lördag kväll


efter 22 år tillsammans har jag fortfarande inte tröttnat, mirakel? (+ clara i bakgrunden haha)

onsdag

linköping och malin i helgen, vad tror ni om det?


luleå hela helgen

jag och anna

malin

vår soliga promenad gav oss en liten provsmak i vildmarksöverlevnad

 


måndag

årets första springtur, inte en dag för tidigt. självförtroendet är dock inte på topp, middagen höll på att lämna magen och hamna i diket.
fredagens bravader märks fortfarande av i kroppen. blev förövrigt starstruck på sticky i fredags, självaste ralf gyllenhammar hängde i baren mitt emot. ibland märks det rätt tydligt att jag inte är från göteborg. blir löjligt uppspelt. förutom gösta ekman så är de min coolaste kändisspaning hittills.

torsdag

 

sitter och spenderar tid på att få ihop det s.k. livspusslet. veckorna framöver kommer bestå av, förutom skola, att flänga land och rike runt om jag får som jag vill och det leder till att jag antagligen kommer få leva på havregrynsgröt framöver. men jag har slutat vara kräsen och möblerat runt lite i mina prioriteringar.

 

över och ut


onsdagtenta avklarad. det snöregnar och jag sitter och förebreder mig mentalt för en långpromenad och storshopping på willys. långkallingar på nästan

kära göteborg

jag och fiskorvarna natalie och therese i somras. världens bästa tjejer!


fredag

jaha då har man gått över till den onda sidan igen och blivit blond. och som alla vet så är ju blond synonymt med bitch så jag håller på att arbeta upp en attityd som passar med min nya hårfärg.

tisdag

har rotat igenom fars dator efter massa gamla godingar, här är en tripp längst memory lane

balla bruden 14 år

15

16

17

18

19

20

sen är det roliga slut för er del


RSS 2.0