freshness


ett hånflin och några näsborrar vill jag tillägna mina kära vänner som jobbar utomhus i -30



Nu har jag legat hemma i en vecka med undantag för en visit hos Natalie för filmkväll. alltså nästan 170 timmar har jag tillbringat på en yta av 15 kvm. Det kryper i kroppen men jag har inte tid för trams, imorrn är det tenta. Sen får jag slappna av en vecka i Lindesberg.
Varje morgon glider jag i mina härliga, blanka träningsbraller och gråa hoodie och det har vart min outfit i en vecka tiom min pyamas ibland. I know ofräscht men det är en väldigt stor fördel med att bo själv, att slippa bry sig om man luktar unket och ser ut som ett penntroll.

prutt

Tog bort stygnen igår, blev lite orolig för att jag blivit förlamad i pannan eftersom sköterskan frågade flera gånger om det gjorde ont. Borde det göra det? Sen kom jag till insikt med att jag har en smärttröskel som reser sig upp i skyarna. Det grundar jag på mina senaste olyckor. Speciellt min nuvarande näsa, den är inge bättre, har fortfarande ont, men inte tillräckligt för att den ska vara bruten..elller...den kanske är bruten men jag är för tuff för att klaga?
Jaja som toppen på gräddhyllan har jag blivit förkyld och min näsa är tillräckligt öm för att jag inte ska kunna snyta mig. Snoret rinner och så här sitter jag med pappaerstussar i näsan.

Idag och imorgon ska jag gräva ner mig i böckerna, måste bara komma upp ur sängen först....

2smokingbarrels

Det finns vissa guldklimpar i min filmsamling som jag kommer ha en livslång relation med. Efter 6 år så är Lock Stock fortfarande lika bra som när jag såg den första gången. Sitter på imdb och läser citat, hur lite att göra kan man ha egentligen? Måste rota fram filmen, MEN jag misstänker att den inte hängde med i flytten, då är det nästan så jag måste köpa den...fort som fan.



Bacon
: What's that?
Samoan Joe's Barman: It's a cocktail. You asked for a cocktail.
Bacon: No. I asked you to give me a refreshing drink. I wasn't expecting a fucking rainforest! You could fall in love with an orangutan in that!
Samoan Joe's Barman: You want a pint, you go to the pub.
Bacon: I thought this was a pub!
Samoan Joes Barman: It's a Samoan pub.


update

Fick en liten chock när jag kollade mig i spegeln i fullt ljus för första gången sen min klantiga lilla olycka. Jag ser ut som en Avatar, inte riktigt lika blå, men med samma karaktäriska näsa. Hoppas den återgår till det normala, jag gillar ju min näsa.

Nu blir det tacos och den gamla avslagna colan jag har suktat efter i två dagar mmm.. thank good for left-overs

sos

En kväll som inte skulle bli så långvarig slutade på akuten med fyra stygn. Fick blodsockerfall, svimmade och tog emot smällen med ansiktet så det blev att tillbringa natten på akuten med Therese. Jag skrämde livet ur stackars människan. Efter 6 timmars väntan fick jag pannan ihopsydd och blev utkörd. Nu ligger jag hemma och ska äta köttbullar och spagetti och är glad att inga tänder slogs ut eller att näsan är bruten.

nighti

 

Ska snart vara hurtig och gå in till stan för att möta upp Therese och dricka öl för att kompensera kalorierna jag brännt idag

 


avatar

Så, nu har jag äntligen sett Avatar.
Tyvärr så gjorde den sig inte rättvisa i min lilla 12tums Notebook och med diskuterbar kvalite. MEN jag tror jag hade gjort i brallan om jag sett den på bio, och ännu värre i 3D. Lilla jag hade blivit överväldigad av intryck och känslor och hoppat ur biostolen. Well jag ger den väl 4 ½ majskorvar i betyg (½ minus på att en egen Avatar inte ingick)

kassunderhållning

idag åt jag så att jag bokstavligt talat var 2 centimeter från att kräkas rakt ut/på riktigt. var tvungen att krypa till sängen och lägga mig för att andas och tårarna var inte långt borta. hur dum får man bli? men jag var så himla hungrig och mina hamburgare såg så goooda ut så jag kastade in dom i munnen utan att känna efter om det kom någon mättnadskänsla.
sov middag och mådde lite bättre sen/nu blir det vatten och mango för att balansera upp lilla magen.

tisdagmorgon



Upptäckte att jag hade ont i underläppen när jag åt frukost. Tydligen så har jag använt den som bettskena inatt, det gör ont.

naaaw

Idag blir det inga nya tag, vaknade verkligen på fel sida

Sanslöst hur söta saker det finns, en dag blir en liten fransk bulldog min och jag ska tvinga natalie att vara hundvakt haha, speciellt innan den är rumsren.


Måndagkväll



I dag har vart en sån där dag där min kropp är helt orkaslös och jag har bara legat i sängen och surfat, kollat på tv, diskat en liten del av all disk, och spelat patiens. Det är sånna dagar som jag längtar hem till Linde, då skulle jag tända ljus, ta ett bad och läsa en bok, bada bastu med hårinpackning sen äta räckor med vitlöksbröd och titta på film med mamma.

Bitter kärring är jag men nu tänker vi på nått roligare, som helgen, den var rolig =)
Fest hos Natalie och Olle med massa folk sen var vi ut på Peakock och dansade och hade en sän där riktigt bra kväll. Även fast jag lyckas framstå som jävligt korkad, vilket jag förhoppningsvis inte är i vanliga fall, jag hade klockan upp och ner och tyckte det var jättedålig kvalite eftersom klockan var kvart över fyra och den uppenbarligen hade stannat även fast den var helt ny. Vilket den inte hade, det var bara vända på den så var klockan som vanligt igen.  Jag "tappar" bort mitt garderobskort, även fast jag alltid lägger det i den innersta fickan i väskan så tittar jag inte där... Tyvärr så tappade jag ut alla mina grejer på dansgolvet, för de första så gick mitt puder sönder, och det gör ju att det börjar läcka ut från alla håll och kanter bra, sen så såg jag inte vad jag raffsade upp från golvet så jag hittade glas i väskan imorse.

=) Nya tag imorrn, Huga!


morgonrock

Nu ska jag äta en pirog, ha en bra lördag.


frREAO

Nu har jag tagit mig igenom första säsongen av Legend of the Seeker. Som vanligt så har jag portionerat ut avsnitten max två om dagen, annars tar de roliga slut för fort.

Men... jag höll på att skratta ihjäl mig de två första avsnitten, fan va töntig serie tyckte jag, och kassa skådespelare. Men nörd som man är så fortsatta jag ändå kolla, är lite less på att det bara är Simpsons, Scrubs och Biggest looser på tv.
Men va fan ju mer man kollar och blir inne i det desto bättre blir det. DOM MÅSTE BLI IHOP SNART!
Nu börjar dom här känslorna som jag hade inför Sagan om Ringen när dem filmerna var aktuellt, blomma upp. Alltså att ha som största önskan att få leva i en fantasyvärld. Fast de måste lägga sig snart, herregud jag är ju vuxen...

Well helluu..


summerof2007

Jag sitter och är nostalgisk, lyssnar på högstadiefavoriterna Hives och tittar på fina bilder från gymnasiet

En av de fina kvällarna som spenderades på min balkong på Koppgatan

Kicki sitter och pimplar med katten

Värmde upp med breakdance

Det rycker i Doris dansnerver också

Summering: En fin kväll


MassiveCraving

Shit, känner mig skakis, febersvettig och frusen, allt på samma gång (plus lita andra larviga symptom)
Vad jag skulle kunna ge för lite godis, snacks, vad som helst med socker i just nu. Tyvärr så är behovet att stilla sötsuget inte tillräckligt starkt för att jag ska ge mej ut i kylan till ica och jag får helt enkelt finna mig i att ha beroendeskakningar i natt. Ska. klara. mig. till. fredagsmys....

overmydeadbody

Nu har jag kommit hem från en shoppingdag. New Yorker hade premiäröppning i Frölunda och självklart var man tvungen att åka dit och hejja på Therese som börjat jobba där och shoppa billigt. Har aldrig vart på New Yorker tidigare, den finns ju nästan ingenstans. Men det fanns endel nedsatta grejer, fick bli två tishor med nitar, en luvtröja och ett nitarmand och en klocka med nitar. nitar nitar nitar...
Hoppade av i stan och köpte mej ett par Cheap Monday-jeans också,  gillar att det är så mycket strech att man känner sig nästan som en size-zero...haha
Nu blir det lite köttfärssås och spagetti och kanske en föreläsning.
Btw så saknar jag mina solbrillor från CheapMonday, glömde dom hos Böna och Nina och nu ligger de nog i nån flyttkartong ngnstans.hmmm

30secondstomars

hihihi jag har skolkat idag, jag känner mig tuff.
Däremot så var jag inte så tuff i natt när jag drömde att jag var ute och spang på st sigfrids låååånga mörka gator i morgonrock och mc-boots, jag kände mig stylish, men inte så tuff. Sen så blev jag ju såklart överfallen av en snuskgubbe, men han var inte så smidigt för han kastade sig bakifrån och jag duckade lite smidigt och han flög över mig och landade i en lite hög. Hur troligt är det?

Sitter och lyssnar på musik och kollar på tv, det är rundgång i huvudet. Ska stoppa i mig lite kiwi och banan och sen är jag fit for fight.

Lite skägg har ju aldrig skadat någon


monday

Som alltid så ligger jag i sängen vid den här tiden, och bara myser och dricker kaffe. Hade funderingar på att dra mig till stan och äta frukost eftersom det är tomt i mitt kylskåp. Men jag skippar nog det, får försöka bli mätt på kaffe.

Det är lätt hänt att bli utan mat i det här hushållet. Speciellt eftersom jag inte alls har någon rutin i mitt liv och inte vet om det är vardag eller helg, så igår höll jag på att svälta ihjäl men lyckades hoppa av bussen vid fel affär. Den stänger 7 i vanliga fall men öppnar inte alls på helger, speciellt inte söndagar. Så jag fick gå hungrig hem... Som tur är så kan man alltid lita på pizzerier, alltid öppet =)

Ja, i veckan så blir det Kortedala för att vara flitig och studera och räkna jävla likviditetsbudgetar och tjosan men jag kan härda ut för helgen blir något att se fram emot, Nat och Olle bjuder på fezt. Heja heja.



RSS 2.0