att rensa garderoben =( stackars alla fina kläder som jag kommer slänga.


to drunk to be drinking wine

En arbetslös måndag.
I lördags gjorde3 jag min första visit till bolaget för att inhandla två pavor vin som jag och Nina drog i oss medan vi kollade på Wall-e och spelade Guitar Hero. Vilket inte var lätt eftersom vinet slog slint i huivet ganska fort efter en jobbig arbetsdag. Somnade nästan medan vi spelade.
På Söndagen var vi ändå uppe tidigt för att åka till Marieberg för att bara inhandla nödvändiga saker, som vinterkläder. Vi hade lovat varandra att säga till på skarpen direkt ögonen började flacka mot onödiga inköp. Någonstans mellan parkeringen och ingången till Gina Tricot så sprack det.Det slutade med att vi hade hela baksätet fullt med påsar, dock så fanns det ingen påse innehållande de saker som vi kommit för att köpa. Synd, nu måste jag göra en till visit i veckan  =).
Jag har upptäck en färdighet om mig själv när de gäller Nina, mina öron stänger automatiskt av sig när hon pratar. Jag vet inte varför men ibland så kan jag verkligen inte lyssna på vad hon babblar om även fast jag vill. Ofta har jag svarat på hennes frågor med "Mhmm.." och "ahh..va?". Måste ta och skärpa mig innan jag får en käftsmäll.
Men nu har hon tagit med sig Böna och åkt hem till Arvidsjaur, kommer kännas lite tomt och tyst utan henne, hon har pratat i mitt öra konstant de senaste 3 månaderna hehe.


Idag skulle jag göra massa bra saker, städa, rensa källaren, leta jobb etc, men oturligt nog kom böckerna jag beställt, fortsättningen på Twighlight. Så nu har jag snart plöjt igen halva tvåan. Så inget nyttigt blir gjort idag heller. Tack gode gud för att man bor hemma.
Adjö


RSS 2.0