Tisdagstrött

image30
Jag satte mej nere vid köksborde för att plugga, jag pluggar bäst där för det är inget som stör, typ tv eller dator ;)
och jag lovade mig själv att jag skulle plugga två timmar sen skulle jag få göra ad jag ville.
Fast nu sitter jag här, har bara läst 1 av 7 kapitel till provét imorrn och jag vill bara sova. Jag är så grymt odiciplinerad.
och den vill jag ta död på Tre, jag har väntat på mobilen i nästan tre veckor och förösker få tag på nån som jag kan påminna eller kanske göra klart för att jag skulle haft den för över en vecka sen. fast det är ju jämt upptaget. Fast jag sparar ju pengar på att inte köpa en ny, jag tror det är ödet .







Här är jag på Saco-mässan och samlar info om våra framtida yrken, de ända jag brydde mej om var att min studieord helst skulle ligga i ett land med konstant värme. jag blev inte så mkt klokare av den där mässan om jag ska vara ärlig.

50-tals tema

Jahapp imorn är det studentfest, jag hoppas min outfit blir bra, jag har massa saker att välja mellan och svårt att bestämma mig. Massa smink, stora kjolar och stort hår ^^ .
men men det ska bli väldigt kul, ska vara tjejerna i klassen hemma hos kicki, nog för att vi inte ens är tio tjejer i klassen... hehe.. Men där ska vi iaf förfesta lite och snygga till oss, sen får vi väl se om Jacob är på gästvänligt humlr ;) han brukar få stå ut med att det är massa folk som väljer hans hem som festställe.
MEN det enda som är negativt är att det är SÄSONGSAVSLUTNING på greys imorrn, jag som verkligen vill se det ! undrar om jag ska vara tråkig och titta på det.

Dubbelmoral

Jag sitter precis och knåpar ihop ett argumenationstal om att hejdan klimatförändringen, bra, jag sitter samtidigt och planerar min långresa till Thailand. vilken dålig människa jag är.

Saco

Idag var man på SACO-mässan i Stockholm, ställde klockan på 6 imorse utifall jag skulle råka snooza för många gånger så skulle jag ändå hinna med bussen. Var extemt trött eftersom jag inte somnade i tid, jag låg och läste en spännande bok. I allafall så avverkade jag, Kicki och Desiree dom montrarna som intresserade oss på ca 30 minuter, Desiree hängde mest på dom ställena som innefattade män i uniform och stora fordon, typ försvarsmakten och polisen och Kicki spanade efter beauty och hälso grejer och jag på spanska och volontär resor. Sen satte vi oss på fiket i en timme nästan, för att samla oss lite. Jag blir så besvärad av att det är folk överallt som stöter in i en och mosar en hela tiden.
  Sen gav vi mässan en andra chans och tillbringade lite dötd åt att pyssla glitter på tandborstar och hälsa på japaner. Sen satte vi oss på fiket i över 2 timmar, de är vi bäst på.

Mamma fyller år imorrn så jag ska knåpa ihop ett kort, köpa en present, försöka få hem min kakform och baka en kladdkaka. Min och mina bröders present är något så påhittigt som en lyxig trerättersmiddag. de är nästan som att fylla år själv
Mamma bakar bullar som jag tänker äta upp nu


normalt

Blä hate school, det är kolsvart när jag ska vakna och jag har inte orkat ställa in P3 på min radio så jag har jättesvårt att vakna, kommer minst 5 minuter försent varje dag.
jag vill hem, har aptråkigt, ska kolla på Grease idag tror jag det var ju jättelänge sen sist.

Normalt ? nedsövda djur? http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1296310.ab

Natt-klok

image27Jag har alltid varit lite dålig på att somna i tid, ända sen jag var liten. detta har gjort att jag har fått ännu svårare att sova eftersom jag är medveten om mina sömnproblem så blir jag också stressad över att somna, vilket leder till fler timmar av vakenhet.  Det skulle inte göra så mycket om det inte vore för att jag måste upp kl 7 varje morgon för jag gillar att vara vaken på nätterna. Jag är en typ-B människa, en nattuggla med andra ord.
  Jag har en känsla av att det häimage28r kommer bli en uppesittarkväll så jag har fixat lite saft och pepparkakor åt mig själv, ska ligga och läsa Harry Potter tills jag somnar.
När jag var nere i köket och blandade min saft så gick det upp för mej att jag äntligen har lärt mig, efter 7 år i detta underbara hus, vilken knapp som leder till vilken lampa i köket. Jag brukar stå med händerna fulla av mackor och tekoppar och försöka släcka en enda jäfla lampa i köket med hakan, resultatet har oftast blivit att alla lampor tänds.


Örebro

Hade en kort skoldag, jag och kicki hoppade över projektet idag och åkte in till örebro med Josefin och hennes vän. vi virrade ommkring år olika håll. Jag bytte in mina misslyckade jeans mot en par med hög midja, får väl e om hur många århundraden jag tänker visa upp den höga midjan. Fast dem blir bra till studentfesten som vankas nästa onsdag med 50-tals-tema. Jag är så lessen att jag har tappat bort mina petitrutiga skjorta i våras, den hade passat perfekt ju. Men jag får försöka komma på nått annat att ha. Den jäfeln som snott min skjorta ska allt få på moppo.

  Börjar bli sugen på att sätta i mitt hår också, jag gillar inte när de är kort, fast det är fel färg nu och det blir ett projekt att försöka ljusa upp det till samma färg som löshåret och jag har inte råd att beställa nytt nu. förresten borde jag låta det vila lite speciellt nu när de är så kallt.

Idag hade jag väntat både mobil och bankomatkort men det verkar inte som nått har kommit, jag ska nog ta en till vända till postlådan.

kom nu!

image26
Jag vill att min mobil ska komma nu, min lilla lånemobil funkar ju inte helt felfritt som vanligt. DE spelar nog ingen roll hur ny eller gammal mobil jag har det kommer alltid vara nått fel på den.

Mm jag och Dan har upptäckt en ny favvorätt, kyckling med tortillini och pesto, asagod, Dan har ätit den för tredje eller fjärde gången på ett dygn. Det känns som att han har överdrivit lite men den är god =)
Vi satt och spelade Buzz hela kvällen igår, de va kul ända fram tills Dan vann för 3:e gången, då kastade jag dosan och gick. Som vanligt.


Ska nog ta en långpromenix med min mp3, försöker övertala mor att fixa en vovve åt mej som jag kan promenera med ist, jag har använt mej av de flesta metoderna vid den här tiden. Idag handlade det om att hon skulle få låna den hur mkt hon ville. den gick inte heller. Osis


nostalgi

Jag sitter hemma hosa Dan och tittar igenom gamla bilder, hittar jämt så himla mycket roligt, här är från våran Norrlandstripp förra sommaren hihi de va skoj







liten uppdatering

Jag lyckades ju som sagt förstöra födelsedagspresenten till johanna igår, men jag köpte nya vinglas och slog in dom, precis när jag ska öppna dörren för att åka till henne så tappar jag den presenten också !
jag ville skjuta mej lite i hivet, men de visade sig att dom hade klarat sig. Tur de.'
  De va jättetrevlig blev bjudna på mat å satt och snackade sen tog jag och kicki en långpromenad hem förbi Meritor, fast sen kom de massa gangster i sin bilar ock sladdade omkring, då tvärvände vi och gick raka vägen hem. ^^
  Hasde tänkt gå ut på galej idag men tyvärr tyvärr plånboken är tom, har bra en tjuga som jag ska spara till kafeterian i skolan så jag har råd med kaffe. stackars mej

dålig dag

KÄnde mig helt febrig imorrse fast utan feber, hade ingen kontroll på mej sjäv och var helt borta. Hade bara en lektion idag som visade sig innehålla ett litet "prov" lyckades knåpa ihop några sidor skitnsack, de gick nog bra.*
 Tog mitt pick och pack för en liten tur till örebro där jag lyckades gå miste om 100 spänn rabatt, köpa ett par jeans i samma modell som jag redan har, samma stolek men de lyckas öndå vara för små. Hur lyckas det? Det är precis samma modell, precis, och ändå så är dom helt annorlunda. Bajs. Ja och till sist så köpte jag en födelsedagspresent för jag ska på kalas snart, men innehållet råkade jag häva sönder så jag fick knåpa ihop en ny present
Lyckat !

Inte igen

Jaha, andra gången gillt. Idag fick min mobil sig en liten flygtur, rakt ner i toaletten. det var faktiskt inte meningen. den bara slant ur min hand och flög över hela badrummet mitt i prick ! Fattar inte hur jag lyckas jämt. som tur är har jag beställt en ny som kommer om nån vecka så jag slipper använda min äckelmobil, den ligger isärplockad på en handuk fortfarande. Yey

Idag ska jag bara vara hemma och nerbäddad i mina soffa och läsa skvallertidningar, för att fira lite att min jobbiga vecka snart är slut, imorrn har jag bara en lektion sen bär det av en sväng till örebro för lite shopping, ska se om jag hittar lite fina saker på entertainment =)

godknatt

Ännu en kort dag i skolan, jag vet inte hur det lyckats men väldigt ofta nu för tiden så lyckas dagarna bara bli kortare och kortare för lektioner uteblir, Grejt säger jag som behöver all tid jag kan få till att plugga. har tokmkt den här vecka mitt mått mätt. alltså inte värre än någon annan. Men jag känner att jag behöver min tid att ta det lungt också.
Var hemma hos Kicki och skrev lite projektarbete, sen blev jag bjuden på supergodmat, ibland lönar det sig att slita.
Den här veckan ska jag bara vara hemma och försöka göra klart massa saker, men jag har en känsla av att det är något som jag lovat någon men glömt bort, hoppas det inte är nått... men om det nu skulle vara nått så hoppar jag att det inte är särskilt viktigt. 
Meeen jorden går väl inte under för att jag har glömt lite grejer.

Ser fram emot helgen, är bjuden på födelsedagskalas ju, tänkte gå ut en sväng på lördagen men jag har inga pengar för nöjen, de enda nöjena jag har i helgen det är att få träffa min baby som jag ser allt för sällan och så ska jag en sväng till örebro för att köpa nya jeans.  Har mina gamla cheap monday som jag köpte när jag skulle börja ettan, har aldrig tyckt dom har setat bra på mej men ändå så har jag använt dom som en galning. jag gillar inte att köpa jeans. fast nu har jga hittat mina favoriter, från HM. blablabla,
 bäst jag försöker sova nu så jag inte missar lektionerna imorrn som förra veckan.
Hej hej

På tal om lingon

image20Jag har ju glömt lägga upp mitt lilla projekt här så jag gör väl det nu,

Det här är mina nya, mysiga tekoppar som jag köpte på IKEA för en billig penning och målade lite på.
Tyvärr så var porslinsfärgen kass som jag köpte och jag testade att maskindiska en kopp men den blev helt förstörd. Man ska måla på färgen, låta den torka i ett dygn sen bränna dom i ugnen sen ska dom klara de mesta. Fast de gjorde dom inte, men jag får väl acceptera att jag måste diska dom för hand.


Fina

image18
Åh den här jackan från Asos vill jag verkligen ha, kragen är jättefin. Men med tanke på den ekonomiska situationen som råder så nöjer jag mig med att ärva från brorsan, springer för tillfället omkring i en kill-jacka från Carling som gör att jag ser ut som lilla My. Men just nu när det är minusgrader så är jag hellre varm än snygg. Får väl vänta på att dom rear ut den här i vår, och hoppas att den finns i min storlek då kanske jag kan haffa den för en billig penning.
Jag gillar asos webbshop dom kan rea ut otroligt snygga saker till löjliga priser, htitade ett par rosa pumps för 80 spänn förut, fast jag köpte dom aldrig men billigt billigt.

Idag ska jag till pappa och fira lite farsdag för honom, jag och Gurra. men just nu sitter jag och försöker plugga undan lite. Jag skrev klart en redovisning igår och håller på med en annan nu som jag och kicki jobbar ihop med, hoppas den bli bra.
Jag blev sugen på att sticka världens största halsduk nu.

Bajs

Sitter hemma hos pappa och tittar lite bland gamla bilder som jag inte ens visste fanns kvar. Hittade bild på min gamla älsklingsponny Emil. Han hade jag hemma hos mig tre somrar på raken tillsammans med Malin och hennes Fixa. Härliga tider =) lilla Emil hade eksem i manen och var tvungen att snagga sig.
Hittade en härlig bild på när kissen var liten också, härliga nostalgiska bilder. Fast just nu är jag inte kompis med kissen för hon har kissat i min garderob för andra gången, varje gång har hon lyckats pricka en brun skinnväska. kattjäfel.


Ny kategori

Mm godaste man kan dricka på marknaden ida, Fun Light Amazing Grape. men man ska inte blanda de som saft utan bara smaksätta vattnet med det. Jag kan dricka hur mycket som helst.image15
 Men hur som helst, den här kategorin tänker jag ängna åt saker som jag har en tillfärllig kärlek till. jag har en tendens att att tycka om saker överdrivet mycket under korta perioder och just nu är det härliga saftsmaker.

  En annan sak jag har en riktig crush på är ju vindruvor, inte som kärnfria på Ica för dom är avlång, hårda eller i helt missbildade. En gång hade jag oturen att få hem ett packe mögliga druvor. Blä
Nä de ska vara dom fina, runda och härligt spänstiga (låter som att jag pratar snusk) druvorna från fruktståndet på lilla torget, dom är helt underbart goda...

Dagens goda gärning

Hade en ångest dag igår, tänkte tillbringa hela dagen framför datorn och skriva ihop alla tre redovisningar jag har nästar vecka men inget blev gjort. Samma sak hände ifag, jag skulle få vara ensam 6 timmar idag, men mamma och Gustav och jag åkte till Örebro, jag köpte en ny mobil, den kommer om en vecka ungefär. Hihi den är skitcool.
  Sen när vi kom hem fick jag ingen ro till at plugga och så satte jag och gurra upp mina ny hyllor. Sen var klockan 5 då var det redan dags att göra sig i ordning. 
 
  Men till min goda gärning. Jag och mamma skulle till byggAnders för att köpa lite saker när vi såg nån ligga i en buske och se död ut, vi gjorde världens U-sväng i nästan 180 och räddade honom, eller, vi ringe till polisen och petade lite på honom för att se om han levde. De gjorde han. Sen kom polisen och vi åkte vidare till byggAnders.

Snart ska jag och Dan på bio, Stardust, jag har längtat efter att se den, hoppas den är bra. När vi satt i bilen på vägen till Rockhammar sa Dan att jag skulle ge honom lådan med Romerska bågar i baksätet , som han fått av Matte, för han var så sugen, jag suckade och försökte slita av plasten. Sen låg det nånting i som såg ut som ett present kort. Jag blev chockad och undrade om Matte var medveten om att han hade gett bort en chokladlåda med ett presentkort i, Jag kliade mej i huvet och frågade om Matte hade fått chokladen i present av typ Jenny. Fast efter undefär 10 minuter kom jag på att Dan lurade mej och att det var en present till mej. 1000 spänn på Entertainment. Faktiskt precis vad jag önskade mej, fast de visste han inte om. Jag skrattade jättelänge och kände mej korkad. sen glad.

 Nus ka jag spela lite Guitar Hero, föresten så är jag sämst på det.

Sofia

2 år

Jag och mimage14in baby har varit ihop i två år idag ju, men som vanligt så blir det inget firande på rätt dag, han jobbar kväll hela veckan så vi ska hitta på nått mysigt i helgen istället. fast det där med att fira årsdagar är väl igentligen lite överskattat, men "grattis du har stått ut ett år till, verkligen bra gjort, hang in there!" Nä de är nog inget för mej igentligen, men vem säger nej till lite käk och biomys nu i mörkret.
  Idag vaknade jag allt för sent, kl 10, illa illa eftersom jag redan missat halva aktiekunskapen, tänkte vända mig om och sove en stund till men så
såg jag det! Vad är de, snö ? Nä (på med knasögonen) de är nog bara frost.. kastar mej spikrakt upp ur sängen och ser snö ! Efter den usla vintern förra året så har jag längtat ihjäl mej på att få åka bräda, de va ett och ett halvt år sen sist och de är så jäkla skoj. Annars så är snö bara uppskattat när man har lov, i skolan så är de sämst.

Föresten så mörks det hur tråkigt jag har det när Dan jobbar kväll och vi aldrig kan ses, i och för sig har han bara gjort den en vecka samtidigt som jag gått i skolan men jag är redan uttråkad,  igår pluggade jag och tog en långpromenad och idag så var jag en sväng till Erikshjälpen för att hitta saker att pyssla med. Hittade en svart,kjol  med hög midja som jag ska korta av och sy om till en pennkjol och ett fint halsband med en metallelefant i indisk stil. Jag måste ha nått att pyssla med nu när man knappt kan vara ute längre.
Jag och Kicki får väl starta nått projekt som att virka eller nått. Fast vi har ju iochförsej ett ganska bra projekt på gång, vi ska skriva en kokbok. världens bästa idé för vi gillar ju att äta =)

Oj nu blev det lång inlägg och jag borde sova, ska tvinga mej själv att sova för jag har fått tillbaka mina sömnproblem som kommer med jämna mellanrum.

uppdate

Sitter och slösurfar lite, börjar känna mig lite sugen på att planera lite studenten, alla säger ju att man måste vara ute i så god tid så jag ska fasen inte vara för sen. Hittar så många fina klänningar, de här har blivit min favorit på 1 sekund.  Jag älskar ju regnbågsfärgerna, den är så fiiin. Morsan skulle nog skratta åt mej, och gurra skulle säga det han sagt i alla år: att jag är en pårökt hippie. Men så länge jag får vara med min älskade klänning så bryr jag mig inte. Så fiiin.
  Fast jag ska nog försöka tygla mig och vara lite mer traditionell och tråkig det är nog bäst.

Bilden är btw från http://www.mipaform.se/ så jag inte blir kastad i fängelse för stöld!

Ny design

Idag har jag knåpat lite på min sida, fattade inte riktigt hur man gjorde först så det blev inte så jättesnyggt men de va mest kul, mina gamla vanor sedan högstadiet kom fram då jag var en jäkel på hemsidor. Ska nog fila lite på den någon annan dag så den blir lite snyggare.
Nu ska jag titta på Ugly Betty och dricka Cola.

Back at school

Blä, efter två veckor ledigt så var det här verkligen INTE vad jag behövde. Trodde att det här skulle bli ett tillfälle att vila upp mig på men de hjälpte ju tydligen inte. Lyckades ju till och med försova mig. Spenderade min eftermiddag hos Kicki med té och dator för vi skulle plugga duktiga som vi är.

image11
(Med risk för att låta som en 11-årig bortskämd skitunge som önskar sig en ponny och faktiskt får den)
 Nu har jag fått vovvenipper igen efter att ha vart hemma hos Denise och klappat på hennes darlings, jag får ganska ofta korta men intensiva peridoer med vovvebegär, jag saknar ju min lilla tax som brukade sova hos mig varje natt. Fast sen måste jag ju ta hand om den också, jag får väl muta Dan att han går ut med den så blir det min uppgift att ge den kärlek. Men jag har räknat ut om att jag önskar mej en enda sak till jul så är oddsen goda för att jag får det också, jag har inte testat förr får se om mor går på det. 
Eller fasen nu kom jag på fler saker jag önskar mig och min lista till juk kommer säkerliga bli lika lång som den Maria skickade till mej för 3-4 år sen. Hon var dunderseriös och hade skrivit den i fin stil på datorn också, jojomen.
Fast nu känner jag mig vuxen nog att önska mig vuxenprylar  för de är väl dags att flytta ifrån mitt älskade hus snart, fast ingen risk att jag får några handdukar eller glas av mamma, hon vill ju inte uppmuntra mig till att flytta. Älsklingsbarnet får tydligen bo hemma hela livet. 

Ligger och väntar på att Dan ska ringa när han slutat jobbet vid 12, han har gjort det till en vana att ringa varje kväll så han slipper känna sig så ensam när han kör hem till Rockhammar, om han jobbar förmiddag så ringer han fint och väcker mig.
 

Roadtripp

Nu har jag äntligen tagit mej för att åka till Karlstad efter att ha tänkt komma hit i ett år, och h'äsa på denise.
vi sitter och dricker och väntar på att visa mina skills på bowlingbanan och ta en matbit förhoppningsvis eftersom jag endast har ätit frukost idag.
fick ta Dans bil hit och lyckades köra åt fel håll på E18, höll på att köra i cirklar men jag kom på det tillslut att JAG SKA INTE TILL ÖREBRO ! jag ska åt andra hållet !!!!!!!!
får se om jag är körduglig imorrn eftersom ajg inte ens kan köra bil när jag har en halv grad feber., sist körde jag ner i en brunn med en hyrbil, jag måste nog lära mej att stanna hemma.image10


Filmkväll

Sitter och tittar på Lilla Sjöjungfrun med Desirée, damn fin film. Den fick jag ju av Dan förut, gullepluten =P ska nog försöka hinta honom om  att jag är lite sugen på Skönheten & Odjuret, för den är jättedyr och svår att få tag på. Hoppas du läser det här Dan.
Har avverkat Peter Pan också, sen när Kicki gick hem så passade vi på att slå på Den Lilla Sjöjungfrun för den va hon inte alls sugen på, hu?
Älskar mina Disneyfilmer, om någon vilj sälja en Disneyklassiker på DVD, call me.


Aktivt

Idag vaknade jag redan kl 10 och i vanlig ordning så gav jag mig själv förslaget att ta en morgonpromenad innan frukost, och i en annan vanlig ordning så tackade jag nej till förslaget. Men så ringde telefonen och det var pappa i andra änden som också kom med det förslaget. jag övervägde noga men när han nämnde ordet kaffe och bulle så nappade jag. Vi tog en liten sväng runt Lindesjön, pappa med riktiga skor, vindjacka, mössa och ryggsäck. jag men mina icke vindtäta träningskläder. Men jag är hård, ända tills jag höll på att svimma halvvägs av blodsocker fall, då stannade vi och fikade, pappa testade sin nya kikare han fått på posten. Gick vidare, och väl inne i stan blev båda sugna på en till kaffe och en till bulle så vi stannade på Kingsgården som är mitt favvofik. Där satt vi och spanade, jag spanade på en lägenhet som Dan varit och kollat på och då såg jag några snubbar som var och kollade på dom. Pappa gav som förslag att vi skulle ställa oss utanför och skrika oanständiga saker så dom inte ville ha lägenheten. Vi avstog.
  Jag följde med in på bibblan där jag inte satt min fot sen högstadiet, då var jag jämt där och¨lånade skivor och brännde av dom, olagligt men billigt.
Nu ligger jag i sängen och väntar på Desirée och Kristina som ska komma och förgylla min vardag.
Pis

RSS 2.0