Snyftisar är inget för en häftig brud

Jag gillar inte sorgliga filmer, men Vänner för livet har ändå hamnat på min topplista.

image56

Jag tyckte den var hjärtskärande och jag grät, fast lite tyst för Dan tyckte jag var töntig och sa att man inte kan gråta till en film som Adam Sandler var med i. Jag kan erkänna att om jag hade vart själv hemma hade denna känslomässa film fått mig att bryta ut i en bölorgie utan dess like.
 Ska nog tänka på den en stund innan jag går och lägger mig ikväll och gråta en skvätt.


Nu ska jag väga upp det här töntiga och avslöjande inlägget med att säga att jag just nu kollar på Rambo III för att känna mig lite häftig.
Ett tips är att om man tittar på Rambo III så måste man också se Hot Shots II. Det är det ända jag kan se framför mig, Charlie Sheen ist för Sylverster Stallone. Haha

En tråkig dag

usch för mej, ännu en dag där jag inte tar tag i saker som jag borde fixat för länge sen. jag skjuter fram allting och struntar i vad som händer. Jag är en riktig förnekare.

Nu har jag äntligen lagt in bilderna från jul/nyår på datorn så det kommer väl ta en månad till innan dom ligger på bilddagboken eller här.

Det är studentfest på onsdag igen, men just nu är jag riktigt osugen, får se hur jag mår på onsdag, känns skönt att man inte behöver planera i förväg hur man ska göra. bistro ligger ju 100 meter härifrån, jag har redan alkohol och resten brukar ju lösa sig. Annars kommer jag väl ligga hemma i min stora soffa och njuta.

lugn och lugn

Efter en lugn helg så sitter jag hemma hos mannen som har terroriserat mig hela helgen, Dan. Det ska han få fan för.

Jag trodde att jag skulle bryta ihop i fredags, när jag äntligen skulle dra mej till skolan efter att ha varit hemma två dagar så gick det inte som planerat. Jag försov mig, igen, sen var nästa lektion, som jag jäktade mej svettig för att hinna till, inställd. Sen åkte jag in till Örebro med Dan för att se när han handlade och jag trodde att jag fick hjärtattack, för ajg har itne sovit ordentligt på 2 vecker.  fredags så blev
det läggdags kl 3, pga en viss Dan som aldrig gör som man planerat.
I lördags hade jag en social dag, jag åkte till Desi i Nora och vi lagade tacopaj så det stog härliga till, och tittade på handboll. Jag drog vidare med mina för stora skor och min packade väska till Maria i Örebro för att kolla in hennes lägenhet. Där käkade vi snacks, kollade på Peter Pan och drack te. Jag gillar Maria, vi träffas lite för sällan men vi har fortfarande lika kewl.
Söndag så kom Jonas hem och hälsade på, han hjälpte mej med lite saker, nice. och Gurra har återkallats till livet efter sin bantningskur, han är numera kontaktbar !

Min helg kanske inte var så lugn efterallt
Weeell i donno!


Sängliggande en dag till, vill nån ta hand om mej

Inte fan hade jag en heldag idag i skolan som jag trodde. Två lektioner gick bort i filmtittande i aulan, en lektion har jag bara varrannan vecka och en kurs börjar inte förens om typ flera veckor vilket ger summa= 1 riktig lektion. vilken tur att jag var hemma idag då.
Kicki kom förbi och vi försökte förstå oss på Publisher och Power Point, till projektarbetet,  jag försökte klämma fram ur minnet vad dataläraren sa när vi hade datakursen. det funkade inte. så jonas, min dataingenjörsbror (eller vad han nu jobbar med) ska hjälpa mig i helgen.


Btw så kunde jag inte låta bli att beställa den vita klänningen igår( iiihw) vart fan ska jag få pengar ifrån? tror jag att dom växer på träd? (slängde med ett par skor också, det var 45% rabatt på dom)
Det är inte bra att vara hemma med en bärbar dator till hands, det enda jag gör om dagarna är att kolla på komiska serier och leta billiga köpesobjekt. illa illa.

från och med nu ska jag börja ett nytt liv, jag ska spara pengar och sluta stoppa i mej dåliga saker (förutom alkohol och choklad) och alltid tvätta av mig sminket innan jag går och lägger mig. Word

fint fint fint

Har precis beställt lite kläder från HM som jag egentligen inte har råd med, jag håller tummarna för att jag har fått pengar när paketet kommer.
De enda jag har att överleva på nu är mat från mamma och presentkort, i kontanter äger jag ca 1,50 =P blä. Ligger och surfar omkring och hittade fina fina klänningar.

image55
Jag ska nog kolla om den röda finns i örebro för den var fin fin och den vita funderade jag på att köpa till studenten, vilket kap det skulle vara. Jag har snöat in på ballongmodellen tydligen. har två tröjor och en jacka i ballongmodell, va tråkig jag är. Men som sagt jag måste få ordning på pengarna först. Kanske borde tänka över att skaffa mig ett jobb... hmm.. njaaa

Uppdate:
Jag var så till mej att jag skrev fel pris ju, den röda från gina är billigare än vad jag trott, 199 ynka spänn ^^


jabba

Idag har jag vart hemma, jag har som sagt en jävla huvudvärk, dessutom så gillar jag inte att äta alvedon. Man tror att man blir frisk men sen när tabletten slutar verka så är man lika död som vanligt.
  Hoppas jag mår bättre imorrn för jag har en heldag i skolan, kommer missa så mkt om jag är hemma.

image52



  Sitter och tittar på en dokumentär om en tant som vägde över 300 kilo, Jag har lång väg innan jag kan slå det rekordet men kanske ändå ska träna lite, bara för att förebygga lite ;)

=(

Åh vad jag blir lessen nu
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1681111.ab

Till Denise

Denise, du är knäpp ju, ska du ut och resa igen. Jag blir så avis för även när jag har gått ur skolan så skulle jag aldrig ta tummen ur arslet och göra nånting, speciellt inte så mycket nånting som du. Jag är stolt och avensjuk på att du ska till thailand igen. Fast du är ju tvungen att säga till dej att resa hit också till Lindesberg, fint resemål ;)


image51


Fulaste bilden men man var ju ganska brun även fast det var runt höst/vinter snåret =)

Skitdag

Jag har haft en dålig dag, och den kommer väl inte bli bättre.
Jag somnade allt för sent vilket resulterade i att jag var död när jag vaknade.
Jag trodde äntligen att jag skulle hinna i tid till "klassrådet" den här veckan, jag hade full koll på vilken tid vi började och vilket klassrum vi skulle vara i, men precis när jag kommer dit så är det tydligen slut.
Sen smittade Kickis huvudvärk av sig på mig och jag kunde knappt se nånting när jag gick hem, måste sett ut som ett psyko.
Jag och Kicki försökte komma på vad det är för fel på våran handledare i projektarbetet, vi förstår ingenting hon säger  (hon kommer från ett annat land och har lite svårt med svenskan) och jag tror inte hon fattar nått av vad vi säger heller. det är som att prata med ett dagisbarn, hon missuppfattar jämt.
Och jag har prov imorrn som jag inte orkar plugga till men jag tror att jag kommer stanna hemma, min kropp är inte i toppform.
Det enda positiva var att det var pannkakor i skolan och jag åt skitmkt och att jag ska ta mej en bastustund. Bastun är det bästa som finns i mitt hus, jag kommer inte flytta hemifrån förens jag hittar nått med en bastu i, eller kakelugn. Jag gillar att mysa.


Nostalgin dyker upp mer än sällan

Jag har kommit på en sak med hjälp av Guitar Hero som Dan är en hejare på. Jag vet mer om hårdrock än jag visste, jag kan mer band och låtar än jag visste. Med tanke på att jag aldrig ha laddat hem en skiva eller ägt en cd med hårdrock så är det ganska bra gjort.
Jag tror jag kan tacka mina stora bröder för det (om det är något att tacka för) dom har ihärdigt spelat Dead Kennedys, ZZ Top och Iron dagarna i ända på högsta volym i vårat lilla lyhörda hus under mina barndomsår. Det har på nått sätt etsat fast sig i huvet.
På Guitar Hero III hörde jag en gammal dänga som jag inte hört på 10 år, det ger mej fina minnen från när jag stog och desperat bankade på Jonas dörr för jag ville leka med hans snälla kompisar medan dom tufft headbangade till Holiday in Cambodia.

Jag och Kicki har lagat mat, vi är så duktiga och nu tittar vi på Sverige - Frankrike =)

Hej då

Huvet trillar så gott som av

Fan vad det är hemskt, det är inte skönt eller bra på något sätt, att somna på soffan i 4 timmar för att sen känna sig som man har blivit överkörd av en mangel när man vaknar.
Jag har sovit jättedåligt hela veckan men ändå dragit mej upp vid halv 8 (jag vet att jag låter klen halv 8 är inte så tidigt för vissa) men med tankte på att jag somnat kl 2 varje natt och jag behöver minst 8 timmar sömn så kände jag att det måste ta ut sin rätt nån gång. Och enligt mej så är somna på soffand et värsta man kan göra.
Det gjorde jag i går, fast bara i behagliga 30 minuter, idag somnade jag vid 1 och vaknade nu vid halv fem, helt ensam i mitt mörka hus. I mina obekväma kläder som jag inte bytt om till myskläder, svettig och helt lost vad gäller tid och rum. Jag hittar inte min mobil och sticker ner handen mellan soffkuddarna och möts av diverse otrevliga saker.

Nu har jag bytt soffa, tvättat ansiktet, bytit till mina übermyskläder och ska göra en smootihie på bananerna jag snodde i skolan och bär så jag piggnar till.

Ikväll är det biomys på Dans rum, det är bra att ha en händig man så slipper man åka till Örebro för att kolla på "bio"


He´s not Spiderpig anymore, he´s Harry Plopper now

Jag fick äntligen sista Harry Potter boken i present av Desireé, jag hade väntat in i det längsta med att köpa den utifall någon vänlig själ hade köpt den eftersom det är den jag har önskat mig mest under jul och födelsedag.
Iallafall så fick jag den i fredags och den är ju några hundra sidor tjock.
Igår natt så var den så spännade att jag läste till 2, sen somnade jag med endast ett och ett halvt kapitel kvar! Precis i upplösnigen, precis innan man fick veta om han skulle leva eller dö! när jag vaknade var jag helt uppriven och tänkte över om jag skulle skolka för at läsa klart, fast jag tog faktiskt mitt förnuft till fånga och gick till skolan,
  Sen gick jag en sväng till Kicki och vi satt och nörddiskuterade Harry Potter lite och hon avslöjade typ lite av slutet. ^^

Nu har jag iallafall läst ut den och är lite lite besviken på det snabba slutet, ville ha nått mer kapitel iaf. Och sen är jag lessen att det är slut nu, jag läste ju första boken i 4:an typ och har väntat på det här så länge och nu är det slut.

Liten uppdatering

Fredagen blev lyckad hade en riktigt kul kväll.
Först kom massa tjejer hit och dom åt mina fula muffins som jag och Kicki försökt fixa till med grädde och prydnadshjärtan, med god min. Tyvärr blev det ingen törnrosa tårta, den som passade in så bra på Kicki och mej.
Vi fikade och drack lite sen bar det av till Örebro och Klaras där vi som tur var hade skrivit upp oss så vi slapp stå i kö, det var ganska mkt folk även om vi var där tidigt. Fick desutom gå in gratis för dom trodde vi fyllde år.
Som alltid tappade jag och Kicki bort varandra på en gång =P

På lördan mådde jag hur bra som helst var lite trött, åkte in till Örebro via Frövi, waste of time.
Där jag och Dan kollade på fotboll tills jag övertalade honom att vi skulle åka hem, inte för att fotboll är så tråkigt men hellre en soffa, godia och film.

I söndags var det bio med Kicki Desi och Elina, äntligen skulle jag få se Förtrollad, och jag älskade den, speciellt den teknade biten =)


Just nu har jag gått i ide, jag har övergett tanken på att vara duktigt sista terminen i skolan, jag har massor att göra just nu med likt en apatisk apa förtränger jag allt som jag måste göra. Tråååkigt jag vill sluta nu.

Ännu en bemärkelsedag

Jag och Kicki ska ha litet kalas idag, Jag har ju redan firat min födelsedag, med pompa och ståt. Men kicki var ju inte hemma när hon fyllde år så idag kommer lite tjejer hit och fikar. Sen ska vi supa skallen i bitar.. not. Och utgång på Klaras (vart annars =))
Jag har bakat hela eftermiddagen, kolakakor och zebramuffins, inget blev bra men alla mina vänner är så duktiga på att låssas att det är gott =)

Skriver kanske lite senare. HEj

Inte en bra start, men har jag nånsin fått det

Ojoj att jag lyckas försova mig första dagen, mamma kom in och väckte mig. Tänk att hon hade sovmorgon och Gurra är ledig och båda går upp innan jag,
Jag är inte riktigt redo för att dra igång igen, jag behöver mer vila.
(jag har tagit en 3 timmars tupplur när bilden är tagen)

image50

På fredag blir det lite kalas här hemma hos mig, jag och Kicki har ju fyllt år så vi ska väl dra ihop lite tjejer (killar är överskattat) och ha de tevligt sen ska vi gå ut på Klaras antagligen. Kanske supa skallen i bitar, som Dan fint brukar uttrycka det, fast det är nog svårt.


Uppdatering:
Kolla rolig video http://www.youtube.com/watch?v=G0LtUX_6IXY

Jag gillar snö

Jag är sugen på en skidsemester, jag och Gustav försöker få mamma lika sugen.
Jag vet att hon sitter och kollar upp Tott hotell i Åre i smyg. Hoppas det går vägen

Long time

Jag är så sjukt trött idag.
Nu måste jag tänka efer, när var senast jag skrev och vad skrev jag?
Hmm..
Men jag kan väl berätta att jag var helt slut efter nyår, otippat så fick jag köra hem även fast Dan lovat att göra det, men på så sätt kom jag undan bensinpengar.

Fyllde år för tre dagar sen, den 4:e =), bakade lite kakor och en chokladtårta som jga skulle bjuda på. Jag kände mej så otroligt duktig. Sen kom det förbi lite vänner och vi fikade och jag fick presenter !
Jag beter mej fortfarande som en 10åring när det handlar om födelsedagar:
Jag kunde inte sova natten innan, vred mig i flera timmar
Jag tvingade mamma att komma med frukost på sängen och present., för jag kan inte vänta
Jag försökte hålla mig men ville slita upp alla paket direkt jag fick dom.
ETC

Hurosomhelst så kom Jonas förbi, sen Dan och vi skulle bli bjudna på trerätters-middag av mamma, gott, sen hade jag planerat att gå  och mysa i soffan, och lägga lite av det stora pusslet jag fick av Dan. Men som vanligt så blev Dan uttjatad av sina vänner att gå ut och bli full. Så jag följde med, det var skoj så de ångrar jag inte.
Blev bjuden på skumpa till de ljuva tonerna av "ja, må du leva..." ^^

Jaja i en liten sammanfattning så har jullovet varit väldigt bra, lite för mycket överfylla, lite för dyrt men dock väldigt bra.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och återgå till mitt 3000 bitars pussel som är helt omöjligt. Men det är där jag tillbringar mina dagar ^^



I <3 H&M


Fick HM-katalogen för någon dag sen så nu har jag lusläst den och är väldigt sugen på att handla på mig lite kläder. Kl'derna på bilden är bara en bråkdel av allt jag vill ha, jag ska nog sätta en liten gräns för hur mycket jag får beställa för annars köper jag säkert bara en massa saker som jag inte behöver. image49
Hittade en leopardbikini och det kan väl kännas lite sent för de men, i like it. Men jag tror inte jag skulle passa i sånt mönster,

Jaja nu ska jag ta en till kaffe och läsa tidningen, sen leta reda på en god tårta, sen ska jag kolla igenom HM-katalogen igen ;)

Hatar att vakna

Jag har vänt på dygnet i vanlig ordning, gick upp lite efter tolv och var helt snurrig. Det kommer krävas några latte för att få igång den här kroppen idag känner jag.
Idag ska jag tvätta alla mina kläder och annat jag hade med mej till Sälen för det var ingen ordning och reda där så man vet aldrig vad som spillts på dom.
Sen ska jag baka bullar och kanske en tårta tills min födelsedag imorrn. 19 år, ganska värdelöst men eftersom jag inte var hemma förra året när jag fyllde 18 så tänkte jag och Kicki kanske styra upp nånting tillsammans, hon fyller ju två dagar efter mej. Hon är bprta nu på min och hennes födelsedag så det blri nog till nästa helg.

 

Nu är jag hemma

Och jag är trött. Jag funderar på om jag ska ge en beskrivning om mitt nyår, som var rolig, enligt mig iallafall. Åkte hem en dag senare än planerat för ingen hade lust, ork eller var nykter nog att köra hem nyårsdan.
Ska nog lägga in lite bilder också fast som vanligt var jag ganska dålig på att fotografera, Henke fick stå för den biten.
Nu ska jag inte dricka alkohol på ett tag tror jag det får räcka för ett tag.

Funderade om skulle dra med mej några ut på min födelsedag men jag kan inte tänka mig att någon kommer vara sugen på det..

Jag ska gå och göra någonting nu, kanske uppdaterar lite senare.

Kram

RSS 2.0