lemmyagain



Nu ska jag ta en promenad i solskenet, den här musiken brukar gå på repeat. haha och jag kunde inte låta bli att ta den här videon istället för musikvideon, det är ett klipp när motörhead spelar i Young Ones,  en brittisk serie från typ 80-talet. en av världens roligaste och sjukaste serier

blivme

 

igår kväll precis när jag skulle sova så går strömmen.. igen! helt oprovocerat dessutom. tidigare så har det nog vart mitt fel eftersom jag har tusen elektriska apparater igång, men den här gången var det inte mitt fel. jag måste köpa en ficklampa så jag kan lokalisera mig till proppskåpet själv nästa gång och slipper knacka på hos hyresvärden. vilket jag iof inte gjorde eftersom klockan var halv tolv på kvällen, jag sket i att alla grejer i frysen skulle smälta och somnade gott ändå. vaknade klockan 6 med sänglampan som tändes rakt i ögonen på mig, tydligen så upptäkte dom strömavbrotten när de skulle till jobbet.

idag har jag betalat de få räkningar som jag har, vart vid återvinningen med alla tusen mjölkpaket jag hällt i mig och sen slängde jag ett getöga inne på lagerhaus och handlade lite husliga saker. nu är biljett beställd till lindesberg också på torsdag.

 

 


krull

 


säger som therese skjut mig!
den här förmiddagen har inte vart rolig, huvudvärk och illamående trots att jag inte hällde i mig så mycket berusningsmedel igår. när jag skulle försöka stoppa i mig en alvedon så kom en ofrivilligt upp igen och jag fick krama om toalettstolen en liten stund. tog mig en tupplur och det gjorde susen, nu är jag nästan fit for fight igen. har lyckas peta i mig lite mat och några liter vatten. nu ska jag kolla på dokumentären big river man.. vid närmare eftertanke ska jag nog prioritera en dusch först

lugn morgon


jag och natalie och therese åkte till frölunda torg efter tentan igår för att kika runt lite. hade tänk kanske köpa något fint att ha på mig ikväll men problemet är när man har pengar och man har bestämt sig för att man får köpa något så står det still i huvudet, man passar inte i nått och allt är fel. men däremot när man är luspank och lever på gammla kaffefilter och dammiga makaroner då helt plötsligt uppenbarar sig saker man måste äga och "behöver". är alla butiker så dumma att dom tar hem nya saker när alla är som fattigast, innan löning. nä det är nog psykiskt.

värdelös fredagskväll, jag som har lite problem med evighetsspel och patiens borde veta bättre än att börja spela bejeweld i gårkväll  för det slutade med att jag sket i att diska, laga mat och städa för att jag "bara var tvungen" att slå mitt eget rekord. efter typ 4 timmar, klockan 11 lyckades jag slita mig i förmån för en korvmacka och lite cornflakes.

alltså består lördagen av diska/städa/tvätta och försöka dra mig till återvinningen med 1000 kg platsförpackningar, mjölkpaker och konservburkar. så just nu ligger jag i sängen och förbereder mig mentalt.

funderingar



igår var det tenta i inköp och varuhantering, det gick nog finemang. men en sak som jag gör mig paranoid är svårighetsskillnaden mellan inköp- och varuhantering med andra kurser vi haft. igår innan vi skulle börja skriva tentan blev jag orolig att jag kanske underskattat vår lärare. jag tycker han har gjort det lätt för oss med få föreläsningar och uppgifter och vanligtvis så speglas ju det av på tentan. men minuterna innan vi skulle börja skriva kom tanka.."tänk om". tänk om han är en sån som bara sammanfattar sina föreläsningar och att vi själv ska utveckla det till 10 ggr mer, tänk om han vill sätta dit oss i vår slapphet, tänk om han tar med massa saker som han nämnt i förbigående...
det är svårt att veta var man har sina lärare, föreläsare för alla har så olika förväntningar och upplägg.
om man jämför med en kurs vi hade i höstas när vi gjorde 4-5 grupparbeten+lika många seminarier+en svår tenta.
till inköp- och varuhatering har vi gjort ett grupparbete+ett seminarie+en lätt tenta. och båda kurserna ger lika många poäng...


stalarfur

skala alltid äpplen innan förtäring

okej så här ligger det till, när jag sitter och pluggar så har jag alltid spotify på, jag har tvn på ljudlöst i bakgrunden och hade jag haft en radio så skulle den med all säkerhet stått och skrålat samtidigt. jag gillar helt enkelt att ha rörelse och ljud runtomkring mig, speciellt när jag bor själv. men igår upptäckte jag en sak, när jag skulle stänga av tvn för att gå och handla på eftermiddan så kom jag på att den har stått på i ett dygn, på samma kanal. ibland sover jag med tvn på. så... från och med nu... en sak itaget.. om jag klarar av tystnaden.

prutt

vilket jäkla dunderschampoo jag har köpt, jag har inte tvättat håret sen i onsdags eller torsdag och det är fortfarande fresch. eller fresch kanske det inte är, men inte lika sunkigt som vanligt. snart är mösstiderna över så jag måste köpa mig en snygg keps som jag kan gömma frisyren i när den inte gör som jag vill. för även fast håret är fresch så betyder ju inte det att det är snyggt.

jag laddar upp mentalt för en promenad till affären där jag ska slösa mina sista pengar på en cola zero och ett paket kakor för jag ska fortsätta plugga hela eftermiddagen.

life

maraton av Livräddarna på Bondi Beach gör min söndagsmorgon. jag drömmer om solblekt hår, stränder och kanske en öl. jag vill inte vara i sverige.


morgonstund

ligger fortfarande kvar i sängen, även fast jag vaknade för bra länge sen. dricker kaffe och läser me cheeta. det ska likna en självbiografi, om apan från tarzan, numera 77 år gammal och bosatt i palm springs. hmm låter lovande


longtimenoseen

lyssnar på kent, de återupplivar många minnen, speciellt från högstadiet när jag och kristina jämt satt och lyssnade på blåjeans och kräm och alla andra underbara låtar.



jag, kicki och jocke på kent i borlänge.. i think, 2005

billy

Rolig video, Billy Idols White Wedding i ny tappning. Sången är utbytt och handlar inte längre om white wedding utan om exakt de som händer i videon. Kul


givemeabreaktoday


aaltra




kareoke på den finska lansbygden, livet i sitt esse

coffee

kaffe och chokladpåskägg är väl ändå en underbar kombination.
räkna ekonomistyrning nu.
lite nöje och lite nytta.
imorgon ska jag leka med natalie och therese, självklart ska vi plugga, det är det ända man kan roa sig med när underbara skövde högskola tycker det är hur kul som helst att alltid lägga två tentor samma vecka.

godnatt




andwelikeit



två säpen på fest

 



inspo

Sitter här på morgonkvister och lyssnar på Dylan, dricker kaffe och äter chokladägg, fast bara dem med grönt papper.

hade en sån där bra dag igår, gick och småflinade lite hela dagen, folk måste trott jag var smått psykotisk. vaknade tidigt och fick mycket gjort på morgonen, en stadig frukost/plugg. tog jag mig en promenad in till stan för shopping av nödvändigheter/smink. det är perfekt avstånd  in till stan, det tar ungefär en halvtimme att promenera och om man storhandla på Ica på vägen hem så är vardagsmotionskvoten uppfylld för dagen.
sen skulle Natalie komma föbi en sväng men missade bussen två gånger så då fick jag hoppa på bussen istället, hem till henne för att dricka upp thereses vin och titta på melodifestivalen.

sitter och drömmer om sommaren, jobba eller sommarkurser? vem bryr sig, bara det är varmt.

sommarinspiration. sleten, bakfull och stentvättat.

return

mögel i mitt vatten. de är tacken för att man försöker vara snäll mot naturen. nu blir det inte att återanvända flaskor igen. härlig morgonchock.

lastminutechange

nu får det vara nog, nu har jag skrivit på arbetet sen 10 imorse och kommit till en gräns där jag egentligen inte kan bry mig mindre om hur dålig jag är på att formulera mig. nu ska jag läsa ut white line fever och drömma om ett rocknroll-liv.


Mr Lemmy Kilmister

skolanäger

Nu är jag tillbaka i Göteborg efter att ha tillbringar två veckor i Lindesberg hos mamma. Blev längre än väntat, hade tänkt åka hem redan första helgen men sen skippade jag en måndagslektion så vips kunde man stanna ända till fredag, men så skippade jag fredagslektionen också och kunde stanna ända till i går, måndag.
Har vart så skönt att vara hemma, mamma har proppat på mig massa vitaminkurer och lagat god mat, Gurra har dragit med mig ut på längdskidåkning, promenader, snowboardåkning och snöskottning så jag känner mig lite friskare nu. I snart två veckors tid har jag skuttar upp ur sängen vid klockan 8, ska göra allt för att fortsätta den trenden.
Tyvärr så betyder ju det också att dom här veckorna så har jag skjutit undan skolan lite för mycket och nu är det bara att gräva ner sig de närmsta 3 veckorna.

Kul

pornolizeme

Det blir ännu en mysfredag, har total osug på att gå ut. däremot så är sugen på vin oförändrat. hann ner på systemet precis innan stängning för att köpa vin till middagen som skulle delas lika mellan alla, men som vanligt så sög ju jag i mej majoriteten av innehållet alldeles själv. så lite glad i hågen ska jag och brorsan försöka kolla på film. lite svårt med koncentrationen just nu.
imorgon hoppas jag på en solig och fin dag för då kanske det blir ännu lite skidåkning, men jag ska nog hålla mig ifrån nedförsbackarna. tvitvi ta i trä

raukarna

Har återupptäckt Millencolin idag, me like big time.

Gotland i somras med its me to the left.

gemignåd

drog med mig gurra på en hurtig skidtur i pershyttan. jag höll på att avsluta mitt liv i första uppförsbacken när jag koncentrerade mig allt för hårt på att inte halka bakåt att jag glömde andas. efter det var jag anfådd i 5 kilometer. fick dock en liten vilpaus när jag kraschade i en nerförsbacke och flög en meter och blev liggande med skidspetsarna i magen. landade med näsan ett par decimeter från en hundskit. där kunde jag tacka min lyckliga stjärna att jag slapp traumatiseras av det också.

nu är jag rastlös och ska ge mig på att baka ännu en omgång misslyckade muffins.

torsdagmorgon

Kanske ska sikta in sig att besöka Pier Pressure eftersom 30 seconds to mars tänker göra en kunglig visit och det är ju bästa tänkbara ögongodis.


aceofspades

Nu ska jag och min fina Sofia-kopp plugga hjärrnet!


layladylay

Jag upphör aldrig att förvåna mig själv gällande humörsvängningar, energi och dygnsrytm. Just nu så vaknar jag kvittrande och glad.
Idag är det strålande väder och jag tänker traska ut i snön en sväng. Hoppas Gurra kommer hem innan det blir mörkt då kanske man kan ta sig en tur på skidorna sen ska jag sätta mig och skriva lite intressant information om budgetering och ekonomistyrning.

Spotifylista som är perfekt att starta dagen med
lugnt en måndagmorgon

wulffmorgenthaler

Världens roligaste serie, alla kategorier.








RSS 2.0