lördag


jaha, lindesberg igen idag. vill inte höra någon mobbing nu om att jag har hemlängtan och mammasjuka eftersom det här är väl tredje gången den här månaden. jag ser det bara som positivt att  jag efter en 22-årig kamp äntligen har blivit lite rastlös och inte klarar av en händeselös helg i göteborg. för ett år sen hade det inte vart ett problem att vara helt oplanerad i två dagar men nu känns det som det. nu håller jag bara tummarna för att den här rastlösheten håller i sig lite.

<3

jag måste sluta googla hundvalpar. jag får ofta strypa impulsen att kidnappa hundar på stan, speciellt minitaxen som bor här i närheten. snart måste jag skaffa mig en följeslagare (på ett icke-kriminellt sätt förstås)


ska jag må såhär? som percy nilegård hade frågat sig själv

några öl blev just det, några öl. men ibland räcker det...och bli över. kom hem i tid också, alltså inte när dagen gryr utan vid 2 eller liknande..men ibland spelar det ingen roll. idag är en sådan dag när sådana petitesser inte hjälper mig. jag ska dricka några espresso, sen ska jag tamejfan må bra!


onsdag

det här jag nämnde tidigare om att framgång i skolan kanske inte handlar om kunskap utan om förmågan att kunna, s.k., ordbajs verkar ju ha lite sanning i sig, vg på juridiktentan.
nu ska jag snålshoppa på willys, alltså köpa allt med extrapris vare sig jag gillar det eller inte.

ikväll tänker jag klaga

idag har saker och ting gått emot mig. det börjar ju så klart som vanligt när en dålig dag startar, man vaknar överhuvudtaget. såna här dagar så borde kroppen inse att den inte bör vakna, det är bäst att bara sova bort dagen helt enkelt. har haft tråkigt i väntan på att få ta mig hem till göteborg ikväll och tråkigare skulle det bli när det visar sig att vare sig buss från linde, tåg från örebro eller buss i göteborg ska lyckas synka utan alltid gå sisådär en-två minuter innan man kommer fram så man blir tvungen att vänta på nästa tur. plus att det enda som fanns hemma att äta i mitt tomma kylskåp var överdrivet chilispäckad köttfärssås och det är inte bra att äta på tom mage. nu ska jag lägga mig och kvida lite, sen sova och hoppas jag är glad imorgon.

över och ut

onsdag

kristina, den här dikten har jag skrivit till dig för att du är mitt trognaste fans

under alla dessa år jag känt dig har jag tyckt att du är cool
jag har ex upptäckt att du kör kommando i kjol
en gång i tiden lös ditt hår gult som en sol
du har ett hjärta lika stort som badhusets motionspool
du delar mitt glödande intresse för dool (i know you do)
du och jag har gjort mycke kul tillsammans under åren gången (varning för nödrim)
så glöm den där långskånken och rid med mig mot solnedgången


 

 

 


<3


RSS 2.0