personligaväckarklockan

fick en brutal väckning idag, en mor som står och bankar på dörren. jag vaknade livrädd och med hjärtklappnig och med smådesperata viskningar försökte jag mota ut min bullriga morgonmänniska till mor. fast det gick inte så bra eftersom inga av mina lemmar kunde röra på sig och stämbanden var sövda. så hon satt ett tag inne på mitt rum och pratade, mest för sig själv eftersom jag knappt orkade registrera vad hon sa. hörde nått om dammsuga, att gurra redan vart uppe flera timmar OCH tagit en morgonpromenad och muffins.
har fortfarande morgonrock på mig, kollar lite utbildningar och funderar över min matematik. eftersom jag skulle gjort mitt första prov förra veckan men har fortfarande bara kommit hälften så långt som jag borde så börjar en ångest komma krypande. hur fan klarade jag mig genom gymnasiet med den här ångesten som en dimma över hjärnan i tre hela år.
en tår kaffe står på schemat nu.
Prutt

engångitiden


haha hittade en bild på mig och världens minsta thaikille med turkosa glasögon. jag saknar thailand så mycke

makentillfräckhet



folkan 13 som gäller här i stan ^^ hade en ganska trevlig kväll igår med malin och co. kom hem alldeles försent, solen hade väl börja visa sig nästan. men ändå så mår jag prima idag. snart ska mor och jag släcka huset, tända ljus och äta räkor med vitlöksbaguetter. mums.
so long

niglömmervälinte

Ni glömmer väl inte.


halv 9 ikväll vill vi ha ett kolsvart lindesberg


pooop

en riktig hälsosam stund i basstun+hårinpackning+ansiktsmask ska lösa alla mina problem
puss på dig min älskade bastu


katt i tratt

neverbackdown


nu ska min mamma tvinga mig att städa badrummet. tur att jag inte har ätit nån frukost.

you got your brain from a hole in the ground

nu har jag gjort en tabbe, jag var dödstrött när jag kom hem idag och somnade så fint i fåtöljen i några timmar. vaknade klockan 9 och jag borde verkligen gått o lagt mig då medan jag fortfarande var trött. men jag tvingade mig själv att vakna till för att kolla på beck och nu sitter jag här, klavaken. så klart.

puss
 

loser

sitter på tåget hem från Kristina och Lund nu, de har vart jättemysigt och dagarna gick lite för fort. Vi har fikat, vart in till Malmö och kikat lite, sen kom doris på fredag kväll och vi gick på korridorsfest hos kristinas pluggkompisar. tyvärr så kom vi inte ut den här gången  heller, eller vi kom ut på krogen men det var inte så mycket stohej så vi vinglade hem. ganska direkt. Jag med diverse alkoholdrycker i hela aniktet, två gånger lyckades jag få hela fejan nerpilld. bra jobbat =)

Igår så låg vi mest bara i soffan hela dagen och nackade skit, jag hade verkligen humörsvängningar också.

Ja inte har jag blivit klokare över vad jag ska göra med mitt liv nu, jag har så mycket idéer som au pair, språkresa, plugga, jobba, men inget som jag verkligen vill göra. Kan inte nån bestämma allt åt mig.

killer/instinct


team killer instinct vs. killarna

sitter i kristinas soffa och avnjuter en kopp kaffe. jocke ägen nämligen en nespressomaskin som jag, i ett halvårs tid planerat att smuggla med mig hem under tröjan. idag är det apfint väder och jag ska försöka fördriva några timmar på strunt tllls kicki slutar sen njuta av solen.
checklist för idag
- minst en sida i matteboken
-peta rent näsan
-köpa en tandborste
-klia katten på magen



 


me/so/tired

nu ska jag fara ner till lund, jag är dyngtrött och det smärtade verkligen i hela kroppen när alarmet tjöt klockan 8. jag kunde inte sova igår, jag var piggare än vanligt så jag gick upp och kollade på miami ink och magnum tills klockan fyra. KUL! från 11 timmars sömn till endast 4. vart är världen på väg folks

feels/great


idag kommer bli en bra dag, jag känner att jag kommer få ganska mycket gjort. jag har redan räknat lite (även om jag övergav det för att hjärnan inte har fått den där koffeinkicken än) jag har tvättat och kommer tvätta mer sen håller jag på en fin liten packlista till min helg i lund.
Jag gör jämt packlistor, vart jag än ska nästan. även om jag bara blir borta i två dagar. jag hatar att ha med mig fel sorts saker. på de sättet är jag en riktig tönt.
nu ska jag ställa mig på trappen en stund och suga in solstrålarna.

ps. spotify är numera min bästa vän

i fell in love with the seaside

idag är det världens finaste väder men på nått sätt så vet jag att min kropp undermedvetet kommer göra allt för att undvika den. vaknade faktiskt klockan 9 idag men inte förrens nu ska jag slita mig från min sköna säng för en kopp kaffe, jag har legat och drömt om kaffe men inte orkat mig upp.
idag måste jag ta tag i lite matematikplugg, jag har fastnat och jag har en känsla av att jag inte kommer göra klart den här kursen för jag fastnar på varenda liten sak. jag ska till pappa för att grilla honom om lite hjälp.
MM frukost here i come


glasögonorm

en period för ett tag sen så sjöng min kära bror bitar ur den här truddelutten för mig. sånt vill man inte höra som tonåring.

sweet dreams

jag ska sluta förlita mig på koffeinets uppiggningseffekt. efter tre dubbla espresso så lyckades jag ändå undsätta lite fin kvalitetstid till en 2 timmars tupplur såhär på blanka eftermiddagen. det är härligt att vara arbetslös.
Peace

vahetere

brorsan "kan du inte bara skaffa dej ett liv syrran?"
jag "men vadå, jag ska ju på bio ikväll, de räcker väl?"
mer aktivitet behövs inte för att stimulera mina sinnen.puss


sailor transformations


ask me anything - the strokes

way back



Boredom

Jag har redan tröttnat på matematik, nu inser jag varför jag valde bort det i förmån för historia. Men det är väl bara ta en tugga av de sura äpplet. Fast Gurra har tagit slut på batterierna i min miniräknare, inte för att jag fattar hur han kunde göra det, men det är ju iallafall ett problem.
Idag var en av de första dagarna på det här året jag klivit upp innan 9 [förutom arbetsdagar] och jag har jätteproblem att fördriva den här dagen. Den tar ju aldrig slut! Jag ville gå och sova redan klockan 8, det finns ju verkligen inget intressant att göra! Give me a break!!!

Take me away



Hej hallå dagboken, idag vaknade jag sådär attans sent som vanligt, jag blev praktiskt tagen sliten ur sängen, inkastad i duschen sen sparkad ut i bilen för ett besök i Örebro. Jag förstår inte att man måste stressa jämt.
Whatevva, imorrn ska jag börja Matte C kurs och jag får väl se hur mkt jag minns av tidigare matterfarenheter. Inte så mkt tippar jag.
PUSS

on the road




pjew, efter 50 mil i en bil är jag äntligen hemma igen, 11 dagar utan min dator och min säng! Jag fattar inte att jag missade att ta med mig datorn, jag och Dan har legat och rullat tummarna på kvällarna, läst böcker och stirrat i taket medan vi hört hur Nina och Böna har kollat på nån skojig film och uteslutit oss från deras filmtajm.


Jag tror det spökade på vandrarhemmet vi bodde på, det var gammalt och sprickor i hela väggarna och i taket och det knarrade. Jag har vaknat flera gånger per natt och vridit och vände på mig; det kan jag ta. Men i natt trodde jag att jag skulle dö av skräck PÅ RIKTIGT!
Jag hade somnat åt fel håll, med huvet vid fotändan vilket gjorde att när jag vaknade mitt i mörka natten så fångades min blick av klädhängarna. Det stog en demonunge där! Jag slutade andas och blundade, inte fan tänkte jag riskera att se om snorungen rörde sig vilket skulle gjort den riktig, då är det bättre att dö medan man blundar. Till slut var jag tvungen att öppna ögonen och stirra mig blind på djävulsvarelsen för att försöka urskilja vad den bestod av, fast utan resultat. När jag vaknade igen på morgonen så såg jag att det var min jacka och en handduk som hängde där och såg läskiga ut. Jag har inte riktigt kommit över det än.

Happy people dance bättre

Tja alla glada. Jag sitter på ett hotellrum i Östersund, i Nina och Bönas lyxrum med gratis internet medan jag Dan, Gurra och Viktor får dela på ett litet rum med sprickor från taket ner till golvet.
Vi har vart i Åre i två dagar, måndag och tisdag och bott hos Viktor, va ute i Måndags kväll och det var skitkul.
Nina sätter humorribban redan på förfesten när vi spelar Guitar hero, world tour. Nina spelar gitarr och en snubbe från England spelade trummor. Nina sitter på kanten av soffan och förbereder sig för att slå till med starpower, ramlar ner från soffan och hamnar som en liten hög bakom. Engelsmannen har ögonen fixerade på tvn och ser inte vad som händer och fäller kommentaren "keep it together, Nina!" Haha. Samma engelsman lyckades med konststycket att ramla utan anledning, han står och hänger mot diskbänken, dricker vin och pratar om världsproblem med mig. Helt plötsligt försvinner han och jag har hela hans vinglas på mitt linne, där ligger han som en hög på köksgolvet. haha, Dans bästa kommentar när engelsmannen försöker be om ursäkt ch frågar om det gick bra " Nä, men linnet var bara nytt från idag"

Upp tidigt på morgonen och ut i backen, Viktor visade oss de roligaste, nästan orörda skogsbackarna. Vi stånkade mer än vi åkte, det var rikrigt jobbigt, en meter pudersnö och tusen träd.  jag började dagen med att köra en brutalvurpa redan andra åket, jag vaknade dan efter med wiplash i hela nacken.  och sen lyckades jag ramla ner i ett hål under en gran och kom inte upp OCH ramla ner från en två meter hög sten. plus att alla var riktigt bakis.

Det har vart riktigt rolida dagar, och nu är det bara arbete som gäller tors, fre, lör i Östersund, pengar pengar pengar!

RSS 2.0