roadtrip

om en timme slänger jag mig i bilen för att färdas 100 mil uppåt i landet, eller iallafall 90. det är redan 20 grader ute och jag kommer smälta boooort. hoppas verkligen det är lite svalare i piteå.

jag saknar kicki och kommer flytta in hos henne när jag kommer hem. punkt. slut.

ses om 6 veckor

trumvirvel

okej jag uppdaterar. mitt internet blev fixat av brorsan men såklart så slutade det fungera när han åkte hem. därav dålig närvaro, jag orkar helt enkelt inte bry mig längre, lika bra att köpa nya prylar när de börjar krångla.
jag håller på att packa till två månader av norrland, har vekligen ingen lust, jag vill ligga på gräsmattan och filosofera.en sak gör mig glad och det är att jag ska pysa ner till ica för att handla tacos!! aah va gott de är! jag tror faktiskt att jag skulle kunna äta dee tre gånger om dagen resten av mitt liv.


första bilden på mig på ungefär ett halvår, jag har vart väldigt kamera/folkskygg men nu börjar ju solen och värmen krypa fram. plus att jag fick hem mina väldigt attraktiva glasögon idag, shackklubben nästa.

everyday

intressant: http://www.c71123.com/daily_photo/

prylar


jaha nu har min laptop gett sig, jag hoppas den går att rädda. fast jag sitter just på onoff´s hemsida och vänsterprasslar med en mini-pc på 10". gud va härligt det skulle vara att slippa dom där stora bicepsen som framträder av att konka på en VANLIG bärbar dator när man istället kan bära på en lättviktare under kilot.

jag är just nu inne i en "prylfas", nu har jag handlat klart kläder för ett litet tag, jag änvänder ändå bara mjukiskläder eftersom jag är ju faktiskt arbetslös. nu handlar jag prylar istället. i sommar måste det bli en ny mobil också eftersom även min mobil börjar ge upp. den är ganska beundrandsvärd efter 2 år med mig borde den ligga på havets botten eller nått. den funkar fortfarande helt flawless men den går tyvärr inte att fälla ihop, vilket gör den ungefär lika otymplig som en låda mandariner. den är liksom på väg att dela sig i två.

däremot så finns en sak jag redan tagit tag i. mina glasögon, jag är ju en glasögonom även fast jag aldrig använder glasögon. men nu har jag äntligen köpt ett par glasögon man faktiskt kan visa sig i utomhus ( tror jag ). det blir jag och napoleon. klara och änvändbara om en vecka.

prutten

jag bara sover och sover, det är vädrets fel! jag får alltid en liten släng av huvudvärk, deppighet och trötthet när det är riktigt dåligt väder. jag förstår inte folk som kan vara glada när det är skitväder. jag mår bara bra när jag får lägga mig under täcket och kolla på film sånna lägen.
jag och mor slog en kik på alla studenter när dom hoppade rint i sina höskrindor, vilken mysig känsla jag fick i magen, det är inte alls ett år sen jag själv tog studenten. det kan de inte vara. det känns som bara några veckor sen. fast vi hade inte lika seriösa stereoanläggningar utan fick ta till med egen skönsång för att höras.
i helgen ska det bli storm och jag ska jobba, dålig kombo.


nosleep

trodde jag och mitt trötta huvud skulle få sova redan klockan 9 så hade jag ju som vanligt fel, först en massa progam på tv, sen en film, sen lite dator. när min första riktiga gäsp kom så skyndade jag att släcka ner alla elprylar och dra täcket över huvet. men som vanligt, hur trött jag än är så gillar tydligen inte min kropp att sova just nu. förr så var mitt sovknep att göra ett knippe nattmackor och varm oboy att stoppa i sig. då somnar som en baby. men eftersom det enda ätbara som finns i min lya är popcorn, fast ingen micro så får jag väl svälta mig själv till sömns. eller lyssna på fin musik.


prisa gud

här kommer skatteåterbäringen!

crappyday
idag är verkligen en skitdag, så jag ska snart dra täcket över huvet och hoppas att imorrn  blir bättre.jag har unnat mig en matlåda sushi och en cola, fan va gött de va.
gonatt

hjälp!

jag håller på att ta död på min orkidée. såg att den börjar se krasslig ut och upptäckte att nån (hm, mamma) har vattnat den så att den har fått en egen privat pool ungefär, den börjar ruttna vilken minut som helst. nu har jag googlat skötselråd och hoppas att den ska återhämta sig från misshandeln. nu har jag dragit på mig skogshuggarskjortan och ska ut och brottas med gräsklipparen, har egentligen ingen lust men är orolig att mamma gör mig arvslös om jag inte gör som hon säger.

flor

idag skulle jag bara vilja ligga kvar i sängen. som alla andra dagar. men ibland måste man bryta mönster för att få ut nått av livet. word. nu ska jag stoppa on mp3 i öronen och slå på harry potter och gasa till smedjebacken.


great
var bestämt med bio ikväll med dans familj, dock utan dan så jag var väl de sjunde hjulet ungefär haha. alla skulle se terminator men jag vägrade se den så jag och nina skulle äntligen få se wolverine. men som fan så gick den inte idag, alla andra dagar men inte idag! bra! så det fick bli 17 again, vi fick med oss pirkko på den. och till min förvåning så gick jag från biosalongen med en härlig känsla i magen, den var töntig, ja. förutsägbar, ja. men va tusan när de finns en nörd med i filmen som pratar alviska med sin date en hel kväll då blir det 5/5

är helt död efter en heldag i rockhammar, var uppe klockan 6 och åkte dit. jag jenny och nina städade hela huset och slet, så jag var tvungen att åka hem några timmar på eftermiddagen och ta en 4-timmars powernap för att klara av att gå på bio.
godnigt

javisst


nu kommer inte jag våga mig ut igen

sofiaszoo


har min trädgård blivit en jäkla djurpark. kollade precis ut och såg nått mystiskt stryka omkring på gräsmattan, jag är en sopa på djur men jag tror tamefan att de va en grävling, jag måste googla och kolla. vågade mig inte precis ut och kika efter noga för grävlingar är väl lite arga av sig? och är dom verkligen bruna?
förövrigt har vi en igelkott som bott här ett tag, den brukar smyga fram när det blir varm. ända sen vi flyttade hit för nästan 10 år sen har den kommit fram och nosat på kvällarna. lever en igekott i 10 år ens? de måste jag också googla. plus att vi har haft antalet katter som kommer hit och försöker skapa en kärleksrelation med min kisse doris fast jag tror ingen har lyckats hittills. ungefär en gång i veckan är det catfight på gruset här.

tack gode gud för rosévin and pis

RSS 2.0