Missbrukar te ikväll

Oj vad jag har varit aktiv idag, jag som såg fram emot ännu en händelselös dag men istället bar det iväg till Örebro för en dag av lite shopping emd mamma och bror, fick mej ett par skor och en tröja sen svimmade jag nästan av hunger för jag glömde frukosten.  Men sen fick jag min latte och mådde genast bättre.
Jag, bror och Dan knåpade ihop en liten familjemiddag efter lilla utflykten också, det var länge sen man satt och åt tillsammans, alla har så olika dygnsrytm här. Jag måste försöka återställa min egen rymt till det normala annars blir det hårt när ledighetern är över.

Åh jag hoppas på en biokväll nångång snart ju jag vill se Stardust, det är nått speciellt med sånna filmer som jag gillar så mycket. Jag har fortfarande inte tittat på Den Oändliga Historien som jag köpte i somras, jag får väl spara den till en myskväll. ska försöka samordna en liten sådan med mina bruttor, men det brukar vara svårt, nästan alltid någon som har nått annat för sig =P

Imorrn blir det nog lite studerande tillsammans med Kicki, måste knåpa lite på vårat hälsoarbete, jag känner mig verkligen omotiverad men jag brukar kunna skärpa mig, speciellt när jag jobbar med Kicki för annars bli hon nog lessen på mig. Hon brukar dock vara duktig på att motivera mig också. jag tror inte att jag hade genomfört så mkt i skolan om hon inte hade tvingat mig. Tack :]

Seg måndag

Jag har kommit in i en era full av inomhussittande, film och te. Har lyckats avverka några riktiga klassiker under min lediga tid.

    
Härlig musik klingar i mina öron:
 Babyshambles - I wish





Sofia

Another holy sunday

pjeew nu är jag klar med mitt projekt image5
som jag har hållit på med hela veckan, eller klar är jag inte men i stort sett. vidare information kommer säkert senare, typ en bild. för jag är stolt över mej själv, jag har inte känt mig så här pysslig på jättelänge.

Nu väntar en veckas kulturlov då jag inte ska göra något kulturaktigt eller nyttigt.  Det enda nyttiga jag har gjort den här veckan som varit är kratta löv i en halvtimme.
Det är mitt liv, lungt och skönt.
Var hemma hos en bakisdan igår, han hade lovat en hemmagjord thaimiddag men var för trött för att göra det, till min räddning kom Matte och Jenny, som mer än gärna lagade mat åt oss odugliga ynglingar. Tacksamt

Bild från Jonas och Tottes 25 års partey (Jonas är min långe bror på bilden är vi inte lika så säg)

yey

Dan ringde och väckte mej imorse, kl 11, hade han inte ring så hade jag sovit till kvällen tror jag. vet inte riktigt vad det är men jag sover förskräckligt mkt. Jag var en sjutusan till sovare innan men det har bara blivit värre. Men än så länge kan jag skylla på att jag växer och behöver mkt mat och sömn.
  Men han drog iaf med mej till Kebab Huset till frukost, jag ville inte ha, de är inte min grej att äta kebabpizza till frukost när jag är så trött att man skulle kunna tro att jag var bakis. Så det fick bli en lugn dag, jag hade planerat att hänga med pappa och kratta löv i våran lilla trädgård, för att göra mamma jätteKLAD.. fast det va så fult väder så jag bestämde mej för att pyssla, för det är otroligt roligt när man har vart hemma och tagit det lungt i en vecka. Och snyggt blir det också.
Men tillslut gjorde jag som planerade och drog en visit hos min far, han stog och spelade saxofon, som vanligt när jag kommer hem till honom står han och skrålar med något nytt instrument som hörs i hela kvarteret. blev bjuden på kaffe sen var jag tvungen att flänga iväg för att hämta Dan på jobbet och skjutsa han till Frövi på partaj. Men som den fåfänga lilla saken han är så var vi tvunga att göra en avstickare på 1 mil för han glömt sitt superdupervax hemma, han måste ju se bra ut i håret när han ska ut. Han är värre än mej.
  Rejsade hem, körde över en mus för jag var så hungrig. hemma hos pappa blev jag utfodrad och tvingad till att kolla på Idol. jag har sett ett halvt program fram tills ikväll. Jag blev frälst och kär i han som sjöng Heal the world med Michael Jackson låten, helt underbar låt och han sjöng den så bra, jag måste till varje pris se det nästa vecka också,. fast de kan vi väl hålla tyst om, min image får inte svärtas ner.

Jag såg föresten en sån underbar klänning på Gina Tricot,
jag måste ha den även om jag ser ut som en blek liten val
i den, men sånt är ju oväsentligt
NU blev jag sugen på muffins och ska baka lite så där på
kvällskvisten.

Oh yeah bitches they are

de är ju jävligt bra tv-underhållning på förmiddagar, sitter och tittar på Racel Ray och undrar hur fan hon kan få en egen show. however så sitter jag och väntar på Våra bästa år, det var så spännande igår för dom hittade ett skelett i en kista men någons levandes namn på så idag får jag inte missa det.
Förra veckan missade jag Grey´s anatomi, plus att jag missade reprisen i söndags, vad tänker jag med? 

                                        image3Love Kramer Must do !

Jag ser fram emot torsdag ju för då ska vi äta lite mat och dricka lite vin, några flickor. blir nog supermysigt.
Var hos tandläkaren idag, eller jag missade tiden och så ringde dom och var lite arga och sa åt mej att komma så fort som möjligt, och eftersom jag bor 2 minuters lugn promenad ifrån folktandvården så blev dom super imoponerade över att jag var så snabb, jag sa tack och satte mej i stolen.
Synd att jag hoppade över frukosten för att ha extra fina tänder när dom kollar i munnen på mej och nu får jag inte äta förräns om någon timme , jag som är superhungrig.

Oh de är sexy macgyver på 5:an så nu har jag inte tid med det här längre!

C´mon

vita veckan coming

Oj min vecka har vart allt annat än avslappnande, iochför sej så var väl måndag tisdag som vanligt men i onsdags vankades det ju studenfezt ! vilket det verkligen blev, men som tur var så blev man inte allt för överförfriskad, hade en jäkligt trevlig kväll som startade hemma hos mej vid 3 redan. Med desiree så måste man börja tidigt med sminket och håret för hon är inte snabb, men det är en del av hennes charm. Elina kom som vanligt lite senare än alla andra men det är hennes charm . Kickis charm är att vara sockersöt.
Senare gick vi till Stuart för en liten stunds minglande bland våra classmates som resulterade chokladsås på knäckemacka och grädde i stackars emils hår, (jag ber om ursäkt)
Men redan tidigt begav vi oss till Bistro för mer discodans än jag väntat mej och blottning av många tatueringar vilka ställen de än satt på, (hrm) Anna så stifdade jag och många andra nya bekantskaper med gamla människor.
Tur att desiree drog mej hem efter stängning för jag hade en innerlig lust att inte avsluta partyt på gatan, men med tanke på att det var skolning dagen efter så är jag som sagt tacksam.
Hård torsdag i skolan, men jag klarade mej ända tills jag kom hem då jag däckade på soffan och vaknade inte förräns Gurra riktade en lampa i mina ögon för att klargöra att han var pigg och frågade hur fan jag kunde sova kl 7 på kvällen. TaCK!.. jag har misstankar om att han tycker jag är en lat jävel

På fredagen däremot blev de andra bullar , jag ville helst vara hemma och pyssla, typ sticka men jag föll för Dan och följde med han och han vänner på en liten krogrunda på Klaras vilket slutade i nästan min värsta fylla någonsin och uppvaknade i Adolfsberg. Jag ville hem !
Nu sitter jag här en söndag utan praktikplats som jag ska börja på imorrn egentligen, med raggsockar och godisbehov som inte kan stillas. har redan ätit godis hemma hos kicki som satt hundvakt till den underbara lilla daisy. jag vill ha en daisy , fast jag vill nog ha en hanhund, de är lite tuffare.

men som sagt nu blir det vita veckor för mej jag ska nog börja sticka på ett par socker och läsa en deckare och lösa korsord.
föresten så gillar jag Dan han är min baby ju



Ak-kunskap

Har aktiekunskap just nu =P My ass, att det går dåligt för mej, jag har inte köpt en enda aktie än =P fast det kanske är taktiken för att vinna tävlingen inom klassen, om alla andra gå minus så vinner ju jag genom att ligga still

Fick ett fint sms imorse också av kära denise hon tänker allt på mej:
"Idag är det internationella var-snäll-mot-en-utvecklingsströd-dagen. så skriv till en efterbliven vän som jag just gjorde. det värmer. det spelar ingen roll om du slickar på lyktstolpar, ligger med djur eller ibland skiter ner dej.fortsätt kämpa vännen du är speciell"
jag blev glad

Härliga studiedag

(obs, tillämpa källkritik i detta inlägg)
Hängiven skolan så sitter jag faktiskt och studerar idag men det är mest för att jag ska slippa göra det imorrn, för imorrn har inte jag tid för jag ska bli full tillsammans med mina fulla kompisar.
 Sitter och knåpar på historia, ska skriva om olika texter och vara lite källkritisk vilket är ganska krångligt för en tös utan egna åsikter. Men det verkar gå ganska bra nu, jag har höjt min hjärnkapacitet med lite oboy.

Var inne i Örebro idag med Dan han började sitt nya jobb idag som är, suprise, på Meritor. så vi var in och fixade lite. hade tänkt att köpa en varm kofta men efter att ha räknar i min budget så drabbades jag av snålhet och skippade allt handlande och åt endast en korv med bröd till lunch. inte ens en kaffe latte ville jag lägga pengar på. så vi åkte hem tomhänta. 
  Drabbades av pysslighet hemma och sydde i lite tröjer som är förstora och resultatet blev inte bara bra det blev snyggt också. Så nu är jag på bra humör.
Kicki och desirée kom förbi också med Zipper, vi tog en promenad och snackade skit, träffade en hun som såg ut som en golv mopp och desuttom betedde sig som en,. och en stor fan som hoppade på oss men jag visade min tuffa sida och manövrerade den rasande hundens käftar för att rädda mina vettskrämda kompisar. Tacka mej senare.

Ska försöka hinna klart historiagrejen innan DH börjar, det blir nog ett spännande avsnitt. Cýa´llimage2


Working guy

När jag kom hem från skolan hittade jag Gurra sitta och sova i sin bil med huvet mot rutan. han orkade inte ens gå in innan han somnade. tufft jobb? klen kille?
  när han vaknade till och drog sej in huset så rubbades hela min vardagliga rutin när han tog kontrollen över tvdosan. vart tog min 7th heaven och Days of our Lives vägen?
jo de ersattes av "Topp tio bästa bombarna" på Discovery otippat men I like it.
 
Har fortfarande inte hittat någon praktikplats men jag känner inte motiveringen tillde t heller, vill helst vara hemma och fika eller hänga på en exotisk strand med drink i handen. hade tänkt övertala någon att SÄGA att jag praoar när jag igentligen är hemma och softar lite och arbetar igen allt som jag ligger efter i.
Men roligt nog så fick jag reda på attd et är studiedag imorrn och det är ju alltid lika trevligt när de kommer sådana överrasskningar. Ska nog in till örebro för att slösa mina sista pengar, behöver varma jättestora kläder. Fick mina t-shirtar som jag beställde för länge sen idag och som väntat så var passformen kass. tur att jag beställde en storlek för stor så nu ska jag ägna kvällen åt att sy lite.


Ja men på tal om lingon så börjar studenten närma sig och på onsdag är första studentfesten, jaha vi får väl se hur det går känns lite överpeppat =P ska nog vara hemma hos mig , förmodligen jag kicki och desiree , det var länge sen vi hade våra mysiga förfester. Meen det blir nog trevligt vilket som.

Nu ska jag stoppa i mej lite mat så jag inte kollapsar  på träning idag jag har en tendens att bli otroligt svag efter några timmar utan mat.

so long

Sunday bloody sunday

Desirée och Kicki kom på besök idag, drack lite te och pratade lite skit som vanligt, behöver mina damer för att må bra. Men nu ska jag försöka plugga undan lite så man får en lugn vecka, det är vad jagh behöver just nu. nog för att vi har praktik nästa vecka och jag inte har någon praktikplats och kommer vara hemma den veckan + att "kulturlovet" infinner sig veckan efter.
  Var bakis igår efter en ganska tevlig fredag, synd att Denise tappade sitt körkort och fick snällt stanna utanför. Med tanke på att hon inte är här i krokarna så ofta så hade det vart trevligt om hon hade kommit in.. hehe de brukar ju bli så här när vi ska partaja, hon och jag alltid något som händer.
  Men som sagt igår var en dag där jag lade grunden för de kommande groparna i soffan, tittade på en säsong Vänner och åt mandariner. Har blivit frälst av Vänner ännu en gång, kan inte sluta titta på det. Har lånat några säsonger av Dan. Har ofta en tendens att bli besatt av serier och kolla på dom tills jag spyr, i våras vad det Seinfeldt som gällde men nu har jag sett alla avsnitt, grät nästan när jag såg det sista avsnittet för jag vet att då har jag sett alla och det kommer inga nya. Blä de är ju inge kul att kolla på avsnitt man redan sett.


  Den kommande veckans ledsång spå vara Hanson - Mmmbop, härlig 90-tals nostalgi funkar alltid. Lyssnar just nu på Best of the 90´s

Vill ochså slå ett slag för Babyshambles och deras singel Delivery, Stone me är b-sidan och värd att lyssna på.

Nu ska jag skriva en diskussion om EU som för övrigt egentligen skulle vara inne i torsdags.

RSS 2.0