...

16-åringar på augustibuller.


puss

Stackare, hans föräldrar är nog syskon

...

härligt det är att komma hem till ett tomt kylskåp.. eller, andra kanske skulle kalla det halvtomt med jag väljer att se det som halvfullt. matintag idag har varit lite pytt i panna, fetaost på burk och nu myser jag till det med gamla chips och vatten.
tror det är dags för lite matshopping imorgon

puss

 


ligger i mitt gamla flickrum i lindesberg och ska sova, upp tidigt imorgon och jobba i kopparberg. men först 5 situps för att kompensera chokladintaget

hujedamig

nina kommer med solsken till göteborg, det gillar vi


(här skulle det egentligen ligga en underskön bild på fanskapet, men skolans datorer vägrar samarbeta)

pull my finger

ah men ja.. har haft världens bästa helg!
var med morsan, caisa och anci på varbergs kurort där vi har lögat, masserats och sträckt våra stela kroppar i morgonyoga. jag och morsan fick den trevliga förmånen att ha havsutsikt både i rummet och på toaletten (havsutsikt på toa är de mest classy jag har vart med om, fint som snus)
synd att det blåste så mycket, men jag var faktiskt tvungen att trotsa vädret en gång under helgen och ta en promenad längst havet in till stan, suget efter en snickers och en skvallertidning blev för mycket.  var nära att stryka med ut till havs i den lite väl uppfriskande havsbrisen.
har inget att klaga på, allra minst maten, frukost-,lunch- och middagsbuffé, den var så jävla god att jag har blivit så kräsen att mina egna hemkok inte duger längre. och sämre var de ju inte att man fick sitta och smygkolla på håkan hellström som satt några bort bort under middagen.

och alla var vi ullared-virgins så vi rejsade dit efter utcheckning för att reka lite. trots att jag är pank som en student ska vara så lyckades jag komma hem med lite grejer, hur gick det till?HEJ DÅ!

...

jag har köpt världens bästa grej, snacka om valuta för pengarna.
man kan använda den som en luvtröja, slöja, halsduk och turban. ultimata plagget med andra ord.


oyah

jag har stickat två sockar. dock så återstår det tråkigaste, att sticka varsin matchande maka till dem. och nu vill jag inte se några mobbing-kommentarer men, jag har efter flera års sökande hittat en hobby. den är kanske inte i klass med er cool-kids häftiga hobbies (hobbys? hobbyes? stavning?).

 

 


death proof

 


young and free

Det har varit löjligt sunkigt väder idag så jag har i vanlig ordning fått solabstinens.


kristina och jag i spanien 2005

...

jag älskar ljudböcker! hur bra som helst speciellt när man är ute och går, jag blir så lätt uttråkad av att bara lyssna på musik. med en bra kriminalare kan man promenera hur långt som helst. har precis avverkat Leif GWs sänaste, tog 3 dagar sen var den slut. och nu har jag börjar på Hypnotisören och den verkar lovande.
känner att det var dags att överge tonårsfantasy med vampyrer och trollkarlar i förmån för kriminalare. ja menar, jag är väl ändå vuxen, sort of. vad nu det har med saken att göra.

har precis sprungit en sväng( ja ni hörde rätt, och sist jag nämnde min nyfunna hurtighet  för morsan så skrattade hon ihjäl sig) och gjort lite yoga så nu kan jag äta stuvade makaroner och köttbullar och kanske en liten efterrätt med gott samvete.

btw så sitter jag och kikar på grejer som jag ska köpa i NY som är bra mycket billigare räknat i amerikanska dollar och vad har jag kommit fram till? jo listan består bara av skor, sånna skor som jag sliter ut och köper nya hela tiden, alltså inga roliga överraskningar.

peace out

puss

den osminkade sanningen.

godnattlife on mars

idag har jag promenerat till stan och fixat ett nytt pass, världens längsta kö hos polisen så passkortet blev väl antagligen att se lite lökigt ut, får väl hoppas man får komma över gränsen ändå. för i november blir det ju nämligen NY med lilla familjen för att fira mors födelsedag. inget dåligt kalas.


jag behöver hjälp

vad gör jag för fel egentligen? inga blommor vill överleva. hjälp mig!

 

Och ja, jag har vattnat!


men ge mig snö


det var höst i linde och jag blev inställd på vinter och började längta efter snö. men här i göteborg är de fortfarande lite sommarvärme. jag är förvirrad.

nu är iallafall sommarlovet officiellt slut för igår började skolan, sommaren avslutades med en liten kräftskiva hemma hos mig i lördags och i bästa lindesbergsanda så blev det utgång i spöregn. men det var en fin avslutning.
nu börjar min skolrutin som jag längtat så mycket efter, sova till 10, kaffe till days of our lives, surfa på fejan och äta frukost, och efter det så KANSKE min skoldag börjar, beroende på hur sugen man är på att läsa, en positiv sak med halvdistansutbildning. men snart ska jag ta mitt pick och pack och möta upp brüdarna för en fika innan föreläsningRSS 2.0