far

nu ska jag möta upp min far på stan, han är och hälsar på i helgen. vi ska på shoppingrunda och förhoppningsvis så hittar vi till vårt favvomatställe, han är min pyttipanna/blodpudding/ärtsoppe-kompis.


lördag

dom träffades på en dejtingsajt för estetiskt handikappade, underbart.

igår var det mat-och godismaraton hemma hos natalie igår, det är fredagsmys på riktigt.


puss

allt handlar om inställning, och lite alvedon. ska jag koka gröt, dricka vatten och ge mig ut eller ska jag se denna fredag, fri från skola och plugg som en möjlighet att sk "vila upp mig" inför kursstarten på måndag? som om jag skulle behöva vila upp mig, är de ett skämt eller? jag och therese kom fram till att hon och jag borde byta lite egenskaper. hon kan jättehjärna (hihi) få lite av min förmåga av stressa av om jag i utbyte kan få lite av hennes rastlöshet.

nä vad säger ni mina kära vänner, lite havregrynsgröt och jävlaranamma?


blöög

min favoritblogg har återuppstått, en av de få bra.

http://mybrandnewobsession.blogg.se/

resign

oj vilken himla uppdatering det blev nu, men jag tänkte bara bjuda på en låt när jag sitter och spejar ut i regnet och förbereder en resa mot ica.


onsdag

en misslyckad powernap igår efter tentan, vaknade vid halv åtta på kvällen då var det bara laga mat sen gå och lägga sig igen. hade det inte vart för att jag egentligen hade behövt plugga så är det vad jag kallar en perfekt dag. men tentan gick nog bra, synd att jag fick kramp i skrivhanden annars hade jag nog kunnat få ner några fler sidor med trollbindande ord.

meen nu blickar vi framåt och tänker på tentan jag har imorgon. efter den så ska jag skärpa mig och aldrig sätta mig i den här paniksituationen igen.

 



...

 

Haft en riktigt rolig helg. nina och böna kom i tordsdags och vi sågs en liten sväng på stan. brorsorna kom ner med ola och erik i fredags och hälsade på. gurra vet precis vad jag behöver, kom med en lite för sen inflyttningspresent: 4 paket kaffe och en kaffekopp. sen åkte till deras hotell, drack öl sen gick på zz top. vandrade i regnet och hamnade på sticky fingers.
på lördagen försökte jag flika in lite plugg, sen gav jag upp och åkte till grabbarnas hotell där blev jag bjuden på rödtjut, sen blev de utgång igen.
summan av kardemumman är att söndagen blev förjävla seg. åkte till natalie efter grabbarna åkt tillbaka norrut. tanken var väl att jag skulle plugga men de gick inge vidare. sitter idag och kämpar med företagsledning, har nämligen tenta imorrn...oops. att jag aldrig lär mig

men om det blir omtenta så är det nästan, men bara nästan, värt de=)

antal gånger gurra försvann: 3 st
antal taxiresor: mellan 9-12 st
antal personer inklämmda på ca 12 kvm: 7 st


bojah



zz top - rough boy

pruttochfis

hihi de här hittade jag på en brevlåda i mitt neighbourhood,

,

 

idag har halva dagen gått åt till att klaga för therese att jag överskridit min surfgräns på mobila bredbandet, dom har dragit ner hastigheten för mig, den är nästan med noll.. känns de som. jag kan inte ladda mina serier, jag som gjort det till en vana att avverka nått avsnitt av true blood eller sons of anarchy innan jag somnar, jag kan knappt lyssna på spotify, det går inte att plugga utan spotify. kuggar jag på tentorna så finns det en orsak. 10 dagar kvar till de drar på hastigheten igen.

andra halvan av dagen har vi ägnat åt studerande, vi kanske inte var jätteaktiva men lite hände iallafall.

dricker julmust och lär mig om konsumentbeteende, så jag vet hur jag ska lura på just dig saker du egentligen inte behöver

den e tyng

slash/fergie - beautiful dangerous

 

/puss världen


...

igår kände jag mig som en mixad korvstroganoff så jag sov bort hela dagen. det var välbehövligt för nu har den där huvudvärken försvunnit lite. jag skyller på service profit chain, det är bokens fel, den framkallar migrän.

 

över och ut


...


jag har problem. ni tror säkert att jag alltid är missnöjd eftersom jag bara klagar och klagar här men så är det inte. jag gillar bara inte att skriva om roliga saker jag gör eller om jag mår bra. ingen vill ju egentligen läsa om sånt. iof så mår jag bra just nu men har fortfarande ett problem. nämligen att tvättstugan/min dusch för tillfället ser ut som en byggarbetsplats.

nog om det, nu ska jag spinna vidare på min misär nämligen att det är strålande väder ute men jag kan inte gå ut hitta på nått utan att få dåligt samvete för jag måste studera. det slutar alltså i en kompromiss, jag sitter inne men pluggar inte.

okej en rolig sak kan jag väl dela med mig av, på torsdag kommer böna och nina ner och dom gillar jag ju så jag blir förhoppningsvis glad. sen på fredag kommer bröderna och deras balla gäng också ner till gbg för vi ska gå på zz top. de låter väl skoj

vad härligt egoistisk jag har blivit.


...

Riding through this world, all alone

God takes your soul you're on your own


heyho

sitta inne pch studera hela dagen är planen.


can´t get over losing you

bra helg, bra helg. en lite för bra lördag tror jag, med tanke på hur jävla segt de gick att skriva klart arbetet igår. bra att spara massa plugg till en bakfull söndag. riktigt genomtänkt. fick helt enkelt spara min bakfullhet till idag istället. fikade i höstsolen med natalie och therese, nått annat vettigt har inte hänt. nu ska jag kolla på sons of anarchy, världens bästa serie


tung dag



godnatt

Hur glad blir man inte när man kommer hem från en lång dag och hittar det här paketet i brevlådan?! Jag har en mamma som, trots avstånd på nästan 40 mil, känner när jag behöver lite uppmuntran.

Har haft en lång dag i skolan (om man jämför med vad jag är van vid) med grupparbete och redovisning. Sen tog jag, natalie och therese en liten shoppingtur på frölunda torg och sen fika och mys hemma hos natalie. ikväll blir det lugnt för imorrn är det räkfrossa hos therese och jävlar i mig singstar-tävling


hurtigt!

Har vart aktiv och hurtig idag, skola, springa, storkok med köttfärs, pluggat och stort plus till att jag hunnit ta en vilopaus mitt på dagen, såna pauser brukar oftast sluta i katastrof i den mening att jag bara blir tröttare. men idag lyckades jag vila mig pigg


puss

hjälp vad blek jag är. ska iväg och träffa therese för en liten studiecirkel, jag har smörat mackor och laddat termosen med kaffe för kaffemaskinen på lärcentret borde eg ligga på skroten (eller är det jag som är petig och bortskämd?)


ivy

okej så här är det, jag är nöjd för jag har äntligen kastat ut min 50-kronors kaffebryggare, som bryggde nått som liknade rävgift, i förmån för en LITE dyrare version och jag är så nöjd. fyfan att jag är tråkig som skriver det, tänker ni, för ni är ju verkligen inte intresserade av sånt eller hur. men jag är nöjd så det är bara bita ihop och låtsas att ni är glada för min skull.
Dagen började starkt med att jag dammade, dammsög och torkade min lya innan jag ens fått i mig frukost sen tog jag mig en liten springtur. sen kom verkligheten ifatt mig, alldeles för lite sömn tog ut sin rätt och jag drog ner rullgardinerna för att stänga solen ute och åt popcorn till några avsnitt gossip girl. sen har jag övat mina arior på ukulelen och nästa gång vi ses farsan ska jag rocka sockorna av dig.

 



love

den här dagen vill jag tillägna nina, tuta och kör!

nu ska jag återvinna en miljon mjölkförpackningar, varför låter jag det alltid gå så långt att jag knappt kan bära allt.


love


livling on the edge

just nu: kollar på outsiders om sveriges tjockaste man och drömmer om det goda livet.
Sveriges snyggaste syskonskara:

 


 







RSS 2.0