torsdag

 

ungefär såhär söt har jag känt mig idag. har haft näst sista inlämningen på exarbetet idag och för första gången sen jag började utbildningen känns det som jag ligger i fas med tidsschemat. i båda kurserna. samtidigt. helt otroligt.

i helgen får jag efterlängtat finbesök från lindesberg och jag har i mina flitigt återkommande kvällsböner lagt till en liten rad om att jag gärna säljer min själ för lite sol i helgen. kanske så pass mycket sol att man kan spendera kvällarna med en engångsgrill.

 

över och ut


måndag


jag råkade powernapa bort största delen av den här vacka vårdagen. inte hela förstås eftersom jag varit i skolan på förmiddagen. var tvungen att gå upp tidigare än på länge vilket tog ut sin rätt när jag kom hem sen. så nu blir det att sitta med examensarbetet på kvällskvisten istället. gör inte så mycket egentligen eftersom vardagskvällar ända bara brukar bestå av tvtittande och det är inte så svårt stt prioritera bort, faktiskt.

över och ut

snodde några bilder från carro, jag tar ju aldrig kort.
vi satt på lilla london några timmar igår och snackade dynga.


Lördag redan?

sitter med morgonkaffet och laddar upp lite inför metallsvenskan i maj. alltså fixar till en representabel spotifylista.
det bådar gott att det redan är 20 grader mot min yttervägg, det blir en liten promenad med tillhörande parkbänkhäng vid sjön för lite vårsol. därefter ska jag röja bort lite skolarbete så jag kan slappna av resten av helgen. det blir att hänga hos therese med öl ikväll men gammelkärringen i mig säger ifrån på en utgång. förnuftigt eller tråkigt, man får tycka vad man vill.

torsdag

missade en liten detalj när jag skulle tvätta min yllefilt i tvättmaskinen, den är numera mest användbar som en yllehalsduk.

onsdag

ja jag vet jag är världens tråkigaste just nu. har massa saker att se fram emot samtidigt som lika många saker ger mig ångest. har minst sagt kortslutning i hjärnan nu. om lite drygt två månader så har jag min examen och står utan planer ännu en gång. jag är inte ett stort fan av planering men för en gångs skull så skulle det vara rätt skönt att veta vad som händer.

har lite svårt att fokusera på examensarbetet idag, det enda jag ser framför mig nu är en hängmatta och en öl i solen.

RSS 2.0