Har vi fest eller?

Sitter 4 tjejer hemma hos mig och snackar skit på 300 desibel ! Härligt!

Rex kwon do

image163

Jag hoppade över lite lektioner idag, det var det värt. Istället var jag hemma och drack kaffe och (k)ollade på Våra bästa år. Börjar bli trött på det! Fast aldrig att jag kommer överge det, det är världens bästa program.
Nu är jag skithungrig och ska länsa kylskåpet.
Ikväll blir det kalajs fast inget planerat, vet att det blir jag, Kristina och Josefin, får se vart vi hamnar innan, får se om man kommer ut. Jag hatar att köpa förköp, blä, så det struntade jag i, får väl stå utanför och hänga om jag inte kommer in.

Mat, mat, mat! Och Napoleon Dynamite ännu en gång.

Dålig författare

Jag har märkt, efter att slöläst lite på min egen blogg, att jag är värdelös på att stava. Eller rättare sagt så är jag värdelös på att inte trycka på flera tangenter sammtidigt när jag skriver. Detta leder till att vissa saker är oläsbara även för mej, författaren. Måste lära mig att läsa igenom allt kanske en eller två gåner.
Fast det orkar jag inte göra just nu, nu ska jag sova. godnatt

Nice

Hemma efter en helg med jobb, skönt med pengar.
I fredags så var jag lika tuffa som vanligt när vi åker bil, hårdrock på hög volym, nerdragna rutor och värsta farten. Satt och höngde lite hos honom sen åkte jag iväg för att titta på sista minuterna av hans match.

Idag orkade jag inte gå upp, i tid struntar i första lektionerna, hoppas dom inte är allt för viktiga, kollar på Våra bästa år, ska äta frukost snart sen ska jag på fotolektionen. Jag är så trött och seg efter helgen och har ont i medparten av mina leder och muskler,

Nu vill jag ta studenten!


torsdag

image162

Jag har dålig karaktär, hoppade över nästan hela skoldagen. Jag gick bara på första lektionen, jag var så illa tvungen för jag mötte läraren på morgonpromenaden så det var ju inget alternativ att ringa in sig sjuk.Kände jag att jag lika gärna kunde släpa mitt ass till skolan när jag ändå var vaken. Sen bestod resten av dagen av temadagen(?) har ingen aning om vad temat var men jag kände inte för att sitta inlåst i aulan och titta på film eller lyssna på nån föreläsning. Istället har jag hängt på min balkong med grapesaft och gjort klart lite skolarbete.
Imorrn ska jag hem till Dahn och vi ska jobba i helgen, jag är inte så peppad men jag är i behov av några extra lappar.

Bold & Beautiful

image161

Typiskt! Fick minus på 6 av 7 chakran på internettestet vi gjorde i skolan.

Min balklänning börjar bli hel, morsan sitter och syr och knåpar nere i köket. Det kommer nog bli superbra förutom att jag har blivit torterad med diverse vassa tillhyggen under provningen av den.
Nu ska jag leta reda på en snygg jeansjacka jag kan köpa, jag kan tyvärr inte damma av min gamla i garderoben för den är för stor. Det är inte ofta som gamla kläder är förstora. Nu ska ajg cykla framför komediserier ett tag.

What would MacGyver do?

image160

Varför kan inte MacGyver bara börja gå igen. Det var så perfekt att slå på tv när man kom hem från skolan, slå sig ner i fåtöljen med en kaffe och avnjuta ännu ett äventyr med den levande fickkniven.
Just nu får jag nöja mig med Glamour, det är inte riktigt lika spännande.
Jag och Kristina har nu skapat en vana, morgonpromenad, två morgonar på raken. Synd att vi är mindre bra på att hålla i diciplinen.

got milk?

Sitter och tittar på lär katten försöker dricka mjölk ur ett djupt smalt glas, tråkigt att inte få tag i det. Tänkt att så små saker kan vara roande, hon ser så girig ut att man skulle kunna tro att hon inte fått mat på en vecka. Men de har hon, tror jag.


En bra tisdag

Klockan är bara lite över 9 men jag känner ändå att det här är min dag,
Vaknade av mej själv vid halv 7, gick upp redan då alltså. Gick ut och mötte upp Kicki  vid Hemköp så gick vi en morgonpromenad. Det är som balsam för kroppen. Tänkte att jag skulle gå och lägga mej en stund när jag kom hem men istället blev det en god frukost, vaniljyoughurt med müsli och blåbär och kaffe.
Vad som är bäst med den här morgonen är att jag:
1. Hann äntligen höra det rätta svaret på Filmgåtan i P3 (brukar vara i skolan annars men jag har sovmorgon idag)
2. Att jag svarade rätt på Filmgåtan! Jag som är sämst på tävlingar, (jag ringde inte in, aldrig!) men det var enkelt, om man nu lyckats se den här knäppa filmen.

image159


 
Och sen är mit hår puffigt idag också, det brukar ligga platt och flottigt på huvet annars. Fast nu har jag inte tvättat det på 4 dagar, jag vande mig att låta bli att tvätta de varje dag när jag hade löshår för det var ett helvete att trassla ut det när de var blött.
Så jag hoppas den här dagen fortsätter i samma anda, men det tror jag, jag har bara två lektioner idag så jag kommer hem tidigt och ska väl lägga mej i solen eller nått.



Sommarsol

Ah det är så varmt, fast inte på ett dåligt sätt.
Svenskar har en förmåga att klaga på vädret oavsett det är fint, kallt, varmt eller regnigt. De är väl för att vi har så många olika väder här uppe i Norden så de växlar så fort att man knappt hinner med. Och så ligger det i svenskars natur att klaga över det mesta, fast helst så ingen hör.
Jag hatar Sverige just nu, jag har kommit in i en hata-Sverige-period och de handlar inte enbart om de pissiga vädret vi har utöver några fina sommarveckor. Jag har ingen förklaring som jag direkt vill dela med mej jag vill helst inte vara här bara. Hejdå Sverige!

Napoleon my love!

image158

Idag har jag umgåtts med min nya kille, sch säg inget till Dahn han  gillar inte killar med glasögon.

Lördagsfilosofi

De mest absurda som finns är att gå på toa.
Man låser in sig i ett vitt litet rum, drar ner byxorna och sätter sig på en stol med hål i. Jättekonstigt och jättevanligt.

Jag hade äntligen köpt små ramar så jag kan rama in Dahn studentkort men som jag misstänkte så är formen på kortet väldigt ovanligt (bara för att fotograferna ska få sälja lite ramar också, de tar kort i en form som är omöjlig att få tag i) så han får fortsätta stå utan ram i ett hörn.


Trioppfdk

Jag och Dahn har vart på vår shoppingresa idag, som vanligt en sväng till örebro där vi brände lite pengar. Dan köpte två hundratusen lkäder i olika nyanser av gråskalan och jag köpte som vanligt ganska tråkiga saker. Som vanligt fick ett par för små, billiga tygskor följa med hem.

Jag har kollat på Rambo 4 idag och jag känner mej lite blödig och jag grät en liten skvätt

http://www.aftonbladet.se/kvinna/article2281766.ab

Annars har min dag vart super grejt. god mat i skolan och soligt härligt väder!

Bastard

image157


Jaha nu har det börjat ännu en gång. Katten har kommit in i sina vårkänslor. Sedan förra våren har hon legat inne och jäst och lagt på sig typ 4 kilo. Nu beter hon sig som en brunstig slampa igen och är ute och ränner hela nätterna. Brukar stryka omkring massa andra kattjävlar här, brukar kasta sten på dom sp dom inte rövar bort min kära Doris,
Snart börjar väl det olidliga jamandet också.

Ja

Jag satt hela dagen igår och knåpade med mitt tal.
Jag har aldrig känt mig så oinspirerad tidigare men det gick väl bra ändå idag när jag skulle redovisa.

Just nu mår jag lite dåligt över att det är kanon fint väder ute och jag vill ligga inne och sova i min soffa. sånt får man dåligt samvete för. Men idag ska vara min slappar-dag, ska nog plocka undan lite här, sen gå och handla lite frukt och sedan njuta av livet =)

De här håller fan inte

Jag har total blackout, kollade igenom vad jag skrivit till mitt nationella prov den senaste timmer. En sida svammel, totalt oanvändbart så det var bara att radera allt och börja om från början. Har kommit en mening. Hur fan ska jag lyckas snacka i 5 minuter med bara en mening.!

Panda

image155

Mamma tvingar mej dagligen att börja tänka på vad jag ska önska mig i studentpresent. Jag har bara kommit på någon enstaka sak så jag funderade på om jag skulle önska mig att bli fadder till en isbjörn eller nån liten söt apa. Då får ju folk för sig att jag är världens djurvän och totalt oegoistisk =) vilket jag också är.

Frånoch med det här blogginlägget så är det förbjudet för mej att surfa omkring på internet på hela dagen för jag har ett tal till svenska nationella provet att skriva. Måste nog skynda på lite för det ska helst vara klart ikväll så jag hinner läsa på det lite.

Bye bye

wowah

image153

Söndags nöje: Dog Whisperer
Han är min nya idol.

Jag hostar och harklar slem och är irriterad över att honungen är slut så jag kan inte dricka te utan att det river sönder min hals.

Söndag

image154

Har haft en hektisk helg som gjort mej sjuk på nytt.
I torsdags var det studentfezt, det var skojj. Och ja, jag hade shorts på mej.
Fredag var det uppstigning och gå till skolan och lyssna på redovisningar, kände mej ofärskämt fräsch även om det kanske inte syntes. Sen gick jag hem och la mej, kollade på tv och sov till klockan 5 då Denise kom hela vägen från Karlstad för att hälsa på.
Vi gick till Robin och drack lite öl och sen in till Örebro och Klaras.
Vaknade lördag morgon utan en hals, eller jag skulle helst vilja slippa min hals den värker och kliar och har tjocknat igen. Så Lördagen fick bli lugn och alkoholfri även om det vankades partaj.
Just nu vill jag bara ta studenten och slippa sitta och oroa mig över plugg på en helg, längtar tills mina helger kommer att bli så gott som problemfria!

idag är de fezt

jag och Desirée har en two-man-partey med bastu, sminkning och roliga drinkar. Och så är vi ganska söta idag också.
image151


image152

Onsdagkväll

image150

Nästäppan är oändligt olidligt. Jag har lock för både öronen och i näsan.
Jag ska somna aptidigt ikväll. Igår lyckades jag gå och lägga mig runt, nöjd över det var jag också, fast jag somnade vid ett. Mindre lyckat kanske.

Jag tar det på stort allvar

image148
Got my outfit all worked out
Nu fattas bara en pava vin och lite vänner sen är det studenfezt med sporttema

Blogg suger

Jaha jag följde Desis deirektiv igår och skulle uppdatera lite men tyvärr så sket sig allting och inlägget försvann. To bad för de var ett riktigt bra inlägg ^^
Nu ligger jag i sängen med datorn i knät, en kopp kaffe och en hembakad muffin. Det regnar ute och jag känner mej lyckligt lottad som är sjuk idag och slipper gå utanför dörren. Ska börja plugga lite, ända fram till 10 i 1, då får jag ta paus och kolla på Våra Bästa År. Marlena ska ta sanningserumet nu och jag har väntat, som alla ni andra, i ett halvår på att man ska få veta vem mördaren är. jag sliter nästan mitt hår när jag tittat, det är så spännande !

homecoming

Jag och mamma åkte till Stockholm igår för att hänga lite, typ, eller ja, för att köpa lite fint tyg och sy en prinsessklänning åt mig. Hitta den bästa tygaffären med världens trevligaste personal, Hallelulja.
Sen sprang vi omkring för att leta ett par schyssta skor men de gick ju inge bra. Handlade tillslut ett linne och bh från Monki, världens bästa plastväska, inte en snygg men multifunktionell, en rolig bok, jag har en thing för roliga böcker, den här gången blev det Våga Fråga och till slut det bästa läppbalsamet som finns, Rosebud.

Idag är mina fötter döda jag kan knappt gå, och jag har till min förfäran upptäckt att detta eviga användet att skitskor utan stadga gör mej, sakta men säkert, plattfot. Drastiska åtgärder måste vidtas.
Nu ska jag lägga mig och mysa med Dahn han kollar på hajprogram.
image146                image147


Igår var det varmt

image145


Idag var det iskallt.
Har haft en full dag, lite skola, lite ärenden med Dahn, fick sitta i bilen när vi tävätade den, alltid lika kul, lagat god mat, kollat på bra film och pysslat. Synd bara att jag haft pissigt humör. Hela veckans sömnproblem har visat sig idag i form av en känslomässig berg-och-dalbana. Känner mej psykiskt instabil. Klockan är bara 9 men jag känner att det är bäst att jag går och lägger mej innan jag bryter ihop på något sätt. Jag är verkligen känslig för stress och sömnlöshet.

Psss... Jag tramapde precis sönder mina favorit solglasögon. Life really sucks

Lets boogie

Jag ska nog sluta gå till skolan snart, det är så kort tid kvar att det knappt kommer märkas.


Jag har haft en trött dag idag, ville inte gå upp ur sängen, när jag känner så brukar jag oftast ligga kvar och hoppa över någon lektion. Men idag var första lektionen 3 timmar lång och vi hade redovisning.
Men jag har vart duktig idag igen i skolan, skrev klart ett arbete, skickade iväg ett annat klart arbete och började på mitt nationella tal i svenskan. Tror jag vet vad det ska handla om. Great, nu kollar jag på Top Model, har köpt nötter med mexicana krydda och Cola Zero.. Mmm


Uppenbart

image144

Hade spellistan på random då kommer Turbonegro - If You See Kaye upp. Jag har aldrig förr i mitt liv förstått att titeln blir F-U-C-K  om man tar orden som bokstäver ju (någon som fattar vad jag menar?).
Jag älskar Turbonegro dom är så påhittiga !

Jag är på G

Jaha vad bra nu fungerar skiten igen =)
Sitter i skolan, lektionslös och skriver ett arbete om Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga (mormonkyrkan). Det ska vara klart i övermorgon så jag får väl sätta lite fart antar jag. Jag tror att idag är första gången jag faktiskt uttnyttjat lektionslös tid i skolan. Ett plus i kanten till mej.

RSS 2.0