heavy shit


hurtig dag igår, brorsan och jag fyndade flanellskjortor, militärsockar och jeansvästar. senare på eftermiddagen brännde jag och farsan till boden och släpade hem en kanot till stugan. kan bli kul.

sitting in the morningsun

kastade mig upp ur sängen av en åskknall klockan halv åtta och sprang upp på övervåningen för att se om farsan och gurra levde och att stugan inte brann. trodde helt seriöst att blixten slagit ner på taket. sen satt vi och drack kaffe, kollade på blixtar och nyhetsmorgon och lyssnade till spöregnet. rätt så mysigt när hjärtat väl hade hoppat in i kroppen igen.

jag och gurra laddar upp inför en lowbudget-shopping idag, vi ska averna ÖoB, jula, rusta m.m

//peace out

bootcamphaha, fint uppställda vi är, jag och nina. söta och oskyldiga innan vi drog ut på logdans på udden i lördags. sen blev det en lång, lång nattpromenad hem för ingen var trevlig nog att skjutsa hem oss till stugan. så söndagens arbetspass var ganska segt. sen åkte vi de 43,5 milen tillbaka till luleå igår kväll och idag är jag helt mör. men två veckors vistelse i sommarstugan ska väl få en på benen igen.

/över och ut

tärnaby-home of the champions

hej dagboken.
igår åkte vi några stycken till tärnaby för att jobba över helgen.
innan det tillbringde vi, jag nina, böna och micke två dagar hemma hos ninas föräldrar i slagnäs. det var mysigt, vi fiskade, paddlade kanot, cyklade och grillade marsmallows.

tärnaby är vackert men fy fan vad det är kallt. har försökt värma mig med en termos kaffe idag men det är en svår balansgång, man måste dricka lagom mycket kaffe annars måste man springa på toa hela tiden, vilket chefen inte accepterar.
det är fredagkväll och jag ligger med datorn på magen och kollar nya säsongen av flight of the conchords.
imorgon blir det kanske lite kalas.

ass-ele

okej så här är det, sen jag tog lilla planet upp till luleå för nån vecka sen... (eller två veckor sen(?) i donno) så har jag iaf jobbat och skojat, har kommit över mitt internetberoende genom att helt enkelt inte ha tid att fejsbooka ^^
i helgen var jag och nina på roadtrip till åsele för att jobba och bo i tält och ni vet.. bara ha det så där bra. och bra hade vi det. synkade outfits, öl, oxfilé, spöregn, riff raff ruff och fyllemat.

 

 

 

 


mitt andra hem

har precis hamnat i luleå igen efter en arbetssam helg i pajala, jag och far håller på att installera oss i stugan.

det är datorer, externa cd-läsare, mobila bredband, kameror och diverse teknikprylar, ska det verkligen se ut så i en sommarstuga? vi borde skämmas. för bara några år sen hade vi inte ens en tv här.


...


dra från stan.


hjälp! jag har fått ett behov, ett behov av att ha mitt liv i en liten ryggsäck och enbart behöva bekymra mig över.. ingenting

lateron


har mycket att fixa innan jag drar till luleå på onsdag, men vem orkar egentligen i den här värmen?
veckan har vart bra förutom att det är så varmt i mitt lilla hus att jag är på snudden att hamna i koma.

RSS 2.0