30?31?

Åh säg att det bara är 30 dagar i september för då blir det stan imorrn och inkassera ett stycke Snövit å de sju dvärgarna. Den bästa av alla Disneyklassiker!

När jag kom hem från att ha handlat en soptunna och ett skitdåligt diskställ (min favorittallrik ramlade ner från det och hamnade bakom spisen, omöjligt att få fram) så hade jag fått post, paket. Från min mamma, jag blev jätteglad. Hon hade skickat ett litet kollage av foton på människor jag tycker om, som hon hade knåpat ihop själv, hon tyckte jag behövde det här i min ensamma lägenhet. Det gjorde min, tidigare skitdåliga, dag mycket bättre.
Sen var det säsongspremiär av Grey´s, det tog 20 sekunder in i programmet sen storgrät jag. Den senaste säsongen grät jag varenda avsnitt, jag vet inte varför, de är så jävla bra!


wakeup!



Missade min föreläsning imorse. Eller missade, jag hoppade över den. Min kropp vägrade resa sig från sängen och släpa sig till skolan, jag tror de beror på uttorkning så nu ligger jag och dricker vatten, målet är tre liter.
Igår var en vacker, solig och kall dag. Jag var ut på promenad, när jag kom hem så började jag tokstäda. Det slutade med att mattan fick lämna rummet. Jag slängde ut den i trädgården och försökte skaka den själv, det var inte lätt för den är stooor. Jag gav upp för det slutade inte komma damm ur den, det kom tillochmed dammråttor ur den. Måste nog köpa en ny, ska försöka ta mig ut till IKEA nån dag och handla, hur ska jag få med mig en helkroppsspegel och en matta med mig på bussen. Hmm

Nä nu ska jag dricka kaffe och plugga.

 


dontmissit

Jag har varit bakis efter helgen fram tills imorse, skrev ett inlägg men upptäckte att jag inte var kry nog när det gällde att skriva korrekt.
Sitter och försöker lapa lite sol från mitt fönster. Jag fattar inte hur klantig jag har blivit, det har aldrig varit så här illa förr. Jag har verkligen noll kontroll på min kropp. Jag lyckades nyss med att min dator ramlade ner från skrivbordet utan anledning. Men med min otur så gör den inte bara en luftfärd och hamnar på mattan, nej nej, utan datorn måste först ramla precis över en halvfull mugg med gammal tomatsoppa så den ramlar med, slå till skeden med en extra knix bara för att de ska sprätta extra soppa, sen så missar den ju så klart inte min sängpall utan skrapar den fina svarta blanka ytan. Sist men inte minst, den missar mattan. =/
Största utmaningen för mig, med mitt nya handikapp, är att diska utan att förstöra nått, det är ett under att jag inte har förstört allt mitt porslin, det har varit nära, många gånger.

Nu ska jag fortsätta med min date med Pete Doherty

Later


money

Nu har pengarna rullat in på kontot så nu blir det en blixtvisit till stadens alla affärer. Jag kommer inte klara mig i slutet av månaden om jag fortsätter såhär, jag vet. Men jag ska ju på fezt ikväll och jag har inget fint att ha på mig. Världens vanligaste problem har nu drabbat mig. Men det är inte lätt när man har lämnat halva garderoben i Linde, jag orkade inte släpa med mig allt. Så jag måste shoppa lite, SYND!

Btw, så har det tagit mig nästan en hel vecka att tvätta, jag är för lat för att gå ner i tvättstugan mer än en gång om dagen så tvätten får riktigt ligga och gosa till sig i sin egen väta ett tag innan torkning.


oops

Skulle koka makaroner och steka köttbullar i en hanvändning nyss, vara lite effektiv och snabb bland all disk som står på torkning överallt i mitt lilla köksutrymme. Så råkade mina skärbrädor stå lutande mot plattan. Vilket jag inte inser förrens det har flytit ut smält plast över halva spisen. Min effektivitetsmatlagning visade sig inte vara så effektiv utan blev mest till en massa extrajobb. Och nu måste jag köpa nya skärbrädor. Jobb jobb jobb.

btw, varför är alla på Jerry Springer tjocka, är det för att slagsmålen ska bli roligare?

later: oj nu tog tjockisarna av sig tröjorna och flashar tuttarna, jag måste byta intresse. OJ NU FÖRSVANN ALLA KLÄDER! MY EYES!!!!


keepitcoming



skapligt blek


Idag har jag äntligen köpt en matta till toan, jag vet inte vad jag gör när jag tvättar ansiktet men det lyckas alltid bli en pöl innehållande ca 3 liter vatten på golvet. Nu har jag en fin, luddig, turkos matta som kan suga upp mina bekymmer.
Idag har jag hängt på stan en liten stund för att ordna lite ärenden, sen har jag setat inne och dampat loss på ett arbete som inte ville lyda mig. Hur många gånger jag än har gjort sidnummrering på Word så krånglar det alltid.. ALLTID! Jag tror aldrig jag har använt Word smärtfritt. Får väl hoppas att mitt lilla missöde inte märks.
Sen åkte jag in till stan (igen) och mötte upp Jonas, vi gick på bio (igen). Fast nu gick vi på Bio Roy ist och kollade på en turkisk film som hette Tre Aporna, vi och 4 andra, haha. Jag fick magknip av mitt biogodis, en ynka liten Snickers, undrar om det är nått i godis jag inte tål. Jag får alltid magknip av godis numera, choklad som är min livsstil.
Imorrn blir det inga utsvävade aktiviteter utan en lugn dag tillsammans med Marketing-boken och lite myskväll med film och tacos eller thai.

Later

 


review






Har vart i skolan idag på föreläsning, måste anteckna toksnabbt och hinner ändå knappt med hälften, vi är alltid lika frustrerade för jag tror ingen hinner med allt hon rabblar upp, på norska dessutom. Dum som jag var så släpade jag med mig båda kursböckerna imorse i tron om att jag behövde båda, till saken hör ju att dom väger ungefär 10 kg tillsammans och det är inte mysigt för nacken.
Åkte in en sväng till stan för att handla till kvällsmat, hittade min thaibutik, ganska stor, full med asiater. Var den ända svennen där inne och killen i kassan kollade snett på mig och fråga "ska du laga thaimat?"... "ööhh...ja det verkar som det..."
Sen kom bror Jonas förbi och hälsade på, blev bjuden på mat och han hade med sig efterrätt, glass med chokladsås och bananer! kan det bli bättre?

Imorrn ska jag låsa in mig hela dagen och ploga igenom boken sen kanske det blir bio med Jonas. Måste passa på att träffas när han ändå är här.

 


be cool stay in school

Sitter här med min kaffemugg och ska snart till skolan. Dammet yr omkring mig, fan, när jag kommer hem ska jag gå lös med dammsugaren ännu en gång. senare kommer brorsan förbi, ska försöka knåpa ihop nått ätbart. De jag har ätit de senaste dagarna har vart på gränsen till mat. Men nu ska det letas thaiaffär med lite riktiga ingredienser.


hardwork



Fyra timmars studerande står på schemat, får väl se hur det går.

Det är verkligen skitväder ute, jag har lust att lägga mig under täcket. Påverkas alldeles för mkt av vädret. Det är sinnessjukt hur fort de växlar här, man måste ta med solbrillor, täckjacka och paraply varje gång man ska utanför dörren.

Råkade förstöra låset till tvättstugan/duschen imorse, hoppas det fixas i det tysta.


 


thaiaway

Var ju hemma i Lindesberg ihelgen, när jag kom hem torsdagkväll så kastade jag mig i bubbelkoppen, tände lite ljus, bastade med eukalyptus. Efter att ha snabbdsuchat i källaren här så var det verkligen UUuunderbart att få känna sig riktigt ren.
Träffade Nina och Jenny på fredagen, vi fikade och sen blev det utgång, vi hamnade på Folkan i Linde, det var väl liite sådär. Vaa skapligt seg dan efter men det var bara att försöka rycka upp sig för det nalkades 60-årskalas på kvällen. De va trevligt att träffa släktingar som man inte ser så mkt av längre.
Söndan fick bli lugn med mat hos pappa sen var det bara hoppa på bussen hem till Göteborg.
Försov mig imorse, 5 minuter innan bussen gick flög jag ur sängen så jag känner mig lite seg just nu, dessutom har jag cyklat runt halva Göteborg för att hitta en thaibutik. Jag hade ju för mig att jag gått förbi en på väg in till stan men jag hade tydligen fel, fick nöja mig med en halvdann kyckling-panenggryta. Eller halvdann, den blev skitäcklig. Måste verkligen hitta en thaiaffär och få tag i alla ingredienser.

Det blir visst inget plugg idag heller, jag är för trött =P jag måste sluta med bortförklaringarna snart.

Imorrn ska jag möta upp storebror Jonas som är i Gbg på kurs, vi ska käka och se Inglorious Basterd


NewMoon




Fy fan så jävla bra den kommer vara, jag kan knappt vänta!


blekmedel



Bild från i fredags på Viktoria, jag fick komplex över min hudton när jag var inärheten av Nathalie. Kanske ska köpa klippkort på solarium eller ta en sista-minuten nånstans.


höstrengöring

Nu är det "storstädning" som gäller, ja så gott det går iallafall. Dammet vägrar lämna mitt rum, jag har en alltid dammtrasan beredd och dammar ungefär varannan dag men dammet lägger sig som en hinna iallafall! Fan! Dammsugaren behöver en uppfräschning, den ramlar i bitar om man är lite för aggresiv i sitt dammsugande så jag måste investera i lite gafatejp så kanske jag hinner dammsuga halva rummet innan jag ger upp i psykbryt.

 Imorron åker jag hem till Lindesberg, jag saknar mitt katt, märkte de när jag kastade mig över grannkatten på gatan.
Se yah!

Göteborg


Okej, nu är alltså Göteborg min stad. Jag bor i ett litet rum på vinden i en villa nånstans i Örgryte. Jag har rosa tapeter med fåglar på, tre garderober och sjujävla jobbiga trappor att springa i varje dag. Jag tar spårvagnen till Kortedala för att utbilda mig och bli klok tillsammans med mina ca 30 medstudenter som är så goa hela högen.


Mitt rosa lilla rum (lite stökigt)


Vindsutrymme/förråd/skafferi som är kolsvart för lampan är trasig. scary

Första helgen här så tog mor med mig på spa på Orust, de var de bästa, glida omkring i morgonrock och tofflor, sitta i bubbelkoppen, lite behandlingar och äta trerätters. Sen lämnade min mor mig och åkte hem, då var jag helt själv i Göteborg alltså. Utan internet och utan tvkaanaler. Mina filmer och twilightböcker fick göra mig sällskap+ många promenader för att fördriva tiden. Hade en bara en lektion första veckan, trist men jag tänkte inte spendera min lediga tid ensam så jag åkte och hälsade på min Kristina i Lund och hade en jättefin helg. Skönt att det är lite närmare att åka och hälsa på henne, då kanske det kan bli lite oftare. Vi var ut på nation, käkade sushi, hade filmkväll och var på kräftskiva.
Kommande vecka börja skolan komma igång lite, har nästan saknat att plugga. Sick
Bowling och utgång i fredags, sen kom far pch hälsade på med lite saker jag glömt ta med mig i fytten. Han kom som en virvelvind med internet åt mig, Lycka! Han fixade lite tvkanaler, han lyckades få in 3:an! Som jag inte haft på typ ett år och nu kan jag äntligen koll på DOOL igen!! Han möblerade om hela mitt rum, vägrade sitta still. Sen gick vi på teater, Trettondagsafton, brabra.

Trivs bra här i mitt lilla rosa rum, inga längta-hem-ångest-attacker än så länge ;)
till helgen så ska jag dock hoppa på bussen hem till Lindesberg och gå på lindemarken ^^

 


hysteri

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5753702.ab
jag har aldrig och kommer aldrig fatta hur det kan vara såå viktigt.

peoplelikeus

Sitter på skolan igen och utnyttjar datorn. Jag har gått en vecka och redan halkat efter(kan bero på min bristande uppmärksamhet på föreläsningarna) Jag vill ju bara ha internet i mitt lilla place så jag kan ligga i sängen och se alla online-föreläsningar. jag är den ända som måste sitta på skolan och kolla. BLÄH

Iaf så var jag hos kristina i Lound i helgen och hade det najs, sov bätte på henens soffa än vad jag gör i min knarriga lilla säng. Me like


week no 1

long time
Nu har jag äntligen fått tummen ur arslet och arslet ur soffa och Flyttat! Första veckan som göteborgare (tror det är förbjudet att kalla sig det med den fina gnällbältsdialekten jag drar till med)
Har inte fått till internet till mitt rum/lägeneht än men förhoppningsvis är det fixat i slutet i veckan då blir det en blogglyftning. maybe.
i helgen så är det Lund som gäller, och min kristina som ska få ta hand om mig. mys, mat, twilight, vin och cigaretter. me like.


RSS 2.0