...

jag älskar ljudböcker! hur bra som helst speciellt när man är ute och går, jag blir så lätt uttråkad av att bara lyssna på musik. med en bra kriminalare kan man promenera hur långt som helst. har precis avverkat Leif GWs sänaste, tog 3 dagar sen var den slut. och nu har jag börjar på Hypnotisören och den verkar lovande.
känner att det var dags att överge tonårsfantasy med vampyrer och trollkarlar i förmån för kriminalare. ja menar, jag är väl ändå vuxen, sort of. vad nu det har med saken att göra.

har precis sprungit en sväng( ja ni hörde rätt, och sist jag nämnde min nyfunna hurtighet  för morsan så skrattade hon ihjäl sig) och gjort lite yoga så nu kan jag äta stuvade makaroner och köttbullar och kanske en liten efterrätt med gott samvete.

btw så sitter jag och kikar på grejer som jag ska köpa i NY som är bra mycket billigare räknat i amerikanska dollar och vad har jag kommit fram till? jo listan består bara av skor, sånna skor som jag sliter ut och köper nya hela tiden, alltså inga roliga överraskningar.

peace out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0