h to da jumor

Nu är det bara 1 tenta, 3 dagar, 2 liter vin, 1 stycke danmarksresa resan sen är första skolåret i hamn.


haenfindagallamammor


vill bara slänga in en liten morsdag-hälsning till min älskade och fina mamma

sex and drugs and rock´n´roll

tillbringar min förmiddag med att strukturera upp den närmsta framtiden. eftersom jag kommer vara pretty busy nästa vecka innan jag ska ta mitt pick och pack och bege mig mot nordligare breddgrader så tänkte jag försöka börja packa lite grejer nu. har mycket erfarenhet av packning och vet att jag måste fundera lite och inte bara slänga ner grejerna i väskan kvällen innan för då slutar det med att jag glömmer bankdosa, favorittröjan och hälften av trosorna i tvättmaskinen. har dilemma över skor, hur lyckas jag ha den här mängden skor när jag för det första bara använder mina converse och för det andra har lämnat kvar 70 % av mina skor i lindesberg?

hihi vilka roliga fötter jag har, det är anledningen till att jag snörar in dom i mina converse varje dag


det lilla jag begär

lilla kvartesbutiken brukar vara lite sega på att fylla på sortimentet, kan ju vara förståeligt. men ändå oförlåtligt. iaf jag hade trampat ner till tempo endast för att inhandla cola zero och nått tuggbart som kan bidra till en rejäl sockerchock (ja jag vet det är jävligt onödigt att dricka cola utan socker när man ändå smockar i sig en chokladkaka) MEN till saken, det finns inge cole zero kvar! jag tittar desperat genom drickes-hyllorna, kanske har dom bytt plats? Näe, slut, tomt, finito... tills.. jag spottar en svart kork, längst bak på översta hyllan. den allra sista zeron, nästan som att nån har gömt den där. börjar klättra på på hyllorna och sträcka mig allt jag kan. råkade dra loss några prisskyltar på vägen ner och nästan ett sexpack öl i backen, men DAMN I GOT IT!

 

sitter och suger i mig giftet i just denna stund och ska dyka ner i juridik-böckerna igen.

vi ses på andra sidan


mickebra


åkte hem till natalie och var laddad för en heldag men studerade. men hos henne i näset så var det strålande sol så vi har setet och solat hela dagen. så var det med diciplinen. men nu är jag brun iaf.

puss på dig världen


vigillart

det har vart nästan för fint väder, det får mig på så bra humör att jag och iggy dansat loss lite på kvällskvisten


hell

igår började sommaren på riktigt och jag tog mig en cykeltur till sjön. det var livet på en pinne. idag däremot så spelar inte vädret någon roll, jag har för mycket att göra så jag har dragit ner mina svarta rullgardiner för att inte kunna lockas på villovägar av solens strålar.

c´mon

jag känner mig lite ganztah så här på kvällskvisten. måste bero på sockerchocken av mitt studerar-godis


givemeabreak

Mm yes dagen började verkligen bra. behöver min kaffeshot innan jag ens kan tänka på annat. så min kaffebryggare bestämde sig att ramla i bitar nu på morgonen. den passade på att göra det EFTER jag hade laddat den med kaffepulver. så det vara bara att dra fram dammsugaren. att dammsuga utan koffein i kroppen är vanligtvis inte något jag utsätter mig själv för. 
jag och mitt jävla tandgnisslande kommer inte heller överens just nu så jag kryper ner under täcker igen och drar en tung suck över mitt onda huvud, min onda käke och min stela nacke. tyck synd om mig ffs!

och som en reminder till mig själv, nästa gång, köp en kaffekokare som kostar med än 50 spänn

sorry far det blev ett deppinlägg igen. men jag är oftast glad. faktiskt.

miomio

lite bajs i ansiktet har man väl aldrig dött av, har hört att inget renar porerna bättre. väntar med spänning på resultatet medans jag poserar brallorna av mig själv.


ohyeah


för en stund trodde jag att bilderna från hultsfred 06 hade försvunnit! vad är det med min dator, den gömmer undan saker på konstiga ställen. efter frenetiskt letande hittade jag dom. OCH vad hände med mitt självfall jag har på den där bilden? det försvann nångång förra året, numera är mitt hår spikrakt, mot min vilja. ja de va fasiken vilka stora problem, måste fundera på det där lite mer.

gotland i somras


easy rider


congratz


det här är min far. idag fyller han år så jag tänkte, även fast jag redan grattat honom, skänka en liten gratulationstanke till honom. tänker dock inte nämna vilken ålder han nu träder in i, det är ju ett ganska känsligt ämne för gamlingar.

terror


det var verkligen apfintväder igår, tog mig en promenad runt golfbanan men kunde inte låta bli att lägga mig på gräsmattan vid sjön och sola i nån timme. kom hem, svidade om och åkte till natalie för att fika lite. sen kom therese förbi och vi åt pizza, godis och kollade på film. när jag och therese åkte hem så hamnade vi tydligen på partybussen, de var nog bara vi två som var nykta och de var folk överallt. fick flashbacks från nattbussen mellan örebro-linde.


klart

Mm det här är jag värd ikväll efter mitt slit. jag skickar en mental tobleronebit till natalie som sitter på andra sidan göteborg och är minst lika mör i hjärnan som jag. =)

alla barnen bodde i fina hus, utom sofia hon bodde i en svinstia

efter att ha haft lite formalia-problem och kliat sig i huvet endel under gårdagen så börjar vårt arbete ta en ganska fin form. jag har druckit för mycket kaffe på tom mage idag och har fått ett eleptiskt anfall i högerbenet.
sitter och kikar på byggarbetarna som jobbar på grannhuset, synd att det inte är sol, då kanske man hade fått se lite hud. nä gud va gumsjuk jag lät. måste ta en paus och omgruppera min hjärna lite.

/över och ut

morgonstund

lite humor såhär på morgonkvisten har väl ingen dött av


wild one

apfint väder ute
jag sitter inne för att knåpa lite på ett arbete

här får ni nått fint att titta på


++--

se

det ser ändå lovande ut

sommarplaner ser ut som följande:
  • fira sista tentan genom att bli full
  • hänga i göteborg så länge pengarna räcker
  • äta på spice och dricka minst en bib i slottsskogen
  • åka till linde för mina sista slantar och låta morsan ta hand om mig
  • grilla en fläskfilé och sova på balkongen
  • roadtrip till luleå med far
  • jag och nina ska ha fest i stugan och somna på verandan (det går inte på nått sätt att slinga dig ur det, nina)
  • hem till gbg igen
  • nånstans mellan dessa punkter SKA SKA SKA jag ta mig till lund och kramas med kristina

sommarstugan i luleå, jag och brorsan coolar oss.

oförståeligt


hade tänkt slänga på mig kockförklädet för att sätta igång med trerätters men när jag kollade över situationen så insåg jag att nästan allt ändå är halvfabrikat. vad hände? jag som såg fram emot en timmes terapisession i form av matlagning. det ända jag behöver göra nu är steka fläskfilé och sätta på ugnen. dålig planering.

blek vs brun



jag förstår äntligen varför alla har brunpanik

skrämmande

nu är jag tillbaka i lindesberg igen =)
fick en otrevlig start på morgonen när jag sitter och väntar på bussen in till centralen. de gick tydligen snett för nån tant  som skulle åka färdtjänst för dom hade ökat priset när hon skulle bli hämtad på vårdcentralen. hon står en meter ifrån mig och beklagar sig(skriker) i mobil till sin man. "jävla neger" och "kärringjävel" var ord som ekade i busskuren och gick rundgång i mitt huvud. tycker hon borde gå kurs i socialt beteende, ingen vill höra okända människors problem klockan 9 på morgonen. och ännu mindre vill man höra dom skrika jävla neger om stackars chauffören som var tvungen att meddela den trevliga damen om den oväntade prisökningen. han fick sig nog en redig avhyvling. så hon vägrar pka fördtjänst och ska istället ta bussen. men de slutar ju inte där. när vi hoppar på bussen så försöker jag få så långt avstånd som möjligt mellan mig och kärringen (förlåt) men ändå hör jag hennes gälla, anklagande röst då hon ska berätta för sin, säkert jätteintresserade, bussgranne om hennes hemska morgon.

men efter det så gick allt framåt, swebus var nästan tom så jag kunde ligga och sova på två säten utan att bli störd. när jag kommer hem till mor så är äntligen badrummet färdigrenoverat, som jag har längtat. det blev jättefint och jag var snabb med att kasta mig in i bastun för en rejäl omgång.

fis och godnatt

help me

tänkte nästan säga godmorgon men det hade ju bara vart patetiskt.

jag har äntligen dammsugit upp popcornen under min säng och blåst bort dammet på spegeln så man kan se i den igen. nu ska jag ge mig på disken sen ska jag lägga mig i sängen och beundra mitt rena hem.


skappligt uttråkad just nu


dagen har tillbringats i thereses lya med natalie. vi tre gjorde det tappra försöket att få nått gjort med våran skolgång. men efter att therese klagat öppet lite allmänt om det mesta och sen i protest slagit på mtv så gick det inte att förneka längre. vi.är.skol-trötta. vi gav upp. natalie gav sig hemmåt och jag försökte ta mig upp ur soffan men blev kvar. therese lagade thaimat och vi hetsåt det och godis och kollade på en halv film. sen jämförde vi vem som hade störst mage. sen åkte jag hem

/alltid samma impuls när macgyver går på nätterna: slicka på tvn

image

jag drar inte på smilbanden gratis


guacke och chips

söta nats igår

 

blev en bra kväll igår. natalie var sjukt nöjd haha hon fick ju en gratis klänning. och jag fick mcdonals =)

aj jag vaknade upp med sjukaste träningsverken i axlarna, muskler jag inte använt sen handbollstiden. blev förvirrad av smärtan när jag vaknade och trodde jag somnat på golvet eller nått.

 


RSS 2.0