blows

nu börjar jag bli lite väl rastlös, jag var tvungen att ta en danspaus för två timmar sen, mitt i pluggandet för att få ut all energi jag har samlat på mig genom koffein och godis. slog på hårdrocken och körde på tills jag kunde koncentrera mig igen.
var tvungen att ta en till paus, denna gången blev det photosessionsrast utan dess like, här är resultatet:



bild nr.4 är min personliga favorit
Nu ska jag gå några varv runt kvarteret för att lugna mig lite.

pjew

halloween höll på att ta död på mig.
när jag kommer travande från affären såhär på kvällskvisten så möts jag av en svartklädd figur i dödskallemask som står å lurar vid hörnet av huset. jag föll nästan ihop i en skräckslagen liten hög på trottoaren och väntar på att figuren ska sticka kniven i mig.
jag duschar ju som sagt i källaren och källare brukar ju vara ganska obehagliga över huvudtaget. i den här står det en skyltdocka och ser läskig ut i hörnet av ett mörkt rum. grejen är att mina hyresvärdar passade på att ställa ut den här dockan, utklädd, vid ytterdörren all helgona till ära. grejen är att dom passade på att göra det när jag inte var hemma.
nu tröstar jag mitt bultande hjärta med lite godis och colazero

cooufe

Hade seriösa problem att somna inatt. Men vid 4 stoppade jag in ipoden i öronen och lyssnade på Harry P, somnade som ett litet barn, ett minus är väl att jag brukar vakna med en snara av hörlurar runt halsen.
Lite vitamin C och Dead Kennedys på det så är jag fit får fight igen

guud, guuhuud

Dom här senaste dagarna har inte varit dom roligaste, jag kommer aldrig lyckas lära mig allt skit om swotanalyser, olika prestationsmiljöer och the strategic marketing planning process. Saker som gör allt lite svårare är ju så klart att läraren är norsk och jag klurar fortfarande på ordet "föling" som har förstört hela innebörden av meningen och får mig att slita av allt hår på skalpen. Att min kära lärare översätter rubriker i våran engelska lärobok till ord som "marknadsföringsundersökningsprocessanalys" gör ju inte saker och ting lättare, mestadelen av min planerade studietid går åt till att nysta upp omöjliga meningar och ordkombinationer. This sucks!

Nu ska jag lägga ner för idag, fick precis nackspärr och sitter invirad i en halsduk, arbetsställningen har inte varit den bästa. Men man tager vad man haver, inte sant?

wio


Mys

bästa mysoutfiten jag äger, tunn stickad tröja, stretchigaste tightsen och mina favvosockar. Undrar vad jag skulle göra utan stickande sockar, antagligen inte ha några fötter kvar.

hihifunni

uhuh snart är de new moon premiär! måste gå på den


bad things


Introt till True Bood, me lajkie

damneffective

Jag har ännu en gång lyckats med att ta ut linserna med chili på fingrarna, men den här gången var jag lite snabbare och flinkare i mina rörelser så jag började inte gråta så mkt. Jaha en ny vecka, vädret är så pissigt just nu att man lika gärna skulle kunna dra täcket över huvudet. Men de ser ni, tänker inte jag göra. Nu ska jag vara jävligt effektiv, är så trött på mig själv för jag har så dålig självdisiplin. Skriva ihop en redovisning, läsa genom ett arbete, kolla på 3 föreläsningar och inte slå på tvn förens det är dammfritt härinne.
Får se hur de går.

Jag har verkligen inte lärt mig hur min mobil fungerar, glömmer alltid skicka iväg smsen som jag skrivit, man är tvungen att trycka så många gånger, jag hittar ingen snoozknapp vilket betyder att jag missar bussen och jag lyckas alltid trycka på nån annan knapp än grön lur när jag ska svara när nån ringer. Så får ni inte tag i mig så är de för att jag sitter och läser instruktionsboken.

plugg

Nu är jag redo för lite studerande, frukost i magen, kaffe på kokning och lite apelsiner, bring it on.
Ikväll blir det inte till stan, ska möta upp Therese, Natalie, henens kille och nån mer, vi ska scouta stan efter nått jättebilligt afterworkställe, har fått tips om att de finns "köp några öl, ät gratis-ställen" Måste googla.

fnfnfn

Inget plugg idag, det går verkligen inte som planerat. Hade redovisning imorse sen åkte jag in en sväng till stan för att fika med ett gäng tjejer i klassen. Kom hem redan vi 1-2 nångång och skulle ha hela dagen och kvällen på mig att hinna gå igenom så många kapitel som möjligt. Men, istället så har jag sovit hela dagen och jag kommer inte ha några problem med att somna nu heller.
Energibrist på hög nivå, har gått omkring som en zombie hela helgen.
Men imorrn ska jag hem till Therese, hon jag och Natalie ska vara seriösa och ha en egen studiecirkel, kanske inspirerar mig lite =)
Efter det så blir det mitt älskade, jättestora Ica för storshopping, det finns verkligen allt, ska inhandla allt som kan tänkas pigga upp mitt trötta sinne.
Coffee dont do it anymore

liveandletdie

Va bra det går för trädgårdsmästare Sofia. Det här var sista försöket, nu blir det plastblommor.

fullfärd

Ligger och löser korsord i tanttidningar. Imorrn bär det av till Götet igen men jag vet inte om jag är så sugen, de är så mycke som jag måste göra och jag borde börja med att städa. KUL

finallyhome

Nu är jag hemma i kära lindesberg, ligger och jäser framför brasan med älskade kissen. Har haft en dejt med bastun, jag kan inte få nog av värme just nu det är verkligen skitväder. Snart blades of glory på 5an hihi.

WELLHELLO

Nina kom, hon smittade, hon åkte. hehe. Jag blev smittad av henne trots att jag var bombsäker p¨å att jag klarat mig. Men de kom igår. Låg och sov hela dagen även fast jag har ett strikt pluggschema som hädanefter verkligen inte efterföljs. Men när jag kände febers komma så var jag snabb med Ipren, C-vitaminer, vatten och te så jag trodde att sjukdomen skulle bli kortvarig. Vaknade upp i morse och mådde lite bättre MEN nu har hostan smugit sig på, för 15 minuter sen så förvandlades min hals till ett rivjärn. Men jag har min lilla Apotekslåda med diverse drugs i så det här ska nog gå att ordna, jag behöver inte känna nån smärta åtminstonde =)

Det verkar som att det mesta är emot mig just nu, har ett grupparbete som bör vara klart imorrn och då väljer mitt Word att lägga sig ner på golvet och strejka. Och jag vet att mina 60 provdagar inte är över än. Jag behöver verkligen inte det här just nu.

Vad negativ jag känner mig just nu.


dodido

Dan bestämmde sig för att hoppa på tåget för att komma och hälsa på igår. Jag hade seminarium på skolan först, som drog ut på tiden, sen var det bara att åka hem och hinna klart skolarbetet som jag egentligen skulle ha hela helgen på mig att göra. Sen flänga in till stan och hämta upp Dan. Är lite trött just nu, man får inte så mkt sömn när man försöker trängas i en knarrig 90-säng när man är van vid att ha en 120 för sig själv. Både ligger i myskläder nu med rullgardinen nere och vill inte helt inse att det är dag ute.
Ikväll blir det thaimat, öl och bio sen imorrn kommer NINA hit! Ska bli kul att träffa min lilla prutt. Snart flyttar hon upp till Arvidsjaur och då blir det väl typ 150 mil mellan oss =(
Varför lyckas alla jag känner bo på olika ställen?

Och, btw, varför tänkte jag inte på ica.se? Dom har ju skitbra recept, vem behöver en kokbok när man har internet?

goingandgoing

Fan vad jag är trött på min mat, jag har varvat tomatsoppa, nudlar och stuvad pyttipanna ett bra tag nu. Och nu börjar det bli lite motbjudande faktiskt. Måste köpa mig en kokbok snart annars kommer jag svälta ihjäl.
Åh jag vet inte vad jag ska äta, vad jag än väljer så fattas de nån ingrediens och jag vägrar gå utanför dörren just nu. Det har precis börjat blåsa storm här utanför. Mamma, jag behöver dig!

Hittade en burk ärtsoppa, det blir fest ikväll ändå!


produktiv




Vad jag kände mig duktig igår, jag satt vid mitt lilla skrivbord och gjorde de mesta jag skulle göra. Dock tog jag mig nog vatten över huvet och tog på mig at skriva ihop hela vårt grupparbete, fan jag kommer ångra mig.

Tisdag
- Nudlar
- Köpa grenuttag
- Fortsätta med tvätten, glöm den inte i maskinen en vecka!
- Plugga Marketing

som vanligt så kommer inte hälften bli gjort men alltid bra att ha ett mål för dagen annars blir det bara, kaffe, Dool, Facebook och sängen.



härlig kommunikation

Sitter och har möte med min grupp i Teknikstöd för kommunikation och administration, well inte så kul. Vi är 5 pers från 3 olika städer och att försöka samarbeta över internet är tydligen inte min starka sida. Får se hur det går.
Just nu är det så mycket att göra, har haft det alldeles för slappt förra veckan och nu kommer allting. Måste nog lära mig att planera lite bättre.
Ifredags så ringde Natalie och drog med mig ut, det behövdes verkligen, jag hade setat hemma själv i tre dagar och pluggat. Känner mig väldigt medelsålders när jag tänker tillbaka till mina ursprungliga fredagskvällsplaner : tillbringa kvällen med att laga en god fredagsmiddag och en pava vin. Tur att det blev krogen och discodans istället, känns inte lika mobbat ;)
Lördag blev filmkväll med Natalie, hennes kille och hans bror och GODIS! Filmen, vald av mig och Nightlie blev såklart Twilight hehe

Nu måste jag nog återgå till att chatta med mina gruppkamrater och komma med smarta ideér, annars kanske jag får skäll.


puppiesbehindbars

Jag vill ju ha en valp! Sitter och kolalr på Oprah, programmet handlar om interner som får ta hand om en valp och träna upp dom till hjälphundar, jag vill också sitta i fängelse!


duschenkallar

Japp ännu en dag där jag vaknar vid 11, och måste tvinga upp mig själv, jag skulle kunna sova hela dagen. Mina sömnproblem brukar komma smygande i perioder några gånger om året. Känner mig nöjd och trött vid 11, somnar nästan framför tv. Direkt jag släcker och ska sova så -pling- pigg. MEN idag då jävlar ska jag blir trött.
Först blir det fika med Natalie på stan, och att hänga på stan blir man ju helt slut av, sen ska jag hem och göra TVÅ kapitel i Marketing (det är faktiskt jättelånga kapitel) sen blir det en powerwalk runt Sidsjön. Jag hade tänkt försöka vara utan kaffe och se om det hjälper men jag kan nog itne skippa det helt, jag drar ner lite på det bara. Lite situps kanske jag kan slänga in också =P


RSS 2.0