fredag jag är kär

medan jag inväntar mitt middagssällskap vill jag önska alla ett gott nytt år


onsdag

jaa men vad bra de gick med mina långpromenader. råkade glömma den viktiga detaljen att jag inte gått in mina nya skor än. resultat är brutala skavår och en liten tår av smärta trände nästan fram. jag vet inte vad andra anser gränsen till mindre missbildning går men jag är då inte nöjd med att jag behöver plåga mig ett tiotal gånger i ett par skor innan jag kan gå i dem längre än en kilometer.


saamdaay


laddat mp3 med lotr-triologin, det blir några långpromenader innan man avverkat dom.

godnattdiciplin har aldrig vart min starka sida speciellt inte inför juridiktentan imorgon, jag förlitar mig på min förmåga att skriva 100 % skitsnack, kanske kan skapa mig en karriär av det?

desmond dekker

om du någongång känner dig lite nere:


fredag

 

igår slog nog halva göteborg ihjäl sig. det regnade på snö, sen frös det till. det är en av mina mardrömmar, att halka precis när det kommer en fullsatt buss. hur gör man det på ett snyggt sätt egentligen?

 

läser den här bloggen och drömmer mig bort lite. vill också!

 

puss och hej leverpastej


måndag morgon

Fortfarande ingen som har frågat vad jag önskar mig i julkapp, har jag inte gjort mig förtjänt av något fint i år? Eller så är dem så finurliga att de redan har köpt något åt mig, något stort, typ en resa. Även om de nu inte gjort det så har jag iaf satt ribban på mina förväntningar så... ni vet vad som gäller nu (jag riktar mig först och främst till min kära familj, men ni andra får ju gärna också bidra)

 

 

 


lördag

akut pulkbrist i göteborg...

köttbullar och stüvade makaroner


fredag


torsdag

har hängt med nats och therese i skolan, blev inte mycket vettigt gjort för min del. skenpluggade mest, jag såg alltså väldigt upptagen ut men så var inte fallet. jag och therese hetsade upp oss om en spontan ullaredresa någon gång inom en snar framtid (undviker gärna gekås under en adventshelg). men det måste bli av, hur ska jag annars ha råd med julklappar?

jag har pyntat min lilla bonad lite, med julstjärna och ljusslingor. tyvärr uteblir tomar, jesus julkrubba och halmbockar, inte min kopp te så att säga. jag har avnjutit den första glöggen tillsammans med en lussebulle, lättvins glögg med touch av cognac, river till utan att man blir fuller. perfekt en torsdagkväll alltså


RSS 2.0