done

 

fixad och klar, nu ska jag hem till natalie på kalajs sen bär det av till nelly outfit party-thing-nått sånt.

ha en bra valborg


way to go sofia

dumt att vara pigg nu. även fast det är så här mestadelen av mitt liv sett ut, alltså att vara rastlös långt in på nätterna så är det inget jag kan vänja mig vid. jag gillar inte att vara nattmänniska. det finns inget att göra på nätterna förutom att kolla på kass tv och kolla facebook för 30e gången. kanske dags för en ny hobby.

men som ny vana här i min lilla bubbla så ska varje negativt utalande om livet och runt omkring vägas upp med något positivt: imorgon. rolig fest imorgon med natalie. det ser jag fram emot. drinkar, skitsnack och dans

its that old devil called love


jag har tappat min boxer-dosa i golvet en gång för mycket. den är sur och ignorerar mina desperata försök att byta kanal. jag är fast med kanal 4, som iof är en behaglig kanal men kanske tröttsam i längden. största problemet är hur jag nu ska kunna se days of our lives imorgon?

fast just nu ser jag bara det positiva i det hela och det är att jag inte slösat otaliga timmar på simpsons, scrubs, family guy och alla andra totalt iq-befriade serier och jag har istället pluggat.

wellilikeit

har vart inne och snokat på kristinas numera nedlagda blogg, men hon är den roligaste människa jag känner så jag snodde det här av henne, ang. vett och etikett i Lund:

1. Du måste ha en cykel i Lund

2. När du är cyklist så gäller inga vanliga regler för dig. Du får köra i 100km/h på gågator, skrika på folk och köra rakt ut framför bilar. Om det händer en olycka är det ALDRIG cyklistens fel, det är fotgängaren/chiuahuan/tanten med rullatorn/bilistens/dagisbarnets fel. Det är oxå okej att putta folk när man cyklar om cyklisten anser att du är för nära.(självupplevt)

3. Det är okej att helt ensam sitta i en park på en bänk, även när du är under 60 år. Där jag kommer ifrån ses man som lite udda eller som alkholist om man uppför sig så, men i Lund är man mer filosofisk.

4. Man har ju fått höra om den fina stämningen i skåne, skåningar är ju tydligen mycket öppnare, gladare, trevligare och snyggare än resten av Sverge. Men jag skulle vilja avskriva detta som en myt... Se bara på cyklisterna och Grannfejden.

5. Den skånska dialekten är inte charmig, bara ful och oförståelig.

tomuch

va tråkig jag är som bara lägger upp länkar men det här är så sant som det är sagt.
idag vill jag inte göra nånting, jag vaknade definitivt på fel sida och så är det mulet. jag står i valet och kvalet om jag ska utforska vandringsleden kring delsjön och riskera massiva skavsårsblåsor eller om jag bara ska gå och lägga mig och dra täcket över huvudet och få ångest äver att jag är lat. just idag känns inget bra.

men imorrn så kanske det blir en liten sväng till frölunda med nats och hennes syrra som jag inte träffat tidigare. de ska bli kul.

just nu behöver jag en keps att stoppa på huvudet när jag inte vill synas, det har blivit för varmt för min älskade mössa


wich one?

solisinne


nu är det färdigpluggat för idag, har hållit på länge men jag känner att jag inte är tillräckligt tidseffektiv. men jag vill vara nogrann och göra saker på rätt sätt. tro det eller ej men när det gäller vissa grejer så är jag riktigt pedantisk. då räknar jag inte med städat boende, ren disk och hela kläder. utan jag menar att jag kan sitta och skriva en text för hand i en timme som skulle ta 10 minuter för nån annan. men det är bara för att jag vet att om jag skriver fult och slarvigt kommer jag tappa lusten att läsa det sen när jag ska plugga till tentorna. "skaffa en dator" kanske ni tänker, men hur mycket fastar i huvudet när man sitter och skriver rakt av en föreläsning på datorn, inget i mitt huvud iallafall. jag måste skriva ner allt för hand på papper, det är effektivaste studeringsmetoden för mig.

men nu ska jag laga lite thaimat och få igång min stumma kropp som setat still hela dagen.

afton

En bra anledning till att alltid kika under sängen innan man går och lägger sig. eller soffan då.

longtimeago


fastar allt som ofta med att kika igenom alla kort på datorn. hittar alltid nått gammalt guldkorn. som det här fotot =)


vifårse

var på stan med natalie igår och hängde på när hon storshoppade haha. själv så fick jag med mig alltid lika välbehövliga baslinnen. så tråkig är jag när det gäller shopping just nu. inte ens solglasögon som jag verkligen behöver fick jag med hem. jag är himla kräsen/snål.
sen så åkte jag hem en snabbis för att fräscha till mig för att senare möta upp natalie och therese på linné. vi käkade tapas på la sombrita, fy fan va gott det var. gillar mina tjejer vi har alltid trevligt.

har precis setat och kikat på sommarkurser, vill ju verkligen komma in på den jag sökt till men jag är väl inte överdrivet stolt över mina gymnasibetyg så jag känner mig inte överdrivet säker på den punkten. men iaf så tänkte jag söka in till nån mer men hittar ingen intressant.

planer för denna soliga dag:
- ut i solen på promenad/joggintur
- handla cola zero
- titta på 5 föreläsningar (har inte pluggat på hela veckan)
- äta en banan


so long

vansofhtewall



dom här får det bli när mina converse är slut/sönder. snyggt

staden

måste sola/sluta se död ut.


sway

underbar låt


seven

Okej att dosera gröncurry när man för tillfället är förkyld och inte känner styrkan i maten är dumt. att skyffla i sig maten som om det inte fanns någon morgondag är dumt. min mage blev iaf sur och lät som en skogsskövling.

peace out


outofschoolsoon

Oj, ja bilden är spegelvänd. nu är det som det är och jag tänker inte vända på den. vi kan se det hela som ett litet intelligenstest, vem klarar av att läsa baklänges? iaf så är det lite mer än en månad kvar. iof så är det ett helt år kvar efter det men man ska inte tänka långsiktigt.

jag lagade gröncurry med kyckling idag och av ren lathet så kokade jag inget ris så jag fick äta grytan som en soppa, men faktiskt så smakade det mycket bättre utan ris. innovativ/uppfinningsrik jag är i köket. tyvärr så svarade inte mig mage så bra på att jag överdoserade gröncurryn som det är liite drag i. jag måste nog lägga mig för natten snart.


shit


hm dålig natt, vet inte vad som hände men jag har aldrig vart så här pigg och rastlös på natten. somnade klockan 4 och vaknade klockan 6 och var klarvaken. glad blev jag att jag fick somna om och sova några timmar till. hoppashoppashoppas att det inte är halsfluss som irriterat min hals i snart en vecka, för jag vet inte vad det är men det känns som att snart bryter det ut. de vore skit. och jag tror jag blivit lite hypokondrisk och kräkrädd för jag går runt med en känsla av konstant illamående för det är stopp i halsen.
SLUT PÅ KLAG!
en kokhet dusch och en kopp te på det här så ska man väl vara fit for fight igen

tamighärifrån

när jag såg den här annonsen om Zakynthos så bröt jag ihop en liten stund. jag vill så gärna åka iväg just nu. älska grekland.

nais

åh fan att jag alltid ska trotsa mig själv. jag skulle bara grilla och dricka lite öl med therese och några fler sen skulle jag hem  och lägga mig hade jag bestämt. men redan efter första glaset vin så visste jag att jag inte kommer ligga i sängen förrens efter två. och rätt fick jag. så är lätt sleten idag.

dinlillaspettekaka

håller tummarna för att solen väljer att stanna kvar ikväll för då finns goda chanser för årets första grillning. det blåser ju så klart, allltid i göteborg tycker jag, men det får jag vänja mig vid.
jag sitter och tittar på föreläsningar som jag "missade" i förra veckan, 10 minuter föreläsning, 10 minter fejjan, 10 minuter pilla navelludd. det här kommer ta hela dagen.

sleeptight

 

[fashion, fashion, uuhuuu fashion!]

när jag har tråkigt, ungefär som ikväll, så surfar jag runt på läskigt många bloggar och snokar runt i andras liv och vardag för att roas lite. men det slår mig, vart finns tjejerna som INTE är intresserade av mode och INTE beroende av skoshopping? alla som har en blogg och lägger in en halvtaskig bild på dagens inköp, latte och en outfitbild i tveksam kvalite kan ju titulera sig som modeexpert eller " jag jobbar med mode". fraser som får mig att rysa ända in i benmärken är must have och to die for. är det här ett skämt?
hehe fast en positiv sak är ju att som modeintresserad kan man komma undan med fulaste kläderna och hänvisa till second hand eller "de är de sänaste" eller som jag säger till morsan "de är hobochick som gäller just nu med en liten svung av sleeplessnight and heroin"


puppetonastring

varför har ingen visat mig detta tidigare, jeff buckley? min nya älskling (efter pete förstås)

han gör den bästa versionen av halleluja med bräcklig och helt fantastisk röst. hade jag inte vart en hårding så hade jag nog darrat lite på läppen när jag hörde den. (stort plus i kanten för sid vicious-frisyren)

idag iallafall har inte vart en bra dag, känner mig inte utvilad alls när jag vaknar efter 10 timmars sömn, det var ju det här som inte fick hända. jag var ju så duktig med min dygnsrymt och min energi men nu börjar jag sacka efter igen. har lyckats få gjort mindre än hälften av de saker jag hade inplanerat idag. var ute på en långpromenad för att få lite frisk luft, tog de rätt lugnt för jag börjar bli sjuk. då möter jag en riktig powewalkare och kände mig som lataste människan i världen. hon kom som ett hurtigt skott och pinnade på samtidigt som hon såg lite nedlåtande på mig som kommer lunkade i mina gympaskor och luvtröja.

inatt ska jag sova så jävla hårt och vara sjuuuukt utvilad imorrn. go!

 

 


bigriverman



just ja.
jag kollade ju på big river man för några veckor sen. så jävla bra, hela dokumentären känns som ett skämt för man kan knappt tro att någon kan simma hela amazonas, speciellt inte en fet, alkoholiserad sloven, martin stren.

jag tror de tog över 90 dagar för honom att simma och några på båten blir psykiskt förstörda av att vistas så långt från civilisationen och bara stirrar på han när han simmar hela dagarna. bästa delen är när strel och kartläsaren rymmer mitt i natten och drar iväg på egen hand och hittas ett dygn senare av resten av besättningen på båten, de irrar omkring nakna på en strand och flummar, kartläsaren försöker kräva ner sig under ett nedfallet träd. eller när martin strel går in en psykos när han är helt slut på energi och försöker kickstarta igång sin hjärna med ett bilbatteri.
helt klart jävligt värd att se

rubrikenskub

har varit hemma hos natalie och fått lite gjort med ett arbete i juridik, det tar ganska mycket energi att försöka tolka olika lagar och restriktioner men vi har nog fått lite snurr på det nu. tyvärr så bor vi ju alldeles för långt bort från varandra. tog nästan 50 minuter att ta mig hem och den sista biten var jag nära att äta upp min väska så hungrig var jag. nu har jag lugnat mig med piroger och en kopp te så jag får lite energi till att fixa pannkakor med keso och sylt ikväll. mmm

 

och nu hoppas jag att jag inte får vårflunsan, i vanlig ordning så brukar jag bli dyngsjuk när våren gör entre, ta i trä och kasta salt över axeln. c-vitaminer, te och bananer ska nog göra susen.

 


=)

Till: Kurskamrat
Sms: Fan va risig du såg ut i dag. Festat som en rockstjärna i helgen?
Svar: Nej gjorde du? Såg ut som man hittat dig bakom en container.

Förklaring: En kurskamrat som jag aldrig kunnat sammarbetat med fick det här smset. Hon trodde att jag skickade det här för att vara elak men det var inte alls menat till henne.

/Affe

Felsms.com




tjuvtittat.se

shesarainbow



ja jag vet det är för fint väder för att ligga inne och dega. sanningen är att jag nog tillochmed ska ta mig en tupplur, sover lite halvtaskigt just nu och känner mig stenad när jag vaknar på morgonen. jag tror faktiskt det beror på att mina vitaminer tagit slut, måste fylla på skafferiet och undersöka om avsaknaden av extra tillskott möjligen kan vara orsaken till orolig sömn. men jag har faktiskt var ute i solen idag, druckit kaffe och läst en bok på gräsmattan. det fick räcka med en timme, jag har blivit klokare ang. sol på senare år och plus att jag började skifta i rosa/rött redan efter 30 minuter.



whytheface

ut och fördriva den vackra dagen med en promenad.
imorgon ska jag sitta inne och ta igen lite föreläsningar och grejer hela dagen så jag hoppas på spöregn och åska

update: promenaden blev inte så trevlig, fetaste humlan/flugan jag sett försökte klämma sig in bakom mina solbrillor, i panik så smällde jag till mig själv och kilade nästan fast brillorna i näsan.

rightnow blueberry pancakes eller laxsallad.. hmm.. svårt val. not

happyhour

hittade en trevlig lista

10 FAVORITER
färg:
Vinrött
mat: thai, tacos
band: babyshambles
film: omöjligt att välja, jag är en filmnörd
bok: harry potter har jag läst några gånger
sport: jag kollar bara på vasaloppet eller OS
årstid: vår
veckodag: söndag morgon
glassmak: lime/kaktussorbet
tid på dygnet: sovmorgon

9 FÖR TILLFÄLLET
humör:
tillfreds och lugn
smak: granatäpple
kläder: tights och t-shirt
bakgrund: seinfeld
nagellack: avskavt lila, ser ut som jag klämt fingrarna i dörren
tid: 18.39
omgivning: mitt dammiga, soliga och varma rum
irritationsobjekt: att jag är kissnödig men för lat för att gå på toa


6 HAR DU NÅGONSIN
dejtat någon av dina bästa vänner:
nej
brutit mot lagen: inget allvarligt
blivit arresterad: nej
badat naken: ja
varit med på TV: nej
kysst någon du inte känner: Ja

3 PERSONER
du kan berätta allt för:
många men jag gillar inte att berätta allt
du tycker om: de fina människorna i min omgivning
du inte gillar: de är irrelevant

2 VAL
kaffe eller te:
kaffe
vår eller höst: vår

1 ÖNSKAN: Att bli klar i skolan, åka på resa och lära mig surfa


solsken



att man ska vara så beroende av vädret men jag måste bara säga att fan vad bra jag mår av solsken! gillar när det är lagom varmt att man kan hitta på saker och spatsera i stan utan att smälta bort. har setat på stan med natalie och fikat. me like

likeit

vaknat upp i therese soffa efter en mycket mycket trevlig kväll
ska dra på mig en par glajer och hoppa på en spårvagn och kanske njuta lite av solen
jag känner att den här sommaren kommer bli nått extra

fira påsken i sovje....lindesberg

det blev en hård men rolig påskhelg med middag hos brobäck på fredagen sen utgång och massa folk. lördagen bjöd på påskmiddag hemma och ännu en utgång... på folkan som vanligt... söndagen var det ..söndagsmiddag så klart, hos pappa, lamm, spel och vin.  sen följde malin med mig ner till gbg i måndags, vi degade så klart och lyckades ta oss ut på bio också. det blev tomt och tråkigt när hon åkte tillbaka till lindesberg igår.

nu ska jag försöka ta mig ut på en promenad i vackra vårsolen, trots att jag inte kan lyssna på radio i mobilen eftersom jag var tvungen att glömma hörlurarna hos pappa. visst jag har en ipod att lyssna på men jag är då trött på min musik, samma låtar som jag hade i sjuan. och säga vad man vill om ipod men jag anser att det är en jävla hype, grejen har ju inte ens radio?

min idol, byt liv med mig? snälla?

bakismorgon

men jag ska försöka ta mig i kragen idag för det är strålande sol och inte ligga inne och tycka synd om mig själv. undrar om erikshjälpen har öppet idag?


igiveuthemorning

 

ägnar en liten tanke till både kristina och therese som jag misstänker går och kånkar på tunga möbler upp för trappor i helgen. hoppas det går vägen och inga ryggar tar stryk. trevligt med inflyttningsfester sen tänker jag =)


longway

åååh det var tråkigare än vanligt att åka bussen. det tar 4 timmar till örebro och vanliga fall brukar jag läsa tidningen i en och en halvtimme, sen lyssna lite på radio, speja ut i naturen och sen vips är man framme. men redan efter 1 timme blev jag uttråkad och illamående av att läsa, det bådar inte gott!

motsheerwood



typiskt att det är finväder idag när man ska tillbringa närmsta timmarna på en trång buss. men det kanske det är värt. ska bara kasta i mig den sista droppen kaffe, dra ut alla kontakter (paranoid att dom ska självantända när jag inte är hemma) och sen hoppa i dojjorna och ut mot nya äventyr... (här refererar jag alltså till att Lindesberg skulle vara en ny och spännande upplevelse för mig, men var inte fördomsfulla för lindesberg by night erbjuder alltid spännande och äventyrliga händelser)

RSS 2.0