ja, whatever

vill bara ligga och sola och äta isglass, det är vad jag gör bäst.
pis

coffee



har vart hyffsat bakis idag, inge kul. vaknade tidigt och satte mig på trappen och solade sen råkade jag gå och lägga mig igen. alltid samma misstag. sov lite för länge igen. och ingen riktig mat har jag fått i mig, bara en kall hamburgare. ska nog på matjakt.

peanutpower

sitter med en box rosévin och inväntar fint sällskap. ser ut som att kvällen kan blir ganska bra.

tobad

jag som hade storslagna planer för idag, jag skulle ju hinna med massor av saker. men jag ligger fortfarande kvar i soffan och degar. snart ska jag svepa i mig sista kaffesumpen och skutta ner i källaren och fixa klart min dörr. om jag orkar.

jag och nina hade en ganska jobbig dag igår, först skulle vi in till örebro till lilla thaibutiken, vi var där för en vecka sen och jenny körde så vi tänkte vi skulle försöka hitta dit igen själva. vi irrade ett bra tag, precis när vi gav upp och skulle vända och åka in till stan så kör vi så klart förbi lilla thaiaffären haha. åkte och fikade och tog en sväng på stan. gjorde en avstickare till nora för att kolla på fotboll. jag har någolunda koll på nora, har tillbringat många dar där och jag fick ju nästan skämmas när vi irrade omkring i nora med två smältande noraglassar i handen men hittar inte rätt jävla fotbollsplan. och typiskt att matchen spelas på just den fotbollsplanen som jag inte har varit på.
en annan intressant sak kom vi fram till påväg till örebro. vi har samma krämpor, jag tror vi umgås så mkt att vi har synkat våra sjukdomar. nina började berätta att hon trodde hon hade hjärntumör och jag började asgarva för jag har vart övertygad om att jag har haft magcancer de senate två veckorna, övertygad på riktigt att jag ibland inte ens har kunnat sova. jag vet inte när jag blev så hypokondrisk. och sen kom vi fram till att båda har gått omkring med ett konstant lätt illamånde i några veckor. nina, jag tror vi måste göra slut

lyxproblem?

jag har tillbringat lite tid till att söka lite fler jobb, men en sak som jag inte kan förstå är när man ska bifoga en bild på sig själv i ansökan. hur pinsamt kan det bli? ska man alltså ta en bild på sig själv i äkta fjortismaner? gud, jag klarade inte ens av tanken på att skicka med en bild som låg på datorn och jag tänker inte ha en fotoesession med mig själv heller. haha

jag kan inte nog poängtera hur mycket jag älskar grace/wastelands-skivan med doherty. jag har lyssnat på den tre gånger till morgonkaffet.

idag är det sol och jag ska slipa och måla en dörr som jag ska ha ute hos mig, den är av ett träslag som verkligen tar en tillbaka till 70-talet. med något hål i och massa repor i. som att nån med spikskor ska göra ett tufft FBI-breakin. men nu ska den bli snygg.

skinnyblueberry

va bra det är och ha lite privatliv från mor numera, hon märker nämligen inte om jag tar mig en tupplur mitt på blanka dagen. även fast jag slösat bort tid på powernap så hann jag träffa erka en stund sen tog jag en promenix till far som fyller år idag, grattis. och jag har namnsdag, sofia, men det verkar ingen minnas. whev så fick han en egenkomponerad tavla, i födelsedagspresent, som jag gjort alltså. jag sa att varesej du tycker den är snygg eller inte så ska den sitta på väggen nästa gång jag kommer förbi.
nu ska jag smyga in i huset och nalla mig två muffins, suget är enormt. sen blir det några avsnitt seinfelt
natt

sheepskintearaway


första natten i min nya lya. jag har äntligen kommit in i en bra dygnsrytm, har slutat ligga uppe och kolla på film hela natten och vakna klockan 11. nu är det tdiga kvällar och mornar som gäller för första gången i mitt liv förutom när jag saka jobba då så klart. däremot så har jag börjat drömma asmycke, jag drömmer alltid om saker som hänt under dagen eller veckan. skapligt tråkiga drömar eftersom jag redan vart med om dom. ungefär som när jag pratade med jenny i telefon så var jag ju tvungen att drömma att jag ringde henne igen och ställde samma dumma frågor så hon blev irriterad. när jag vaknade så var jag tvungen att kolla samtalslistan för att försäkra mig om att min kropp inte hade tyvringt henne mitt i natten.
nu ska jag in till mamma och dricka riktigt kaffe eftersom mitt blask garanterat inte kan få igång mig.

btw så kan jag verkligen inte sluta lyssna på dohertys nya, det ända jag lyssnar på, om och om igen. jag tror min kärlek, om möjligt, har växt.

argamänutanben

ah de blev inge wolverine i tisdags, vi satt i gusselby och käka thai och drack rose. dan efter skrattade jag åt nina som var jättebakfull dan efter, själv var jag uppe kvart över fem (?!) och pysslade. fast jag fick äta mina egna ord då jag framåt klockan 12 började skaka av frossa och kunde knappt stå upp. klädde på mig alla varma kläder jag äger+ morgonrock och sockar och sen ner i sängen. skakade i typ en halvtimme sen stoppade jag i mig lite ipren och det blev lite bättre. hemsk upplevelse

i morse har jag och mamma vart inne i örebro för andra gången den här veckan, vi har jämt så himla mycke att göra, garderoben är ihopmonterad, en kaffekokare som gör kaffe som smakar skit har jar också investerat i. så länge det är koffein i så är jag glad. just nu sitter jag och pysslar ihop en present till far som fyller imorrn, jag är så fattig så han får nöja sig med hemmagjorda saker.
nu ska jag bära tunga saker.

wolvewolvewolverine

snart kommer Jenny och plockar upp mig och Nina, vi ska in till Örebro och handla lite ingredienser till thaimat, sen bär de av hem till Jenny där hon ska ha en liten matlagningskurs för oss hehe.det var bra länge sen jag åt thaimat, tro det eller ej, men jag äter nästan bara tacos nu för tiden, det brukar bli tacos minst 4 gånger i veckan. oftast får jag äta de själv för mor och Gurra klarar knappt av att se en taco längre, my bad.
och sen håller jag tummarna för att det blir bio ikväll, WOLVERINE, äntligen, då ska jag ha min snygga idol-tröja av honom på mig. jag har verkligen hållit mig från att se den för vi skulle hitta nån dag när alla kunde hänga med. fy fan va bra den kommer va!

igår var jag och mor på ikea och hönsade runt som vanligt, sen handlade vi i vanlig ordning en skittung sak som jag fick stuva in i bilen alldeles själv, kul 90 kilo! och jag som numer inte har en muskel i kroppen. så nu ligger den i bilen och väntar på att nån stark karl kan kasta in den i mitt nya crib.

nu ska jag slurka i mig en tår kaffe och borsta tänderna

robhoff the third


Nu ska jag sova.

thisboringlife

sitter och lyssnar på petes nya fina skiva, jag tror att jag måste ta mig till p&l för att inspektera.
igår var de valborg och jag låg hemma och tittade på film, haha, malin ringde, jag hann bara säga hej så sa hon "aha jag hör att du inte ska ut i kväll iaf." haha
hörs de så tydligt att man har bäddat ner sig klockan 9 för att ha filmmaraton? jag kollade på stepup, varför har ingen sagt åt mig att kolla på den tidigare? det är en ny favorit. jag kunde knappt hålla mig från att kolla på tvåan igår också men jag lyckades, man ska inte äta upp allt gott på en gång.

just nu väntar jag på att klockan ska bli två för då kommer solen krypande till balkongen och jag ska bänka mig på solstolen och somna till min ljudbok. livet blir så mycket lättare av värme.

RSS 2.0