omg

Har haft en jättebra helg hemma i Lindesberg med kära mor och brorsorna. Har vart ganska duktig, brukar vanligtvis bli riktigt slapp när jag kommer hem och får lagad mat och blir ompysslad men nu var det andra bullar. Nu var det vi som fick pyssla om mor som är nyopererad, julpynta (hon organiserade om allt när jag var klar, inte riktigt nöjd med min prestation) och bullbak. Jag pluggade tillochmed, både på tåget och fredagkväll. På lördagen bar det ut på "bykrogen" efter lite för mycket starkvinsglögg, där var det dans till rednex och man fick visa sina biljardskills. Dagen efter var inte nådig, tog mig två powernaps mitt på dagen för huvudvärken var så grov att den kröp ända ner i ryggraden, kalla mig klen.

Btw så har jag setat på nålar hela helgen och inväntat mitt tentaresultat som var lovat att komma i fredags men kom inte förrens nu, har legat i sträckbänk i 4 veckor nu. I made it, trodde verkligen inte jag klarade det även fast jag hade resultatet framför mig, trippelkollade tom.

De känns upplyftande och känns som att man får en liten puff att kämpa lite hårdare.

Nu ska jag vara glamprös och gå och köpa toapapper.
Latero

denhärgilladejag/=)


howtostayalert

Kaffet är slut, jag försökte ransonera det så jag skulle slippa handla innan helgen, ska åka hem till Lindesberg på tordag och jag vill inte behöva handla innan det, tyvärr så verkar det som att både toapapper, kaffe, youghurt och nästan allt annat tar slut ikväll så imorron kommer bli en jobbig dag.

Sitter iaf och pluggar nu, kände mig jättemotiverad och peppad tills jag slog på redovisningen, suckarna drog igång efter 10 minuter. Jag kommer inte ta mig igenom alla föreläsningar i tid för dem är så trååååkiga. Förra kursens föreläsare, Hanne, med sin norsk/engelsk/svenska dialekt och roliga meningar var iallafall lite undehållande, nästan så man saknar henne.

Imorrn blir det en sväng på stan, ska inhandla lite julpyssel och nödvändiga saker som pärmar och grejer till alla papper och räkningar. Sen kommer det antagligen slinka ner nått fin till mig själv i shoppingpåsarna och sen blir det bio med Natalie och Therese, äntligen ska man få se New Moon.

vilkentiming

Jag lyckades messa upp inställningarna och programen som behövs för att kolla på film på datorn så jag trodde jag skulle få ligga och rulla tummarna och stirra i taket ikväll. MEN så lyckas 4an för första gången på länge visa en bra film, Transformers, muy bien.  Fan va den är bra, dock var jag skitbesviken på 2an. Såg den på bio i sommras, en och en halv timme in i filmen så tittade jag ner i popcornbyttan en sekund för länge och tappade bort handlingen totalt. Hur hamnade dom i Egypten? Ungefär då bestämde jag mig för att blunda för att inte få ett eleptiskt anfall av alla snabba scener och 1000tals explosioner. Och så somnade jag. BRA FILM!

totalkaos

Nu är de kanske dags att kliva upp och börja dagen, har tagit en långmorgon men det får man göra på lördagar.
En promenad  står på schemat sen blir det antagligen sitta och plugga. Har missat några föreläsningar, beror mest på att vi ser dom hemifrån över internet och då är de lätt att man skjuter upp det. Det var bättre när man var tvungen att se dom i skolan, då blev de gjort.
Igår kom Natalie hit till min mysiga lya, vi försökte förstå oss på externredovisning men de tog totalstopp så vi kastade böckerna, åkte och köpte godis och kollade på Idol istället.

Hade städdag igår och nu var det verkligen en riktig städdag, finns inte en vrå där jag inte vart med dammsugaren. Lyfte på TV, dvd, alla småprylar och kastade ut de mesta i korridoren. Eftersom jag inte har fixat svabbgrejer än så fick jag köra old-style och torka golvet med en trasa på mina arma knän. Det var skinande rent.. i ungefär 2 minuter. Jag får snart psykbryt på riktigt av dammet, de sliter ut mig mentalt att se hur de lägger sig ett lager damm på alla grejer. Nästa städryck jag får så tror jag tillochmed väggarna får sig en omgång. Då ska te fanimej bli rent annars packar jag in mej i gladpack.

nospecialeffect

Obs!
Detta är ingen specialeffekt på min webcam, sorgligt nog är det så här jag ser ut i mina flaskbottnar till brillor.

 

Just nu så blåser de så hårt ute att de drar vid fönstret. Det är oväder och jag skulle kunna sälja en njure för en kopp varm oboy, tyvärr så tillåter VERKLIGEN INTE min budget det. Just nu ska jag vara glad om jag inte svälter ihjäl lagom till nästa CSN. Tror jag överdrev min shoppingrunda jag hade här för nån vecka sen.

Men vissa saker är värt att offra för fashion, typ hälsan.

Later/glasögonormen

 


sadday


Sitter och kollar på lite resbilder på randombloggar och känner ett släng av sorg. Jag tappade bort mina fina svarta almanacka i somras, den hade jag med mig i Thailand/Filippinerna och använde som resdagbok. Jag tyckte redan bara några veckor efter resan var slut att det var kul att sitta och läsa i den. Jag orkade inte blogga och skrev i resedagboken.se ungefär en gång i veckan under resan men i almanackan skrev jag varje dag och nu är den borta. Känns som att jag har tappat bort hälften av alla minnen. Jag kan verkligen inte fatta vart den tog vägen, jag har gått och klurat på det i ett halvår och frågat alla ifall dom har sett den eller om jag glömt den hos nån. VART ÄR DU?!
Grejer är att jag har flyttrensat alla mina grejer 2 gånger på ett halvår också och då dyker dom mest bisarra grejerna upp som man inte sett skymten av på år och dar. Jag tänker inte ge upp!



Litehärochlitedär

Dagens rätt: Man tager vad man haver.
Nudlar med tomat i chilicreamfraische, toppat med bladspenat.

Lite stress har infunnit sig idag och kommer inte lätta förens på fredag ungefär. Jämfört med hur andra människor har det så tror jag min stress är en fis i rymden. Jag får tänka så för att kugna ner mig.

Nu ska jag svara på lite omöjliga frågor och njuta av min stress.

Tentagoesalkohol

 

Just ja, det var ju klassfest förra helgen, en mycket bra kväll! Morgonen efter var extra jobbig, skrämde skiten ur mig själv när jag kollade i spegeln, bädda ner mig poch vaknade inte mer den dagen. Typ.


Nugårdeintelängre

Jag måste diska, det håller inte i längden att diska vid behov, alltså endast de grejer man behöver. Imrose fick jag äta frukost ur en tekopp.

Det är redan kosvart ute och jag blir lite deprimerad.

Idag harjag suttit och kollat på lägenheter, men jag är så kräsen och tittar bara på ca 10% av annonserna. Hittade en perfekt andrahands lägenhet som ligger 10 minuter från där jag bor nu. MEN jag var tvungen att flytta ut 4-5 veckor under sommaren, vilket jag egentligen skulle kunna göra, kan jobba i Linde i sommar eller inte jobba alls. Men Natalie tvingar mig nog att vara kvar här. Nä de skulle kännas lite korkat att vara här hela deprimerande vintern och sen flytta hem under den roligaste perioden =P Kanske kan övertala lägenhetsägaren att sova skavfötters. De handlar ju ändå bara om några veckor.

Nä disk nu, sen mat (mästerkocken är igång igen) det blir pappas köttfärsröra med pasta, sen lite plugg på kvällskvisten.Det visar sig att jag är som mest effektiv på kvällarna, så länge tv lyckas hålla sig avstängd.

Later

bigfatloser

snart börjar mitt nya favoritprogram med min nya idol JILLIAN! hon är så j-vla hardcore, jämfört med dom andra två coacherna som är riktiga mesar.



jag har bunkrat upp med bullar och julmust inför biggest loser och vara glad över att jag inte är så tjock...än.

christmas

Årets första lussebulle, eftersom den var från pressbyrån så var den inte god men min julstämmning är verkligen på topp. tjuvstartade med julmust för flera veckor sen. Just nu infinner jag mig i lovely kortedala för lite effektivt grupparbete. Pis

done



yes! tentan är avklarad, det är första gången jag någonsin blivit orolig över att tiden kanske inte skulle räcka till så jag är stor
lt. för i vanliga fall så kladdar jag ner lite svar och stressar för att komma därifrån.
Påvägen hem från kortedala få började natalie älta alla svar så jag fick ångest haha, finns mycket jag skulle vilja ändra.
Nu blir det en tupplur sen ska jag gå och köpa pizza för de är jag värd, sen blir det alkohol för att supa bort alla kunskaper jag försökt trycka in i huvet de senaste dagarna. ska möta natalie och therese på stan, käka nachos och dricka drinkar.

På fredag blir de tentafeeest

RSS 2.0