Man kan alltid försöka

image83Jag ska nog börja ett nytt liv, igen. Det första jag ska göra är att dricka upp resten av min Cola Zero sen aldrig mer dricka en sån. Får ser hur det går, jag har försökt förr men Den är mer beroendeframkallande än cigaretter och kokain för mej. Sen ska jag dricka flera liter vatten om dagen för jag ser jämt ut som ett skrumpet päron för jag är så uttorkad.
Det ska väl inte vara så himla svårt. Sen ska jag lära mig att vara snäll mot min mamma också. Jag skäms för jag har kommit in i trotsålder nu, jag är 19, vem kommer in i det stadiet då? Det ska ju vara avklarat vid 14.

Vincent



Söt kortfilm av Tim Burton.

Just nu kollar jag på Judge Judy, bästa programmet

Jag skulle ju vara duktig idag, slutar väl som vanligt med cola zero och film

image82

Idag antydde Emil att han gillar att rövknulla folk med snorren runt en stjärttermometer när vi egentligen skulle ta blodprov på lektionstid.
 Råka missa reigionsprovet också. Tusan!
Och så kände tydligen någon behovet av att flytta studenfesten en dag så att jag inte kan komma, schysst! Fast jag reder mig bra, coolar mig hellre i Sälen än hänger på en pundarfezt på Bistro.

blödiblödi

En film med en död bäbis, det var inget kul ju =( drog ner på betyget en del jag gillar inte sånt. En knarkares bäbis. usch
(Trainspotting, förövrigt en bra film)

Lyssna noga

På tal om lingon i skogen så var Desirée rolig för ungefär ett år sen.
Det var schlagertider, dängorna blir oundvikliga på radion och Desirée är som lyckligast skulle man kunna tro.
Rolig bara att hon vägrade tro på att La Dolce Vita hade en kryptad låttext
" Och när ni tar sakern i egna händer = O-na-ni tar saken...."
Hon blev arg och upprörd på mej och Kristina när vi spelade låten för henne och försökte förklara och sa att vi hade fel,fel,fel. Stackarn när hon plötsligt var tvugen att acceptera att de sjöng om aktiviteter som får vem som helst att hamna i helvetets eldar.

Föresten så ser jag fram emot en picknick snart i vårvädret

Ibland måste vi ta saken i egna händer

I helgen la jag ner det där med att vara arg på skolledningen för att dom trampar på oss stackars elever, det är väl bara finna sig i. Eller jag ska kanske säga att jag förstår varför dom ändrar allt. Men jag förstår inte hur dom tror att dom ska komma undan med att inte lyssna på oss. Det är väl oss skolan är till för? Man kan ju inte välja vid vilka tillfällen man ska lyssna på eleverna.

Jag gillar ditt nya förslag till studentveckan Alex, min åsikt sen den här grejen om "nya planeringen-mindre alkohol" kom ut är att vi gör som vill. =)
Kusiv text är skolplaneringen
vanlig text är Alexanders mästerliga plan
+(Och små coments av mej ;)

Måndag - Läsning enlight schema, utvärdering och städning.
Måndag - Vi börjar med några timmars sömn efter en väldigt blöt helg. Fest på obestämd ort, grilla/pizza på stan.
 (Låta bli och städa skåpen, lämnar allt till nya elever)

Tisdag - Läsning enligt schema tills lunch, därefter förberedelser inför karnevalen.
Tisdag - Sömn tills 10, förfest, käk och karnevalförberedelser, fyllefotboll på kvällen

Onsdag - Brännbollsturnering, filmfestival
Onsdag - Med reservation för ändringar så är det feeeeeest!
(Vinnst på brännbollen är vad jag förväntar mig klassen)

Torsdag - Förberedelser inför karnevalen och karneval.
Torsdag - Förberedelser, karneval, volleyboll-lir och grilla på loppholmarna på kvällen.
(Sista tillfället av vara störst på en skola någonsin, bör utnyttjas)

Fredag - Avslutning
Fredag - Champagnefrukost(hos dig Sofia? =D ),STUDENTEN!!! Tjalalala!
(Och ja vi kan väl dricka skumpa hemma hos mig eller Kristina om ni såå gärna vill ;))

Jag ska vara hemma imorrn, desirée har smittat mig med syndromet jag-vill-vara-hemma-och-sova-bort-livet. Kanske pluggar lite också!

Jag gillar när saker blir gjorda, men jag hatar att göra dom

image72


Jag och Kristina har vart så jäkla duktiga nu, vi ska ju skriva en kokbok på Projektarbetet och vi börjar bli klara. Vi ska trycka upp den nästa vecka så nu har vi setat i två dar i rad och jobbat. Den kommer bli så himla fin!
Synd bara att prövoperioden för photoshop har gått ut så vi får ha våra bilder alldeles natural, men det gör ingen när man tar kort på Kicki hon är fotogenisk ^^

Annars så har vi filosoferat lite över vart Desirée har tagit vägen, har inte sett henne på länge. Så Jag ägnar en tanke åt dej Desirée och hoppas du mår bra nu, heja heja!

Torr i munnen

Grönt te med citron och ingefära, det är the shit. har dragit i mig 4 koppar den senaste timmen. Börjar bli kissnödig.


En redig semester

Jag är hemma, efter en hemsk färd upp på ca 9 timmar och 4 byten.
två dagar fullspäckade av kilometer efter kilometer av oändliga längdskidspår och klättring uppför i morsans skidor från 80-talet.
Lyckades uppföra mig som Stig H. Olsson i en dödsbacke, kunskaperna inom plogning är icke stora, så inför en grupp erfarna lägndskidåkare kom jag farande i 100 km/h och ropa " ojojoj, jag kommer dö!" och landar i en snödriva.
Jag blickade längtansfullt upp till skidbackarna och förbannade mig själv över att jag inte tog med mej snowboarden istället.
Man ska hålla sig till det man är bra på.

Det var ju inte bara dåligt, det var för det mesta bra, fina fikastugor med många kaffepauser, mycket mat i stora mängder, fina utsikter och en lite liten bränna i ansiktet+ den underbara träningsverk som kommer infinna sig imorrn och gör mej påminnd om att jag har motionerat.

Nu är jag hemma och katten klänger på mina bara ben med klorna utfällda, så poppis är jag hos henne.
Håller på att fylla badkaret med varmt vatten, det tar ungefär 1½ timme.

Kanske inte kan gå imorrn.

Slut

Hatar att vara tvungen att göra saker

Jag hatar att packa, jag tycker alltid att jag har för lite kläder att välja imellan när jag packar.
Det är drygt. Speciellt nu när jag ska till snön och kylan och måste ha massa långkalsonger och mjukiskläder.  Dessutom ta med mej all packning på tåget ( 4 olika byten) så jag vill ju ha så lite packning som möjligt annars glömmer jag väl väskan med flit för att den är så jobbig att bära.

im coming home again

image80


Me like Kanye West feat. Chris Martin - Homecoming

Jag vill se Coldplay igen, om dom kommer till Sverige igen så lovar jag att bjuda dej Dan (om jag har pengar förstås ;))

Det finns aldrig när man vill ha det

HAr kommit hem från örebro, var ute vid Marieberg på sportaffärerna och letade som en galning efter ett par fina snowboardbyxor. jag ville ju ha ett par rosa, det hade vart perfekt =(( men det blev ett par tråkiga svarta.
Mamma var så snäll och erbjöd sig att betala ett par dyra Burton, men jag var snäll tillbaka och sa att hon inte behövde. Dumt, kanske skulle ha passat på när hon ändå erbjöd sig?

Jaja Vi har letat tyg till min klänning men som vanligt så fanns itne den färg jag vill ha, typiskt, för den fanns innan jul. Vi kommer säkert köpa en färdig kläning till slut.

Alltid får man vänta på tanten

Sitter och väntar på mamma, vi ska åka till örebro och köpa tyg, men hon är helt försvunnen. Hmm
sitter och kollar igenom gamla bilder på gamla datorn, mycket mycket fina minnen.
Ska kanske göra ett nostalgiavsnitt någon dag =)

image79

Här är jag och mina förstora glasögon för typ ett år sen =)


Jag ska bli sportfåne, kind of

Trevligt att jag har bestämmt mej för att lyfta på arslet och göra nånting av mitt sportlov.
Jag ska åka längdskidor i Funäsdalen. Jag har inte stått på ett par längdskidor sen jag var 10 år så det kommer att bli himla intressant att se hur det står till med konditionen i spåren.
Det värsta blir väl resan dit, pappa är ju redan där så jag får åka tåg, tåg, buss, buss och åter buss, helt själv. Jag kan ju garantera att jag kommer tappa bort mig någonstans på vägen. Än är jag inte vuxen.

image78

Annars så hade jag och Kicki tänkt att arbeta på projektarbetet, börjar kännas som att tiden rinner iväg ordentligt.

Och en liten notis till Maria som fyller 18 år på onsdag det ska bli kul !

väldigt händelselös helg

Tack Desirée för tipset om AA mötet =) du kanske har rätt haha

Det var utång i fredags och det var trevligt. Tack till Johan som tog hand om mej innan vi gick ut, dom andra jävlarna hade redan kommit in, gratis. Kvällen var nästan för trevlig för det blev ryggläga för min del hela lördagen.
Vaknade upp hos Dan och han drog iväg på fotbollsjoppo redan vid halv 1,  jag däremot låg kvar hemma hos honom i flera timmar, jag vågade och orkade inte röra mig, var rädd för överhängande risker för uppkastning.

Tillslut så drog jag mej upp efter 3 filmer och satte mej i masagestolen ett tag sen var jag redo att linka ut till bilen, Kanske inte smart att köra men det går ju inte så många bussar i Rockhammar. kom hem och slängde mej i soffan för ytterligare 2 filmer och så tvingade jag mamma att köpa godis och cola till mig.

Vaknade för sent idag, kicki skulle komma förbi vid 11 och inte fan ställer man klockan då, jag brukar ju vakna senast 10. Men det gjorde jag inte, hon har väkt en försoven sofia förr och kommer nog få göra det igen ^^

Annars har jag tillbringat min dag hemma hos Dan och väntat på att han ska nyktra till från sin bakfullhet, vilket han aldrig gjorde så nu ligger han och sover, kul =P



Inga stabila åsikter

För någon vecka sen satt jag och Kicki och slökollade på tv i vanlig ordning och såg första programmet av Happiness 2900, dansk drama serie, vi skrattade gott år det töntiga programet.
Problemet är nu att jag är fast, jag måste titta på det varje dag. Men det är ju självklart det slutar ju nöstan lika spännande som Grey´s. Idag slutade programet med att bitchen låg halvdöd, uppoch ner i polen, KLART SOM FAN JAG MÅSTE KOLLA PÅ MÅNDAG ! GAH hjälp mig.

Ps. Desireé ville ha ett litet omnämnande här i min jättepopulära blogg. Grattis Desi, vilket påminner mig om att jag har glömt läsa hälsningarna i NA idag som du rekomenderade mig ;)

Nu ska jag plugga fucking psykologi, jag trodde det va 20 sidor men tydligen var det över 60 sidor som behöver memoreras.

alltid försent

Mm sovmorgon till kvart över 12, ändå kommer jag försent.
Klippte och färgade håret igår, som vanligt går jag till frisören utan en enda ide om hur jag ska göra. den här gången blev det kortare och blekare. Färgen blev het okej, förutom... en blek och en bruk polisong, och en orange rävsvans i luggen, den går inte att dölja. Annars blev jag nöjd, får väl hoppas att vissa missfärgningar smälter in i håret efter några duschar.

Nu ska jag laga mat åt min kära kära familj, lax med fetacreme och grönsakspasta.. mm.. kicki som gör så god mat har fått lära mig ett och annat =P

Kristina Vagina

Idag tillägnar jag mina tankar till min bästa ven och vapendragare Kristina Landström. Hon är sjuk idag och jag tycker synd om henne.

image77


Efter skolan ska jag bojkotta allt som har med ansvar och göra och bara slappa, aaah..!


Lördag

Det blev en sån här otippad utgång igår igen, fast den här gången blev det en lugn kväll. Nästan lite för lugn, satt inne på Klaras på sammas tälle hela kvällen med ett glas vin. Besökte inte dansgolvet och motstod frestelsen att skråla  i den uppriggade Singstar hörnan.
  Idag mår jag bra, jag ska träffa pappa en stund och fika för det var allt för länge sen jag såg den gamla gubben, sen ska jag leka med Kicki resten av dagen. Jag kan ju bara spekulera i vad vi kommer göra ^^, Först kommer vi vara super nyttiga, gå en promenad, dricka te och äta nått nyttigt. Sen kommer vi försöka plugga lite men kommer snabbt komma på att det inte går utan snacks. Som alltid så blir jag sugen på choklad hemma hos Kristina, alltid utan undantag.

Torsdag

STENBOCKEN

22/12-20/1

Just nu handlar det om bostad, ekonomi, praktiska lösningar. Du får mycket gjort. En rätt lönsam torsdag.

Jag har morgonrock på mig.. kl är halv 4. Jag som skulle knåpa ihop ett dunder arbete idag, jag har kopierat en text som jag inte har läst, än så länge. Sen har jag ätit kladdkaka igen, så jag mår skit igen ^^

image76

give me music


image6

Förresten så vill jag ha musiktips, inget dåligt nu! För jag har en nästan tom dator just nu, men låtar hemladdade på förfest, alltså bara Justin Timberlake, Britney och Dr. Bombay

Jag vill inte dö!

Tack för ett stålande tips Hives-Alexander ;)
Vilket påminnde mig om vart min mp3 låg och att jga inte har omstukturerat den på länge. då har jag nått att göra idag tillsammans med att plugga och vilja kräkas.

Jag har åkt på en förkylning och en inbillad vinterkräksjukan.
Jag och Dan åt massa kladdkaka igår, MASSA!  Och jag förstog att det skulle gå åt helvete för vi var bjudna på kalas och jag skulle bli itvingad tårta. Jag lyckades hålla spjärn ganska länge tills någon sa " men gillar du inte tårtan" hmmm joooo..
Sen lassade dan upp en bit och ställde framför mig. Blev tvungen att äta, som vanligt. Tårtan och oändliga mängder koffein gjorde att jag ville kräkas, på riktigt faktiskt.

Kollade på Guldkompassen, kass film, kan berott på att jag var förvirrad och nästan lite febrig igår, men jag misstänker att även i nykter och friskt tillstånd så är det ingen hitfilm.

Nu ska jag hälla i mej dagliga dosen av koffein, tur att jag inte är i skolan, jag ska aldrig mera handla kaffe i kiosken, jag vågar inte se kiosktanten i ögonen med tanke på en liten incident på ica igår som ni inte får veta något om. ( kanske typ på måndag för jag kan aldrig hålla tyst)

Hei do

to cool for school

Vem är det som är chef över Sveriges väntrum? Är det jag som misstänker att det är medveten diskriminering eller är det endast damer i den gyllene åldern 65+ om besöker våldcentraler och sjukhus?
Jag brukar tycka det är skönt att komma 10-15 minuter innan besökstiden hos tandläkaren  för där har dom både dagstidningar och Bamse.
På vårdcentraler verkar det finnas en policy om att alla tidningar ska innehålla minst 70% "Europas Kungahus". Idag när jag satt i väntrum C  så fick jag tag i den värsta av dom värsta "Hänt extra! Royal"..!
Man blir ju tvingat att läsa jävla tidningar för det finns inget annat att titta på förutom en blomma och en tom vägg en meter framför en.
Så fram för roliga affischer på vårdcentralen!

Och idag gick jag och Kicki en promenad tiidigt på morgonen. Jag är en hälsosam människa ( om man bortser från kladdkake-orgien kl 01.23 inatt)

jul

 

Bild1. Julbord på Loka Brunn, Anna, kusin Björn och hans flickvän, jag och Dannyboy

                   

Bild2. Sofia och Birgit (mentor) 1 lussade för Mona (mentor 2). Bild3. Jag har lyckas dra på mig mitt lucialinne som jag hade som barn, med en kofta under!  Bild4 Tobbe och Sofie fick sitta i hallen och lussefika ^^

                    

Bild5. Jag klär granen dagen innan jul.  Bild6. Jul hos pappa, Gurra fick en micro, jag var avensjuk på storleken på paketet innan jag fick mitt, en bräda.  Bild7. Jonas öppnar klappar.



Bild8. Vi firade vidare på mammas sida i Nora, Maria min kusin

         

Bild 9 och 10. Förfestade lite med mina raringar innan utgång på annandagen

image73
=)

Tråkig händelseuppdatering

STENBOCKEN

22/12-20/1

Månen ger dig en spännande, sensuell måndag som i första hand fokuseras på kärlek och känslor. Intensivt.

Samanfattnig av min dag:
Jag funderade på att gå på första lektionen, den var halvobligatorisk. Jag tog sovmorgon istället och fick sen skäll av mina jobbarkompisar.
Hade en mycket kreativ svenska lektion med Kristina. men det förstog inte Lisbeth som fällde kommentarer som "Mycket böcker men lite energi", "Jaha har ert arbete runnit ut i sanden eller". Undrar vem som vaknade på fel sida, jävla kvinna. Kändes som man fick lite mindre lust att jobba efter det.
Lite halvstekta hamburgare och vatten som matintag plus massa banan och apelsiner, massa kaffe.
En psykologiföresläsning av en tant som trodde hon var messias för att hennes son hade schitzofreni och sa massa saker som var helt emot vad jag har lärt mig i psykologi A, man kan minnsan inte lita på någon här i världen.

Jag kommer hem till en kopp choklad med grädde, en brorsa som frågar om jag är på väg till skolan (taskig tidsuppfattning?) och ett prov hängande över mig.

Slutsats: Vet inte men jag känner mig fortfarande inte särsklit sensuell eller full med kärlek.


härliga snö

Idag har jag och Dan bygt en snögubbe. Första gången på 5 år eller nått sånt. jäkligt snygg, med horn, treudd och vassa tänder. Synd bara att den redan står och smälter bort.

Snöoväder och köporgie

Usch det var riktigt bläblä väder igår, fast jag trotsade stormen och tod med mej mamma till Örebro. Där köpte vi jättesnikka trallrikar och muggar, som jag fick kånka upp till bilen. Mina armar höll på att slitas av.
  Träffade Desi en stund och vi tog en fika på Waynes, tyvärr så stog vi ett tag vi ett vardit Waynes och väntade på den andra, lätt att missuppfatta när man inte bestämmer till vilket man ska gå.
Letade redan på mamma igen och vi gick och kollade på tyger, tyvärr fanns inte det jag skulle ha, men får väl hoppas att det kommer in senare.

Sen hade vi Gina Tricot orgie och jag förvånas fortfarande över hur himla billigt det är där. fick ett linne, ett par tights, knästrumpor och en stickad tröja för 400:-
I feel godd och nu är det sluthandlat.

Igår kväll så slirade jag hemmåt mot Dan och möttes av jättemkt snö utanför han. Till min glädje (sant) så skottade vi snö och jag fick köra en liten plog, såg ut som en åkergräsklippare. Det kunde ha slutat illa och Dan höll koll på mig (jag såg det allt) han  vet mkt väl vad som kan hända när jag får tag i sånna saker

Hur som helst så tror jag att jag har vitaminbrist för min mat består till 70% av frukt just nu, för min mage känns så här:

So long nu ska jag skriva etta rbete tills imorrn

RSS 2.0