...

upptäckte att föreläsningarna i trender i detaljhandel är gamla när föreläsaren kläckte ur sig följande:
"det är jävligt inne att vara inne på lunarstorm"

onsdag


jag har inget billigjava hemma, är sugen på en kanna kaffe men affären ligger två kvarter och - 5 grader för långt bort.

 

haft första avstämmningen ang. examensarbetet idag, tider går för fort och tom jag känner mig en gnutta stressad. speciellt efter den feedback vi fick av handledaren. hon fick det att låta som att jag och anna mest har pillat naveln sen kursstart. det kanske vi har?

 

just nu sitter jag och internet-fönster-shoppar och gråter en skvätt över hur tråkigt det är att vara student ibland, speciellt när det är tokrea på junkyard och mina fina snowboardboots bara väntar på mig.

 

över och ut

 


tisdag

HUR trevligt på en skala är det inte att  lyckas med att komma i alla gamla jeans utan att börja gråta? och föresten så är det lika komplicerat att boka flygbiljetter och matchande flygbuss som att lägga ett 1000-bitarspussel av atlanten. bara så ni vet vilken berg-och-dalbana av känslor jag går igenom just nu.

skintighthaft en mysig helg. middag och lite öl i fredags med therese. käkade kinamat, för sista gången och den här gången menar jag det verkligen, FÖR SISTA GÅNGEN. alltså att äta kinamat, inte sista gången jag hänger med therese. sen kom richard ner med världens finaste vinterväder. vi har promenerat benen av oss, frusit ihjäl i skinnjackor och myst. förra helgen när kristina var nere var det ju också jättefint väder. sen när dom åker härifrån så blir det gråmulet igen, eller är det bara jag som inbillar mig.

...jag var helt utslagen igår och tog en förbjuden eftermiddagslur, en sån som man blir helt varm om kinderna av och vet inte vad som är upp och ner när man väl vaknar. huvudvärken som glidit ända ner i nacken förvarnade om en kommande förkylning men jag stoppade i mig en för hög dos av ipren innan läggdags igår så idag har det gått prima. idag har vår lilla studiegrupp vart effektiva och trots tidsbrist och mild panik pga motgångar så känns det lite bättre efter att ha spenderat några timmar i skolan.

över och ut, prutt

...varför, VARFÖR sitter jag och kollar på the bachelor? kan det vara för att jag egentligen har viktigare saker att göra?

måndag

okaj då kristina jag ska bli lite bättre på att uppdatera här, men bara om du återupptar din fejsbook, jamenar, det är ju som att du inte ens lever på samma planet som oss andra "internetkids".

nä men det är faktiskt såhär att jag har ett nytt mantra; sluta klaga, och det jag brukar göra här på min vackra blogg är att klaga. mest hela tiden. så nu har jag inget att skriva om längre eftersom jag har förbjudit mig själv att skriva negativa saker och för att jag helt enkelt är glad nästan jämt nu ju.

men efter att januari och februari har känts som en luddig, rosa dimma så har jag dimpt ner i verkligheten nu och insett att allt för lite tid har ägnats åt studier. kristina var här i helgen (<3 lööv till dig) och spred glädje och hon fick också sätta punkt för min nöjesperiod. från och med idag förvandlas jag till något som ska likna en seriös student.

/över och ut mina vänner

<3

saker och ting är inte alltid rättvist men jag känner mig lite lättare om hjärtat idag.

/pyss


måndag

göteborg, lindesberg, luleå, lindesberg igen osv. jag och min resväska sitter ihop. men nu ska jag hoppa på tåget till göteborg och stanna där och gräva ner mig i skolböckerna ett tag. det känns rätt nödvändigt just nu.

min nya idol:
Lil Wayne - American Star


fredagshumorRSS 2.0