...

 

ungefär så här mår jag just nu. alvedon hjälper inte så göteborg får vänta en dag till


..


Okej, det här har, mot alla odds, vart en bra dag.
- Tentan gick nog rätt bra, ta i trä
- Fick jag sålt några gamla kursböcker
- Hitta en hundring i uttagsautomaten (hur ofta händer det?)
- Min fåtöljklädsel klarade kaffeattacken och blev vit igen
- Ukulelen låter numera som ärkeängeln Gabriels ljuva stämma nu när jag lyckats stämma den

tisdag


...

idag så har jag inte vart levande, har kollat på maraton av hjärndöda tjejserier och hängt i min fåtölj. inget vettigt gjort alltså. anledningen till det är att det blev en sväng till liseberg igår för att kolla på hoffmaestro med lindesbergsbor. sen hade jag tänkt gå hem men icke. vi gick en sväng på sticky fingers för att dricka öl och dansa till rock. sen var jag faktiskt på väg hem, jag kom halvvägs. men två ynglingar rekryterade mig som deras wingman så jag var tvungen att dansa lite disco på park lane och slutföra mitt uppdrag. men sen gick jag faktiskt hem.

 


bosatt i gbg igen

imperial state electric på virus för en vecka sen

 

min bror sergei pietrov (hihihi)


i gbg igen, kastade in mina prylar och morsan i bilen och åkte ner till gbg. kära mor storstädade  mitt crib åt mig och jag skruvade möbler. det blev snyggt. nu har hon åkt hem till lindesberg och jag borde hänge mig till marknadsföring b men det blir nog inte så. jag är kass

 

måste älska days of our lives

- the mother of my child is married to my best friend, he is also my uncle, and maybe my cousin. so yes its complicated..

 


...

det tog mig 2 månader och en vecka att bli lite sugen att kolla igenom lite material inför tentan men det är alltid nånting som ska stå ivägen för mina flyktiga impulser. first class ligger nere just idag. så gick det med det...
filmdags kanske?


summer of 10

är hemma i lindesberg sedan söndagkväll. min månad i de norra delarna av sverige har vart över förväntan. först hänga runt med nina och co och jobbat i två veckor har vart roligare än vanligt. nina är nämligen bäst. sen två veckor i stugan i luleå med farsan och gurra. jag och gurra har väl mest hängt runt med kusinerna och hittat på bus. har hunnit avverka fest på färjan 3-4 gånger och som en avslutning var det lulekalaset i helgen där vi såg hoffmaestro, petter och twisted sister (på avstånd, tack), fast mest dansade vi disco i klubbtältet. söndagens 100-mil långa resa hem till lindesberg blev rätt kämpig. låg väl mest i baksätet de första timmarna och sov ruset av mig. men efter en glass och en skvallertidning så piggnade jag till.

om nån vecka bär det av ner till gbg igen för att förbereda mig mentalt inför sista året på butikschefsprogrammet och för att träffa mina två nötter. therese och natalie ;) har saknar dem hela sommaren.


jag och nina i tärnaby


guran med sitt vrålåk, the anaconda

 

släktmiddag hos farmor och farfar


idag dansar vi till det här i trikåer


skål


sol och bad i tjuvholmsundet (hoppade över själva badproceduren), kanottur, utgång på färjan, pussel och släktmiddag. imorgon drar jag bror och far iväg och fiska över dagen och i helgen är det luleåkalaset. blir det bra ?

RSS 2.0